Hamilelikte eşimle kanki olduk

:)) ben eşime güveniyorum.

Ben korkuyorum ya:) vala bazen canim cekmiyor degil ama dizginliyorum kendimi:) ilk bebegimi kaybettim ikinci hamileligim bu riskli gebeyim zaten bi de ilk haftalarda cok kanama felan yasadim aman uzak olsun 9 ay diyorum. Lohusaliktan sonra baslariz veledimiz izin verdikce:)

Benim de 8 haftalik. Doktor kalp atışını duyana kadar ilişki olmasa iyi olur demişti. Eşim de aslan burcu. Asla yaklaşmıyor. Bende de hayatım boyunca asla tahmin edemeyeceğim isteksizlik var umarım ikimizinki de geçicidir

Sizin durum da sıkıntılı imiş. Kadın olarak hemen istenmiyo gibi algılıyoruz durumu ama öyle değil aslında sonuçta severek evlendik.

Benim öyle dediğime bakma ya :)) züğürt tesellisi benim ki sorsan istiyorum ama çekiniyorum, büyüdü anlıyor artık diyorsun, yoğun ışık oldu mu görüyor, beni de duyabiliyorsun diyorsun falan dedi en son :)) bakınca ona da hak veriyorum da o da bir yere kadar. Bana sevişmeyen/sevişmek istemeyen erkek garip geliyor. Bana kalsa her gün sevişirim çünkü

Hahah şanslısın bana göre libidon yüksek ne güzel

Bizimki gibi sizin durum :) hamilelikten sonra da yazarım kısmet olursa durum düzelirse :)) az kaldı Doğumuma. Gerçi sizin daha başları. Sonuna kadar öyle olmayabilir

Riskli bi durum olsa zaten asla yapmayız biz de. Dikkat etmek lazım. Bebişlerimiz dünyaya gelsin de yeter ki.

Bizdede durum aynı 35 haftalık hamileyim başından beri eşim hep böyle oldu eşim sana ve bebisime saygım var dedi birsey olmasından korkarım dedi

Riskli bi durum olsa zaten asla yapmayız biz de. Dikkat etmek lazım. Bebişlerimiz dünyaya gelsin de yeter ki.
Doktorum rahat olun cinsel hayatiniza ara vermeyin risklerimiz yok artik hersey yolunda diyor da, ben yine de goze alamiyorum. İliski sirasindaki kasilmanin bebege zarar verecegini felan dusunuyorum....

Bnm bu ikinci gebelgm esim bebeğe birşey olacak korkusundan hala yanaşmıyor biz de ayniyiz anlayacagn

kuş öldü beybi kısmından sonra bana bir gülme geldi gerçek anlamda sesli güldüm. bütün ofis patron çıldırmış olmalı modunda bakıyor bana
allahta sizi güldürsün ne diyeyim. çocuktan sonra sevişirsiniz yine. zaten bugün yarın gerçekleşir doğum.az daha sabredin :)

Doğumdan sonra da böyle olmayız inşallah alıştık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…