Kuzum bnim gbisin doktoruna soylr brn cok zayifladim doktorum hic iyi dgil dedi kizdi bana kussanda ye kus yine ye benim dustum hataya dusme yazik gunah bebislerimize sagliksiz bebek olucaklar yaMerhaba,
Hamilelikte kusma sorunu yaşıyorum. 8. Haftadan beri bulantı ve kusmam var. İlaç kullanıyorum,bulantımı kesiyor ancak kusmamı engellemiyor. Tek yiyebildiğim şey sabahları bir parça ekmek ve meyve suyu. Onuda kusuyorum. Tüm yiyeceklerden iğreniyorum. Görmeye,yanımda konuşulmasına bile dayanamıyorum. Böyle bir durum yaşayanlar var mı aranızda? Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Gerçekten günlerim çok zor geçiyor. Kana kana su içmeye bile hasret kaldım.
Bence hemen evham yapmayın 4 ay hem kustum hem ishal oldum ne yaptıysak içimde bir saat yemekler durmadı ama bebek sağlıklı. O bulantilar olduguna gore bebekte o sartlarda yasayabilecektir yoksa vucut kendine bunlari yapmazKuzum bnim gbisin doktoruna soylr brn cok zayifladim doktorum hic iyi dgil dedi kizdi bana kussanda ye kus yine ye benim dustum hataya dusme yazik gunah bebislerimize sagliksiz bebek olucaklar ya
11. Ayimdayim nezmn gecer bilmiyorum ama hafifledi ilk gunler gbi dgilim 5. Haftamda basladi bnimBence hemen evham yapmayın 4 ay hem kustum hem ishal oldum ne yaptıysak içimde bir saat yemekler durmadı ama bebek sağlıklı. O bulantilar olduguna gore bebekte o sartlarda yasayabilecektir yoksa vucut kendine bunlari yapmaz
11. Hafta dicektiniz galiba benim 14 gibi azaldi 16 dan sonra bitti ama ilaci duzenli iciyorum icmedigim gun bulaniyor11. Ayimdayim nezmn gecer bilmiyorum ama hafifledi ilk gunler gbi dgilim 5. Haftamda basladi bnim
Ben unisom + emetium ginger kullanıyorum bulantı için. Bulantıyı kesiyor ama birşey yediğimde çıkarmama engel olmuyor. Ve tabiki herşeyden tiksinmeme.Kullandığın ilacın adı ne? Bende bulantı yaşadım senin gibi su içmeyi bile özledim yemek görmek hatta düşünmek bile istemiyordum. Seninki artık yavaş yavaş geçer inşallah. Ben ilaç kullanıyordum baya kesiyordu bulantıyi kusma da olmuyodu. Doktoruna söyle istersen ilacı değiştirsin
Sağolun,sizin de hala geçmemiş olması nasıl bir zorluk tahmin bile edemiyorum. Az kalmış sizin inşallah sağlıkla kucağınıza alın evladınızı.Gece yatmadan 2 tane prilam kullaniyorum, gün icinde de zofer. Benim halen gecmedi ama 16.haftada genelde biter diyorlar,
Tiksindiginiz seyleri hic gormeyin, en azindan ufacik olsa bile rahatlatan seyler varsa onlari yiyin. Cok zor Allah kolaylik versin. Insallah cabucak biter
Bir daha asla yemek yiyemeyecek gibi hissediyorum kendimi16. Haftadan sonra artık hafifler yiyemediğiniz şeyleri yemeye başlarsınız çok kötüyseniz her hafta serum almanız gerekebilir ilaç başlarda çok etkili olmuyor
Benim doktorum hiç endişelenme,bebek her türlü beslenir,yediklerinle ilgisi yok diyor. Sizde evham yapmayın .Kuzum bnim gbisin doktoruna soylr brn cok zayifladim doktorum hic iyi dgil dedi kizdi bana kussanda ye kus yine ye benim dustum hataya dusme yazik gunah bebislerimize sagliksiz bebek olucaklar ya
Aminn insallah cumlemizSağolun,sizin de hala geçmemiş olması nasıl bir zorluk tahmin bile edemiyorum. Az kalmış sizin inşallah sağlıkla kucağınıza alın evladınızı.
Ayni seyleri dusunuyordum herkes duzelse de ben duzelemem falan diyordum ama oyle bir sey yok eger oyle olsaydi anneler igne iplige donerdi doguma kadarBir daha asla yemek yiyemeyecek gibi hissediyorum kendimi
Kaçıncı haftadasınızMerhaba,
Hamilelikte kusma sorunu yaşıyorum. 8. Haftadan beri bulantı ve kusmam var. İlaç kullanıyorum,bulantımı kesiyor ancak kusmamı engellemiyor. Tek yiyebildiğim şey sabahları bir parça ekmek ve meyve suyu. Onuda kusuyorum. Tüm yiyeceklerden iğreniyorum. Görmeye,yanımda konuşulmasına bile dayanamıyorum. Böyle bir durum yaşayanlar var mı aranızda? Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Gerçekten günlerim çok zor geçiyor. Kana kana su içmeye bile hasret kaldım.
16. Haftadayım. Bir ilaç daha kullanmaya başladım (zofran) kusmam durdu,bulantılarla geçinip gidiyoruz.Kaçıncı haftadasınız
Gectimi gectiyse nezaman gecti, 11 haftamdayımMerhaba,
Merhaba,artık geçti diyebilirim,ilaç kullandığım için tam emin değilim ama 14-16. Haftalar arası artık ilaçsız durabilir hale geldim. Yeniden yemek yemeye başladığım gibi iştahımda açıldı.Gectimi gectiyse nezaman gecti, 11 haftamdayım
Anladım sanırım benim daha 1 ayım var üstelik kazınma ekşimede cabasıMerhaba,artık geçti diyebilirim,ilaç kullandığım için tam emin değilim ama 14-16. Haftalar arası artık ilaçsız durabilir hale geldim. Yeniden yemek yemeye başladığım gibi iştahımda açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?