Hamilelikte Bulantı - Kusma - Tiksinme

Lysisrata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
349
376
33
39
Merhaba,
Hamilelikte kusma sorunu yaşıyorum. 8. Haftadan beri bulantı ve kusmam var. İlaç kullanıyorum,bulantımı kesiyor ancak kusmamı engellemiyor. Tek yiyebildiğim şey sabahları bir parça ekmek ve meyve suyu. Onuda kusuyorum. Tüm yiyeceklerden iğreniyorum. Görmeye,yanımda konuşulmasına bile dayanamıyorum. Böyle bir durum yaşayanlar var mı aranızda? Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Gerçekten günlerim çok zor geçiyor. Kana kana su içmeye bile hasret kaldım.

Aynı durumdayım kilo veriyorum. Üstelik benim 4. haftadan beri bulanıyor çok erken başladı. Çubuk krakerle beslenir oldum, bazen aklıma bir yiyecek geldiğinde bile fenalasiyorum düşünün.

Bende aynı şekildeyim hatta çok çok daha kötüyüm diyebilirim sabah akşam 4 mg zofran içmeme rağmen 5. Haftada başlayan bulantılarım 16. Haftaya kadar aşırı şiddetli devam etti. Şöyle ki 16. Haftama kadar sadece çorba ile beslendim ve bulantıdan dolayı uyumasam bile gözlerimi bile açamadan Tüm gün uzanır vaziyette yattım. 16. Haftadan sonra bu durum biraz düzeldi gözlerimi açabildim şuan 24. Haftadayım hala bulantılarım var hala zofran içiyorum ama günde bir kereye düşürdüm. Bir haftadır kusmalarım durdu. Ama hala midem bulanıyor kokuya karşı aşırı hassasım yemek yapamıyorum ki bu hafif hali. 2. Gebeliğim ilki de böyleydi doğurunca geçti benim bulantılarım

Beennnn 5 bucuk haftaligim ozellikle geceleri aksamlari midem bulaniyo yemek yemekten sogudum su bile icemiyorum dusuk riskiyle progestan iciyorm dr dedim ilac vermedi oyuzden hersey kokuyor ben napicam boyle nasi gecicek 9ay cok korkuyorum 9ay boyle olur diye neler oneriyosunuz

Elden ne gelir,dayanacaksınız. Bir süre sonra daha dayanılır bir hal alıyor. Maalesef şunu yapın iyi gelir diyebileceğim hiç birşey yok çünkü bana hiç bişi iyi gelmedi.

İki çocuğunuzun da cinsiyeti aynı mi

Ne zamandır bu başlığı unutmuşum. Ufak bir güncelleme yapayım,doğum yaptım herşey yolunda çok şükür. Kızım 6 aylık.
Saçlı doğmadı hala saçı pek yok,yani saçlı bebek bulantı yapar derler bizim ki ondan değilmiş
Dönüp baktığımda hala hamilelikle ilgili en kötü anılarım o bulantılar. Ne sancı,ne bel ağrısı ne diz ağrısı,bulantıların yanında hepsi bi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…