Hamilelikte eşimle kanki olduk

Bende de olmuştu aynı haftalarda kahve akıntı doktorum progesteron iğnesi vermişti.sonra düzeldi.
Dusuk tehlikem yoktu hersy gayet iyi gidiyodu ama temizlik yaptim yorulmustm sol kasigim agriyinca biraktim sonra oldu bu leke dr u aradm korkma yogun olursa ve kirmiziya donerse agri vs olursa gel hemen dedi gecti zten az bsy geldi 2 3 damla sumuk seklnde :)

Eşim çok anlayışlı mükemmel bi insan zaten. Ben onu her türlü mutlu etmek istiyorum.mahrum kalmasın bişeyden istiyorum. Bu konuyu kendisiyle de konuştuk düzelecek merak etme dedi. Bakalım

Bu forumu bu yüzden seviyorum aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu görmek rahatlatıyor.

Ya benimde içimi rahatlatsın biri yaklaşık 1 senedir olmadığı için mi acıdı acaba 2. Ye düzelir mi biraz acı çektim korka korka geçti gitti :/
Tatillerde ayrı kalıyoruz bazen 15 gün bazen 1 ay. Sonrasında acıyor benim de. Sen uzun süre ayrı kalmışsın arkadaşım. Olabilir bence :)

İlk gebeliğimde 6. Haftada ilişkiden sonra kan gelmişti ve kanama durmadı 8. Haftaya girdiğimde bebegimin kalbi durmustu ve düşük yaptım. Şimdi bu gebeliğimde 15 hafta oldu ve eşim de korkuyor bende çok korkuyorum. İlla o iş olcak diye bişey yokki başka şekilde de olabiliyo

Bende isteksizlk var ama eşim eksisi gibi norml. Ben sadece aza indirmeye çaliştm haftada 1-2 diye. İnş doğmdan snra eski halinize dönersiniz.

Ben geçen haftaya kadar ilişkiyi bırakmadım ilişkiye girmiyoruz artık ama sevişiyoruz neden kanki oldunuz ki . Ben eşimi korkutuyorum bazen aşkım düşünsene içimde bir insan var, 2,5 kilo adam var diyorum o zaman bi değişik bakıyor :)

Amaaaan biz de öyleyiz ve ben bu durumdan hiç memnun değilim. Hamilelikten önce de bir süredir memnun değildim zaten, hamilelik bahanesi oldu resmen (ona sorsan öyle değil ama) tek fark eden şey o yanaşmıyor mu ben de yanaşmıyorum artık. Beni istemeyeni ben ne diye isteyecekmişim ki??

Öyle tabi de benim sorunum bunu canımızın istememesi. Hep böyle mi olacak diye tedirgin olmam.sizinki gibi bi durum yaşasam geçerli bi sebebi olur en azından.

Sizin durum da sıkıntılı imiş. Kadın olarak hemen istenmiyo gibi algılıyoruz durumu ama öyle değil aslında sonuçta severek evlendik.

Nedenini bilsem sormam zaten :)) istemiyoruz işte hamilelik ten dolayı geçici mi yoksa kalıcı mı bilmiyorum

Bizde de ilişki yok ama kanki gibi de değiliz hatta gebeliğimi öğrendiğimden beri daha bi nazlı cilveli oldum sanki :dd doktor önce kalp atışını duyana kadar yasak dedi kalp atışını duyduk bu defa da bir dahaki kontrole kadar yasak dedi diğer kontrolde haftaya bakalım bekliyoruz şimdilik.

Niye ilginc olsun bebek sadece senin bebegin mi babasida tedirgin oluyordur olamaz mi. Sanki duyarli olan sadece anneler. Babalarinda hakkini vermek lazim. Bende senden farkli degilim. Benim riskim var doktor yasak koydu tedbiren. Ama doktor yasagi koymadan once eşim kendisi dedi ters bi hareket yaparim bebege bisey olur vicdan azabini kaldiramam diye. Benimde isime geldi desem yalan olur. Cinsellik evliligi ayakta tutan unsurlardan bitanesi. Hem kadin hem erkek icin onemli. Ortak kararimiz ara vermek oldu. Ama işi şakaya dökmedik. Bazi konular şakayla cıvıklaşabiliyor. Bu bi sürec ve gececek.

Niyete giriyoruz bazen mecburiyetten ama ben bişey hissedemiyorum. Hislerim alınmış gibi. Sonra bi ağlama krizine giriyorum niye böyle diye. Umarım hamileliktendir.
Hormonlardan dolayi normal. Sadece bunu acaba hep boyle mi kalacak diye bilinc altina yerlestirme. Bu bi surec ve gececek diye dusun. Bardagin bos tarafindan degilde dolu tarafindan bakmak daha faydali. Kendinide kasma.

Haklısınız ilginç değil aslında normal. Canımız istemiyor.hamilelikten dolayı psikolojik herhalde.

Yasak kalksa diye bekliyosunuz ozaman :))

Arkadaslar isteksizlik sizin acinizdan olabilir hamilflik hormonlari vs. Ama adamlara noluyo onlara noluyo da isteksizlesiyorlar bu durum beni huylandirir acikcasi seyrek te olsa iliskiye girilmeli obur turlusu tuhaf geliyor bana birde kadinlar en cok hamilelik doneminde aldatiliyor tezini...

Haklısınız ilginç değil aslında normal. Canımız istemiyor.hamilelikten dolayı psikolojik herhalde.
Kesinlikle. Hem eşiniz duyarli yaklastigi icin sanslisiniz. Bazi baba adaylari o kadar duyarsiz oluyor ki risk olmasina ragmen psikolojik baski yapiyor anne adayina ve anne adayida yetersizlik hissine kapilip kabul ediyor. Sonuc istenmeyen kanamalar malesef

Doğru.çok kafaya takmim bu durumu.hamişlikten dolayı belli. Az kaldı doğumuma.sağlıcakla gelsin minişim sonrasını düşünürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…