Hamilelikte Bulantı - Kusma - Tiksinme

Lysisrata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
349
376
33
39
Merhaba,
Hamilelikte kusma sorunu yaşıyorum. 8. Haftadan beri bulantı ve kusmam var. İlaç kullanıyorum,bulantımı kesiyor ancak kusmamı engellemiyor. Tek yiyebildiğim şey sabahları bir parça ekmek ve meyve suyu. Onuda kusuyorum. Tüm yiyeceklerden iğreniyorum. Görmeye,yanımda konuşulmasına bile dayanamıyorum. Böyle bir durum yaşayanlar var mı aranızda? Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Gerçekten günlerim çok zor geçiyor. Kana kana su içmeye bile hasret kaldım.

Kullandığın ilacın adı ne? Bende bulantı yaşadım senin gibi su içmeyi bile özledim yemek görmek hatta düşünmek bile istemiyordum. Seninki artık yavaş yavaş geçer inşallah. Ben ilaç kullanıyordum baya kesiyordu bulantıyi kusma da olmuyodu. Doktoruna söyle istersen ilacı değiştirsin

Gece yatmadan 2 tane prilam kullaniyorum, gün icinde de zofer. Benim halen gecmedi ama 16.haftada genelde biter diyorlar,
Tiksindiginiz seyleri hic gormeyin, en azindan ufacik olsa bile rahatlatan seyler varsa onlari yiyin. Cok zor Allah kolaylik versin. Insallah cabucak biter

16. Haftadan sonra artık hafifler yiyemediğiniz şeyleri yemeye başlarsınız çok kötüyseniz her hafta serum almanız gerekebilir ilaç başlarda çok etkili olmuyor

Kuzum bnim gbisin doktoruna soylr brn cok zayifladim doktorum hic iyi dgil dedi kizdi bana kussanda ye kus yine ye benim dustum hataya dusme yazik gunah bebislerimize sagliksiz bebek olucaklar ya

Kuzum bnim gbisin doktoruna soylr brn cok zayifladim doktorum hic iyi dgil dedi kizdi bana kussanda ye kus yine ye benim dustum hataya dusme yazik gunah bebislerimize sagliksiz bebek olucaklar ya
Bence hemen evham yapmayın 4 ay hem kustum hem ishal oldum ne yaptıysak içimde bir saat yemekler durmadı ama bebek sağlıklı. O bulantilar olduguna gore bebekte o sartlarda yasayabilecektir yoksa vucut kendine bunlari yapmaz

Bence hemen evham yapmayın 4 ay hem kustum hem ishal oldum ne yaptıysak içimde bir saat yemekler durmadı ama bebek sağlıklı. O bulantilar olduguna gore bebekte o sartlarda yasayabilecektir yoksa vucut kendine bunlari yapmaz
11. Ayimdayim nezmn gecer bilmiyorum ama hafifledi ilk gunler gbi dgilim 5. Haftamda basladi bnim

Ben unisom + emetium ginger kullanıyorum bulantı için. Bulantıyı kesiyor ama birşey yediğimde çıkarmama engel olmuyor. Ve tabiki herşeyden tiksinmeme.

Sağolun,sizin de hala geçmemiş olması nasıl bir zorluk tahmin bile edemiyorum. Az kalmış sizin inşallah sağlıkla kucağınıza alın evladınızı.

Sağolun,sizin de hala geçmemiş olması nasıl bir zorluk tahmin bile edemiyorum. Az kalmış sizin inşallah sağlıkla kucağınıza alın evladınızı.
Aminn insallah cumlemiz Saglikla gelsinler, zaman bi sekilde geviyor, sizinki uzun surmez insallah

Kaçıncı haftadasınız

Gectimi gectiyse nezaman gecti, 11 haftamdayım

Herkese merhaba,gelen mesajlara istinaden bir güncelleme yapmak istedim.24. Haftama giriyorum,ilaçlarımı bıraktım ve ne göreyim,hala mide bulantım devam ediyor eskisi gibi tek lokma yedirmeyecek hayattan soğutacak şekilde değil. Artık bende alışmışım herhalde. 10 üzerinden 5lik bir bulantı ile günlük yaşantıma devam ediyorum. İlaçları kendi insiyatifimle bıraktım,geçti sandım fakat maalesef tamamen geçmemiş. Bu aşırı bulantı şikayeti olan hamilelerde 20. Haftalar da durum neydi? Başka yaşayan var mı böyle acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…