anlayamadım ?
benimde düşüyor acaba bir sonuca varabildin mi neden oluyormuş rabbim evladını sana bağışlasın.3+4 gunluk hamileyim. Bugun beta hcg degerim 246 cikti 4 gun once 20 idi. Ama progesteron 8.9 cikti. Deger gebeligin sonlanacgini mi gosteriyor?
benimde düşüyor acaba bir sonuca varabildin mi neden oluyormuş rabbim evladını sana bağışlasın.
Tatlım ben zaten tiroid hastasıyım (Haşimoto)ama geçen haftaki tahlilde 1,53 çıktı b vitaminim sınırın biraz altında doktor ilaç verdi d vitaminim dönem dönem düşüyor o yüzden ayda bitane ampul içerim ben progesteron da zaten düşük yine geçen hafta 7,5 iğne başladı doktor.Allah razi olsun doguma nerdeyse 2 ay kaldi. Oncelikle allah sana da bu gunleri nasip etsin. Şu söz gerçek " progesteron düşük olduğu icin bebek dusmez. Bebek zaten dusecek sagliksiz bir bebekse progesteron degeri düşük olur. "
Ben bu mesajdan sonra hemen bi uzman doktora gittim. Gunde 2 kere fitil olarak progesteron kullandim. 10 gun sonra 40 cikti ve doktor dedi ki arttığına gore bebek saglikli. Diger gebeligimde igne ilac kullandigim halde bi hafta icinde 9 dan 8 e düşmüştü. Sana tavsiyem yazacagim su 4 tahlili yaptir. 15 gun sondada tekrar yaptir. Devlette yeni yapmisiz zaten der yapmazlar gidip ozelde yaptir. Ya ama durumum yok vs deme cunku cok muhim. Bu test sonuclari seni gebelik macerasinda yillarca kâr ettirir
1= TSH
2= PROGESTERON
3= D VITAMINI
4=FOLAT(FOLIK ASIT)
5= BETA HCG
bunlari yaptir bakalim sonuclar neler cikacak. Sonuca gore yine bana yaz. Eger benim gibi sorun tiroid yada d vitamini ise benimle ayni tedaviyi uygulariz. Hacettepe de ki tum doktorlar şok olmuştu benim iyilesmeme. Zehirli guatr hastasıydım uyguladigim dogal şeylerle 2 ayda tamamen iyileştim. Ve arastirirsan gorursun ki tiroid iyilesmez yazar. Hic korkma. En son ne zaman olculdu progesteron?
Tatlım ben zaten tiroid hastasıyım (Haşimoto)ama geçen haftaki tahlilde 1,53 çıktı b vitaminim sınırın biraz altında doktor ilaç verdi d vitaminim dönem dönem düşüyor o yüzden ayda bitane ampul içerim ben progesteron da zaten düşük yine geçen hafta 7,5 iğne başladı doktor.
d vitamininden mi oluyormuş bu düşüklük yani?Eger iyilesmia birinden tavsiye istersen o ampullerden her pazartesi 1 tane ic. 2 ay boyunca bu sekilde aksatmadan devam et
d vitamininden mi oluyormuş bu düşüklük yani?
D vitaminim 37 b 12 367 folat 20 tsh 1,2D vitamini azligi herseye sebep. B12 ignesi oluyordum o bile fayda etmiyordu. Simdi d vitamini 160 b12 dogal yoldan almak bile yetiyor mesela
D vitaminim 37 b 12 367 folat 20 tsh 1,2
Ne kullandın merak ettim bana da söyler misin tatlım?
Anladım tatlım peki doğal d vitamini artırmanın bir yolu yokmu? Güneşlenme gibi denedin mi hiç?Gecmia olsun canim benim 5 ti o yuzden once iki hafta her pazartesi 1 ampül d vitamini ictim test yaptirdim baktim 40 larda 6 hafta daha kullandim. Boylece 8 hafta duzenli kullanıp test yaptırdığımda 160a ulastim. Bobreklerde hafifce agri olmaya baslamisti. Ama onun harici hasatalik diye birsey de kalmadi. Zaten birakinca 1 haftada 160dan 140 sonra 120 diye dusuyor doktorlar korkutacak hazir ol. Eyvah d vitamini zehirlemis seni diyecek yalan
Anladım tatlım peki doğal d vitamini artırmanın bir yolu yokmu? Güneşlenme gibi denedin mi hiç?
Arkadasim merhaba..benimde d vitaminim 6 cikti...ama d vitaminini hamilelikle ilgisini ilk dega duyuyorum..2 defa kniimyasal gebelik yasadim..d vi tamini hamilelikte tam olarak ne gibi islev goruyor..bilgi verebilirsen cok sevinirimTabi ki denedim hemde ne duyduysam ama gram fayda olmadi
Arkadasim merhaba..benimde d vitaminim 6 cikti...ama d vitaminini hamilelikle ilgisini ilk dega duyuyorum..2 defa kniimyasal gebelik yasadim..d vi tamini hamilelikte tam olarak ne gibi islev goruyor..bilgi verebilirsen cok sevinirim
Merhabalar ben 4 haftalık hamileyim beta 496 progesteron 26 çıktı sizce değerim nasılAllah razi olsun doguma nerdeyse 2 ay kaldi. Oncelikle allah sana da bu gunleri nasip etsin. Şu söz gerçek " progesteron düşük olduğu icin bebek dusmez. Bebek zaten dusecek sagliksiz bir bebekse progesteron degeri düşük olur. "
Ben bu mesajdan sonra hemen bi uzman doktora gittim. Gunde 2 kere fitil olarak progesteron kullandim. 10 gun sonra 40 cikti ve doktor dedi ki arttığına gore bebek saglikli. Diger gebeligimde igne ilac kullandigim halde bi hafta icinde 9 dan 8 e düşmüştü. Sana tavsiyem yazacagim su 4 tahlili yaptir. 15 gun sondada tekrar yaptir. Devlette yeni yapmisiz zaten der yapmazlar gidip ozelde yaptir. Ya ama durumum yok vs deme cunku cok muhim. Bu test sonuclari seni gebelik macerasinda yillarca kâr ettirir
1= TSH
2= PROGESTERON
3= D VITAMINI
4=FOLAT(FOLIK ASIT)
5= BETA HCG
bunlari yaptir bakalim sonuclar neler cikacak. Sonuca gore yine bana yaz. Eger benim gibi sorun tiroid yada d vitamini ise benimle ayni tedaviyi uygulariz. Hacettepe de ki tum doktorlar şok olmuştu benim iyilesmeme. Zehirli guatr hastasıydım uyguladigim dogal şeylerle 2 ayda tamamen iyileştim. Ve arastirirsan gorursun ki tiroid iyilesmez yazar. Hic korkma. En son ne zaman olculdu progesteron?
maşallah çok iyi rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinMerhabalar ben 4 haftalık hamileyim beta 496 progesteron 26 çıktı sizce değerim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?