- 6 Eylül 2016
- 244
- 102
- 18
- Konu Sahibi Happymoon123
-
:)) ben eşime güveniyorum.Arkadaslar isteksizlik sizin acinizdan olabilir hamilflik hormonlari vs. Ama adamlara noluyo onlara noluyo da isteksizlesiyorlar bu durum beni huylandirir acikcasi seyrek te olsa iliskiye girilmeli obur turlusu tuhaf geliyor bana birde kadinlar en cok hamilelik doneminde aldatiliyor tezini...
Valla benim de icimden hiccc gelmiyor hislerim alinmis gbi :) çünkü malum bolgede agrim var gecmek bilmeyenBizim içimizden gelmiyor korkudan değil psikolojik galiba
Sizin durum da sıkıntılı imiş. Kadın olarak hemen istenmiyo gibi algılıyoruz durumu ama öyle değil aslında sonuçta severek evlendik.
Benim öyle dediğime bakma ya :)) züğürt tesellisi benim kisorsan istiyorum ama çekiniyorum, büyüdü anlıyor artık diyorsun, yoğun ışık oldu mu görüyor, beni de duyabiliyorsun diyorsun falan dedi en son :)) bakınca ona da hak veriyorum da o da bir yere kadar. Bana sevişmeyen/sevişmek istemeyen erkek garip geliyor. Bana kalsa her gün sevişirim çünkü
Bizimki gibi sizin durum :) hamilelikten sonra da yazarım kısmet olursa durum düzelirse :)) az kaldı Doğumuma. Gerçi sizin daha başları. Sonuna kadar öyle olmayabilirBenim de 8 haftalik. Doktor kalp atışını duyana kadar ilişki olmasa iyi olur demişti. Eşim de aslan burcu. Asla yaklaşmıyor. Bende de hayatım boyunca asla tahmin edemeyeceğim isteksizlik varumarım ikimizinki de geçicidir
Onun da etkisi var. Bende de aynı sorun var başından beri hep acı çekiyorum. Vajinismus mu var diye doktora bile gittim.Valla benim de icimden hiccc gelmiyor hislerim alinmis gbi :) çünkü malum bolgede agrim var gecmek bilmeyen
Riskli bi durum olsa zaten asla yapmayız biz de. Dikkat etmek lazım. Bebişlerimiz dünyaya gelsin de yeter ki.Ben korkuyorum ya:) vala bazen canim cekmiyor degil ama dizginliyorum kendimi:) ilk bebegimi kaybettim ikinci hamileligim bu riskli gebeyim zaten bi de ilk haftalarda cok kanama felan yasadim aman uzak olsun 9 ay diyorum. Lohusaliktan sonra baslariz veledimiz izin verdikce:)
Demekki bazı adamlar böyle olabiliyor :) her erkek cinsellik düşkünü diye bir şey yok zaten. İdare edebiliyolarBizdede durum aynı 35 haftalık hamileyim başından beri eşim hep böyle oldu eşim sana ve bebisime saygım var dedi birsey olmasından korkarım dedi
Doktorum rahat olun cinsel hayatiniza ara vermeyin risklerimiz yok artik hersey yolunda diyor da, ben yine de goze alamiyorum. İliski sirasindaki kasilmanin bebege zarar verecegini felan dusunuyorum....Riskli bi durum olsa zaten asla yapmayız biz de. Dikkat etmek lazım. Bebişlerimiz dünyaya gelsin de yeter ki.
Hahah şanslısın bana göre libidon yüksek ne güzel
Annelik psikolojisiDoktorum rahat olun cinsel hayatiniza ara vermeyin risklerimiz yok artik hersey yolunda diyor da, ben yine de goze alamiyorum. İliski sirasindaki kasilmanin bebege zarar verecegini felan dusunuyorum....
Bnm bu ikinci gebelgm esim bebeğe birşey olacak korkusundan hala yanaşmıyor biz de ayniyiz anlayacagnSelam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
kuş öldü beybi kısmından sonra bana bir gülme geldi gerçek anlamda sesli güldüm. bütün ofis patron çıldırmış olmalı modunda bakıyor bana
allahta sizi güldürsün ne diyeyim. çocuktan sonra sevişirsiniz yine. zaten bugün yarın gerçekleşir doğum.az daha sabredin :)
Yorumlardan çok anormal olmadığımızı anladım. Aynı durumda olan baya varmışBnm bu ikinci gebelgm esim bebeğe birşey olacak korkusundan hala yanaşmıyor biz de ayniyiz anlayacagn
Son aylar için öyle diyorlarDoktorum rahat olun cinsel hayatiniza ara vermeyin risklerimiz yok artik hersey yolunda diyor da, ben yine de goze alamiyorum. İliski sirasindaki kasilmanin bebege zarar verecegini felan dusunuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?