Hamilelikte eşimle kanki olduk

Ben 10 haftaligim ve 8 haftadr bzde kankiyiz. Sikayetci degilz acikcasi. Korkuyoruz bsy olur diye. Dun kahve akintim geldi mesela odum koptu bide iliskiden snra olsaydi brbrmizi yerdik heralde :) 9 ay boyle olmaz tabi smdi riskli donemde olduğum icin tedbiri brakmiyoruz. 3. Ay bitsin normale doneriz sanirim.

Hic boyle bisey yasamadim tersine hamileyken hormonlardanmi daha istekli oluyorum esimde nasil yapalim fslan demiyor normal hayatimiza devam ediyoruz hamileliginizde bir sorun yoksa yapilmali bence araya sogukluk girer obur turlu

Evet var, ben 18 Mayıs 2016 birleştik ve daha geçenlerde açılışı yaptık 1 hafta önce falan rekor bizdedir herhalde. Bende eşime beni beğenmiyor musun dediğimde aşkım beğeniyorum ama nasıl yapalım korkuyorum diyodu bende korkuyodum ve yapmasak da olur gözüyle bakıyorduk açıkçası yani geçicidir çok kasmayın

36.haftada dogum yaptim bir gun oncesine kadar birlikte olmustuk. Lohusalikta da kanamam bittikten ve bende kendimi iyi hissettikten sonra yine devam etmistik. Bende sizin durumunuz gibi olursak eger diye endiseleniyodum esim acisindan falan ama sorun yasamadik.

Benim esimde cok hassas bu konuda bebek kipirdiyor yani benden cok o düşünüyo kizini :) cunku en son bebek cok kasilmisti nedense ..haliyle korktuk ucunda ölüm yok yaa sabredecek yanii 2 aydir tik yok 1 ayda doguma var etti 3.. 40 gun de lohusalik al sana 4

Bende de olmuştu aynı haftalarda kahve akıntı doktorum progesteron iğnesi vermişti.sonra düzeldi.

içimi rahatlattınız :))

hiç bi sıkıntı yok gebeliğimde ama hamile olduğumu öğrendiğimizden beri ilişkiye girmedik o halde bize de tuhaf geliyor çok da önemli değil benim ve eşim için günler çuvala girmedi ya doğumdan sonra devam :)

Bizim içimizden gelmiyor korkudan değil psikolojik galiba

Ya benimde içimi rahatlatsın biri yaklaşık 1 senedir olmadığı için mi acıdı acaba 2. Ye düzelir mi biraz acı çektim korka korka geçti gitti :/

cinsellikten soğumak şeklinde düşünme ....şimdi sucu sadece eşlere atmış olmayayım ama bazı erkekler daha bi duygusal sanırım seninkide onlardan biri bu iyi bişi ...ya senin hamileliğini hassaslığını umursamadan cocuğa bişi olur korkusu olmadan sürekli istekli olsaydı bide böyle düşün

18. Haftam bitti son 1-2 haftadır bende isteksizim eşim değişmedi fazla belli etmemeye çalışıyorum ona sanırım hormonlardan dolayı bu isteksizlik

Böyle bi durumu yaşayan bi tek benim sanıyodum yalnız olmadığıma sevindim desem doğru olur.Biz de hamileliğimin başından beri çok uzaklaştık cinsellikten.Hatta sizin gbi şaka yapıyrm kanki olduk iyice diye.eşimle açıkça konuştum kritik dönem geçtikten sonra.İstek gelirse söyle yaklaş dedim ama hiç yaklaşmadı.Sanırım çekiniyor bebek olduğu için.Düşünceli olduğuiçin üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim

Ya benimde içimi rahatlatsın biri yaklaşık 1 senedir olmadığı için mi acıdı acaba 2. Ye düzelir mi biraz acı çektim korka korka geçti gitti :/
Bi de o var tabi. En başından beri acı çekiyorum ben de. Normal doğum yapsam açılır heralde daha rahat olur. Araya zaman girince acı başa sarıyor.öyle olmuş sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…