- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi Happymoon123
-
Dusuk tehlikem yoktu hersy gayet iyi gidiyodu ama temizlik yaptim yorulmustm sol kasigim agriyinca biraktim sonra oldu bu leke dr u aradm korkma yogun olursa ve kirmiziya donerse agri vs olursa gel hemen dedi gecti zten az bsy geldi 2 3 damla sumuk seklnde :)Bende de olmuştu aynı haftalarda kahve akıntı doktorum progesteron iğnesi vermişti.sonra düzeldi.
Eşim çok anlayışlı mükemmel bi insan zaten. Ben onu her türlü mutlu etmek istiyorum.mahrum kalmasın bişeyden istiyorum. Bu konuyu kendisiyle de konuştuk düzelecek merak etme dedi. Bakalımcinsellikten soğumak şeklinde düşünme ....şimdi sucu sadece eşlere atmış olmayayım ama bazı erkekler daha bi duygusal sanırım seninkide onlardan biri bu iyi bişi ...ya senin hamileliğini hassaslığını umursamadan cocuğa bişi olur korkusu olmadan sürekli istekli olsaydı bide böyle düşün
Bu forumu bu yüzden seviyorum aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu görmek rahatlatıyor.Böyle bi durumu yaşayan bi tek benim sanıyodum yalnız olmadığıma sevindim desem doğru olur.Biz de hamileliğimin başından beri çok uzaklaştık cinsellikten.Hatta sizin gbi şaka yapıyrm kanki olduk iyice diye.eşimle açıkça konuştum kritik dönem geçtikten sonra.İstek gelirse söyle yaklaş dedim ama hiç yaklaşmadı.Sanırım çekiniyor bebek olduğu için.Düşünceli olduğuiçin üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
Tatillerde ayrı kalıyoruz bazen 15 gün bazen 1 ay. Sonrasında acıyor benim de. Sen uzun süre ayrı kalmışsın arkadaşım. Olabilir bence :)Ya benimde içimi rahatlatsın biri yaklaşık 1 senedir olmadığı için mi acıdı acaba 2. Ye düzelir mi biraz acı çektim korka korka geçti gitti :/
Bende isteksizlk var ama eşim eksisi gibi norml. Ben sadece aza indirmeye çaliştm haftada 1-2 diye. İnş doğmdan snra eski halinize dönersiniz.Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Selam herkese. 37+5 haftalık hamileyim. Eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık. Birbirimize kanki diye hitap ediyoruz. İkimiz de cinsellik olmasa yaşar gideriz gibi. Kuş öldü beybi diye geyik yapıyoruzbeni beğenmiyo musun artık diyorum ne alakası var diyo.bu halinle nasıl yapalım diyor.ben de istemiyorum istesem de bişey hissetmiyorum.hamilelikte aynı durumu yaşayan var mı.umarım geçicidir.
Öyle tabi de benim sorunum bunu canımızın istememesi. Hep böyle mi olacak diye tedirgin olmam.sizinki gibi bi durum yaşasam geçerli bi sebebi olur en azından.İlk gebeliğimde 6. Haftada ilişkiden sonra kan gelmişti ve kanama durmadı 8. Haftaya girdiğimde bebegimin kalbi durmustu ve düşük yaptım. Şimdi bu gebeliğimde 15 hafta oldu ve eşim de korkuyor bende çok korkuyorum. İlla o iş olcak diye bişey yokki başka şekilde de olabiliyo
Sizin durum da sıkıntılı imiş. Kadın olarak hemen istenmiyo gibi algılıyoruz durumu ama öyle değil aslında sonuçta severek evlendik.Amaaaan biz de öyleyiz ve ben bu durumdan hiç memnun değilim. Hamilelikten önce de bir süredir memnun değildim zaten, hamilelik bahanesi oldu resmen (ona sorsan öyle değil ama) tek fark eden şey o yanaşmıyor mu ben de yanaşmıyorum artık. Beni istemeyeni ben ne diye isteyecekmişim ki??
Nedenini bilsem sormam zaten :)) istemiyoruz işte hamilelik ten dolayı geçici mi yoksa kalıcı mı bilmiyorumBen geçen haftaya kadar ilişkiyi bırakmadım ilişkiye girmiyoruz artık ama sevişiyoruz neden kanki oldunuz ki . Ben eşimi korkutuyorum bazen aşkım düşünsene içimde bir insan var, 2,5 kilo adam var diyorum o zaman bi değişik bakıyor :)
Niye ilginc olsun bebek sadece senin bebegin mi babasida tedirgin oluyordur olamaz mi. Sanki duyarli olan sadece anneler. Babalarinda hakkini vermek lazim. Bende senden farkli degilim. Benim riskim var doktor yasak koydu tedbiren. Ama doktor yasagi koymadan once eşim kendisi dedi ters bi hareket yaparim bebege bisey olur vicdan azabini kaldiramam diye. Benimde isime geldi desem yalan olur. Cinsellik evliligi ayakta tutan unsurlardan bitanesi. Hem kadin hem erkek icin onemli. Ortak kararimiz ara vermek oldu. Ama işi şakaya dökmedik. Bazi konular şakayla cıvıklaşabiliyor. Bu bi sürec ve gececek.Biz hamilelliğin ilk zamanlarından beri böyleyiz nerdeyse. Doğum sonrası lohusalık falan da olacak. Süreç baya uzayacak. Hadi ben neyse bebeğe bişey olmasın diye uzaklaştım cinsellikten ama eşimin de uzaklaşması ilginç.
Hormonlardan dolayi normal. Sadece bunu acaba hep boyle mi kalacak diye bilinc altina yerlestirme. Bu bi surec ve gececek diye dusun. Bardagin bos tarafindan degilde dolu tarafindan bakmak daha faydali. Kendinide kasma.Niyete giriyoruz bazen mecburiyetten ama ben bişey hissedemiyorum. Hislerim alınmış gibi. Sonra bi ağlama krizine giriyorum niye böyle diye. Umarım hamileliktendir.
Haklısınız ilginç değil aslında normal. Canımız istemiyor.hamilelikten dolayı psikolojik herhalde.Niye ilginc olsun bebek sadece senin bebegin mi babasida tedirgin oluyordur olamaz mi. Sanki duyarli olan sadece anneler. Babalarinda hakkini vermek lazim. Bende senden farkli degilim. Benim riskim var doktor yasak koydu tedbiren. Ama doktor yasagi koymadan once eşim kendisi dedi ters bi hareket yaparim bebege bisey olur vicdan azabini kaldiramam diye. Benimde isime geldi desem yalan olur. Cinsellik evliligi ayakta tutan unsurlardan bitanesi. Hem kadin hem erkek icin onemli. Ortak kararimiz ara vermek oldu. Ama işi şakaya dökmedik. Bazi konular şakayla cıvıklaşabiliyor. Bu bi sürec ve gececek.
Güzel bakış açısı teşekkürler :)Hormonlardan dolayi normal. Sadece bunu acaba hep boyle mi kalacak diye bilinc altina yerlestirme. Bu bi surec ve gececek diye dusun. Bardagin bos tarafindan degilde dolu tarafindan bakmak daha faydali. Kendinide kasma.
Yasak kalksa diye bekliyosunuz ozaman :))Bizde de ilişki yok ama kanki gibi de değiliz hatta gebeliğimi öğrendiğimden beri daha bi nazlı cilveli oldum sanki :dd doktor önce kalp atışını duyana kadar yasak dedi kalp atışını duyduk bu defa da bir dahaki kontrole kadar yasak dedi diğer kontrolde haftaya bakalım bekliyoruz şimdilik.
Kesinlikle. Hem eşiniz duyarli yaklastigi icin sanslisiniz. Bazi baba adaylari o kadar duyarsiz oluyor ki risk olmasina ragmen psikolojik baski yapiyor anne adayina ve anne adayida yetersizlik hissine kapilip kabul ediyor. Sonuc istenmeyen kanamalar malesefHaklısınız ilginç değil aslında normal. Canımız istemiyor.hamilelikten dolayı psikolojik herhalde.
Doğru.çok kafaya takmim bu durumu.hamişlikten dolayı belli. Az kaldı doğumuma.sağlıcakla gelsin minişim sonrasını düşünürüz :)Kesinlikle. Hem eşiniz duyarli yaklastigi icin sanslisiniz. Bazi baba adaylari o kadar duyarsiz oluyor ki risk olmasina ragmen psikolojik baski yapiyor anne adayina ve anne adayida yetersizlik hissine kapilip kabul ediyor. Sonuc istenmeyen kanamalar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?