- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Happymoon123
-
Baktim da bazi kadinlarda hamilelikte boyle seyler olabiliyormuş... lohusaliktan sonra toparlaniliyormusHayır bişey hissedemediğim için.
Teşekkürler umarım öyledirBaktim da bazi kadinlarda hamilelikte boyle seyler olabiliyormuş... lohusaliktan sonra toparlaniliyormus
Tabi ki önemli cinsellik erkek için neyse kadın içinde öle düzelir umarım şuan korkuyor olabilirBize doktor bişey demedi biz yapmıyoruz sarılıp uyuyoruz başka bişey yok :) cinsellik de önemli sonuçta korkuyorum hep böyle mi olacak diye.
Ben 10 haftaligim ve 8 haftadr bzde kankiyiz. Sikayetci degilz acikcasi. Korkuyoruz bsy olur diye. Dun kahve akintim geldi mesela odum koptu bide iliskiden snra olsaydi brbrmizi yerdik heralde :) 9 ay boyle olmaz tabi smdi riskli donemde olduğum icin tedbiri brakmiyoruz. 3. Ay bitsin normale doneriz sanirim.Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Hic boyle bisey yasamadim tersine hamileyken hormonlardanmi daha istekli oluyorum esimde nasil yapalim fslan demiyor normal hayatimiza devam ediyoruz hamileliginizde bir sorun yoksa yapilmali bence araya sogukluk girer obur turluSelam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Bende de olmuştu aynı haftalarda kahve akıntı doktorum progesteron iğnesi vermişti.sonra düzeldi.Ben 10 haftaligim ve 8 haftadr bzde kankiyiz. Sikayetci degilz acikcasi. Korkuyoruz bsy olur diye. Dun kahve akintim geldi mesela odum koptu bide iliskiden snra olsaydi brbrmizi yerdik heralde :) 9 ay boyle olmaz tabi smdi riskli donemde olduğum icin tedbiri brakmiyoruz. 3. Ay bitsin normale doneriz sanirim.
içimi rahatlattınız :))Evet var, ben18 Mayıs 2016 birleştik ve daha geçenlerde açılışı yaptık 1 hafta önce falan rekor bizdedir herhalde. Bende eşime beni beğenmiyor musun dediğimde aşkım beğeniyorum ama nasıl yapalım korkuyorum diyodu bende korkuyodum ve yapmasak da olur gözüyle bakıyorduk açıkçası yani geçicidir çok kasmayın
Bak iste boyle boyle asican emin oliçimi rahatlattınız :))
Bizim içimizden gelmiyor korkudan değil psikolojik galibaBenim esimde cok hassas bu konuda bebek kipirdiyor yani benden cok o düşünüyo kizini :) cunku en son bebek cok kasilmisti nedense ..haliyle korktuk ucunda ölüm yok yaa sabredecek yanii 2 aydir tik yok 1 ayda doguma var etti 3.. 40 gun de lohusalik al sana 4
hiç bi sıkıntı yok gebeliğimde ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri ilişkiye girmedik o halde bize de tuhaf geliyor çok da önemli değil benim ve eşim için günler çuvala girmedi ya doğumdan sonra devam :)[/QUOTE öyle tabiki de insan tuhaf hissediyor.cinsellikten soğumak bu kdar normal mi diye tedirgin oldum.biz de doğumdan sonra düzeliriz diye düşünüyorum bakalım :)
Böyle bi durumu yaşayan bi tek benim sanıyodum yalnız olmadığıma sevindim desem doğru olur.Biz de hamileliğimin başından beri çok uzaklaştık cinsellikten.Hatta sizin gbi şaka yapıyrm kanki olduk iyice diye.eşimle açıkça konuştum kritik dönem geçtikten sonra.İstek gelirse söyle yaklaş dedim ama hiç yaklaşmadı.Sanırım çekiniyor bebek olduğu için.Düşünceli olduğuiçin üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimSelam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Bi de o var tabi. En başından beri acı çekiyorum ben de. Normal doğum yapsam açılır heralde daha rahat olur. Araya zaman girince acı başa sarıyor.öyle olmuş sizde.Ya benimde içimi rahatlatsın biri yaklaşık 1 senedir olmadığı için mi acıdı acaba 2. Ye düzelir mi biraz acı çektim korka korka geçti gitti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?