- 6 Eylül 2016
- 244
- 102
- 18
- Konu Sahibi Happymoon123
-
Benim d9ktorum son ve ilk aylar icin dikkatli olmak lazım demişti :)Hanimdan ziyade cocuga da bisey olacak diye korku duyan es sayisi fazla.anormal bir durum yasamiyorsunuz korkmayin.Herkes iliskiyi son gune kadar surdurmuyor
Biz hamilelliğin ilk zamanlarından beri böyleyiz nerdeyse. Doğum sonrası lohusalık falan da olacak. Süreç baya uzayacak. Hadi ben neyse bebeğe bişey olmasın diye uzaklaştım cinsellikten ama eşimin de uzaklaşması ilginç.Böyle olanlara hayret ediyorum eşin çok hassas galiba size bişey olacak diye korkuyor olmalı. Ben son güne kadar ilişkiyi bırakmamıştım
Burcu ne eşinin :) gecen burclaea gore babalari okudum da ne babalar varBiz hamilelliğin ilk zamanlarından beri böyleyiz nerdeyse. Doğum sonrası lohusalık falan da olacak. Süreç baya uzayacak. Hadi ben neyse bebeğe bişey olmasın diye uzaklaştım cinsellikten ama eşimin de uzaklaşması ilginç.
Biz 5 aydır falan böyleyiz. Bakalım doğumdan sonra düzelecek miHanimdan ziyade cocuga da bisey olacak diye korku duyan es sayisi fazla.anormal bir durum yasamiyorsunuz korkmayin.Herkes iliskiyi son gune kadar surdurmuyor
Aslan burcu :)Burcu ne eşinin :) gecen burclaea gore babalari okudum da ne babalar var
O bebiş omunda bebeği öyle düşünmeBiz hamilelliğin ilk zamanlarından beri böyleyiz nerdeyse. Doğum sonrası lohusalık falan da olacak. Süreç baya uzayacak. Hadi ben neyse bebeğe bişey olmasın diye uzaklaştım cinsellikten ama eşimin de uzaklaşması ilginç.
Bize doktor bişey demedi biz yapmıyoruz sarılıp uyuyoruz başka bişey yok :) cinsellik de önemli sonuçta korkuyorum hep böyle mi olacak diye.Bizde 3 aydır ilişki yaşamadık ama doktor izin vermediği için aramızda öle kanki durumu da olmadı yani 2 hafta daha yasak mesela bana
Sen yanaş azcık o zaman cok duygusal bir burc da değilBize doktor bişey demedi biz yapmıyoruz sarılıp uyuyoruz başka bişey yok :) cinsellik de önemli sonuçta korkuyorum hep böyle mi olacak diye.
Ben de istemiyorum ki :)) olmasa da olur gibi geliyo. Ondan korkuyom zaten hep böyle mi olacak dieSen yanaş azcık o zaman cok duygusal bir burc da değil
Sanmam aslinda bi niyetine girsen gerisi gelirBen de istemiyorum ki :)) olmasa da olur gibi geliyo. Ondan korkuyom zaten hep böyle mi olacak die
AynenBöyle olanlara hayret ediyorum eşin çok hassas galiba size bişey olacak diye korkuyor olmalı. Ben son güne kadar ilişkiyi bırakmamıştım
Niyete giriyoruz bazen mecburiyetten ama ben bişey hissedemiyorum. Hislerim alınmış gibi. Sonra bi ağlama krizine giriyorum niye böyle diye. Umarım hamileliktendir.Sanmam aslinda bi niyetine girsen gerisi gelir
Aynen bende öyle yapmıştımAynenhatta dogsun dıye 40. Haftamda bıle devam edıyodum cokta saapmamak lazım
Allah allah çocuga bisiy olur diye mi ağlıyorsun?Niyete giriyoruz bazen mecburiyetten ama ben bişey hissedemiyorum. Hislerim alınmış gibi. Sonra bi ağlama krizine giriyorum niye böyle diye. Umarım hamileliktendir.
Hayır bişey hissedemediğim için.Allah allah çocuga bisiy olur diye mi ağlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?