Hamilelikte düşük progesteron

İyi ama bi gün sonra baktığımda 23 oldu düşerse ne olacak o korku başladı
benim doktorum 5 in üzeri olduğu sürece sorun yok demişti. düşebilir ama doktorlar gerekirse ilaç takviye eder sen dert etme. bazı kadınların düşük seyredermiş benimde düşüktü mesela ilk öğremdiğimde 7 idi çok şükür hiç kanamam olmadı.

Maşallah size teşekkür ederim cevapladığınız için

Maşallah size teşekkür ederim cevapladığınız için
estağfurullah inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz kolay bi gebelik geçirirsin .benimki sona geldi artık ama ilk zamanlar düşer diye bayağı endişeliydim. boşuna üzme benim gibi kendini tadını çıkar bence

İşte insan ilk bebekte düşük yaşayınca devamında da aynı şeyi yaşayacağım zannediyor daha temkinli olmaya çalışıyor

İşte insan ilk bebekte düşük yaşayınca devamında da aynı şeyi yaşayacağım zannediyor daha temkinli olmaya çalışıyor
devlet hastanesinde bi doktor bana eğer düşecekse onu sizde bizde engelleyemeyiz, genel olarak tecrübelerim endişeli annelerin gebelikleri zor geçer rahat olmaya çalış demişti bana. bende aynı tavsiyeyi sana yapıyorum. benimde ilki düşmüştü anlıyorum seni o yüzden.

Çok teşekkür ediyorum gerçekten içimi rahatlatıyorsun daha sakin kalmaya çalışacağım bundan sonra , şu an gebesin ve nasıl geçti 34. Haftaya kadar peki

Çok teşekkür ediyorum gerçekten içimi rahatlatıyorsun daha sakin kalmaya çalışacağım bundan sonra , şu an gebesin ve nasıl geçti 34. Haftaya kadar peki
endişeli olduğum dönemlerde iştahım kesildi idrarda keton çıktı hiç uyuyamadım bir dönem sonra baktım böyle bir yere varamıyorum rabbim yazmışsa nefesini gelir dünyaya illaki dedim o günden beri rahatım. benim ayrıca şekerim ve haşimoto tiroidim var. yaşım 35 ve tüp bebekle gebe kaldım anlayacağın sıkıntı çoktu. sana da tavsiyem rahat ol. gebelik bir hastalık değil 7. aya kadar (karnın çıkıp yürüyüşünü nefes almanı etkileyene kadar) inan sosyal hayatını etkilemiyor. bebeğin olacak buna odaklan (bu arada 8-5 ağır sayılabilecek bir işte halen çalışıyorum Allah izin verirse 38 haftaya kadar da çalışacağım sende kendine güven bence yapabilirsin)

Haşimato ben de var ilaç kullanıyorum bu sebeple, evet zor günler geçirmişsin maşallah ki bu zamana gelebilmişsin inşallah Allah sağlıcakla tamamına erdirir. Ben de 3 gündür mide bulantısından çekiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama bi yerde yakalıyor :) tavsiyelerine uyacağım teşekkür ederim

amin Allah razı olsun.

Merhaba eski konu ama suan 7+3 hamileyim dün kalp atısları duyulmadı ve progestron değerim 7 çıktı benimde ve doktor düşük değer kürtaj dedi sizin yazınızı görünce çok ümitlendim şimdi. Kalbi için diyordum belki daha erken duyulmaz ama progestronu hatırladıkça ümidim gitmişti. Hiç kanamam vs olmadı. Sadece sanki biraz septomlar kayboldu. Doktor bu haftaya kadar duyulmalıydı kalp atısı kalbi durmus olabilir dedi. Ama benim hala ümidim var belki kalbi duyulur belki ilaçla yükseler bu hormon. Hastalıklı bebekse tabi Allah bilir sağlıkla gelsin ama şimdi bu yazı beni bir heyecanlandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…