konuyu görünce yanlız değilim galiba dedim sorun eşimin ilgisizliğinden çok düşüncesizliği ve bencilliği; 4 senedir bu güzel zamanı bekledik ilk 2 ayım kanama ve parça düşürmeyle geçti bu aradada şehir dışında annemlerdeydik kaynımda onlarla aynı şehirde diye tatile gitmiştik....sonra evimize döndük aradan 1 ay geçti ve kanama artık yoktu tamam rahat ettik dedim bir gün eve geldi sara hastası ablası 35 yaşında ve burda bir doktr buldum ameliyat için bir baksınlar diye gelecekler dedi annesi ve ablası geldiler her gün nerdeyse nöbet geçiren ablası elini bir işe sürmez annesi desen 110 kilo yerinden kalkmaz şeker ve romatizma hastası 1,5 ay kaldılar testleri hastaneler derken 3 ay sonra tekrar gelinecek son bir test kaldı deyip gittiler .....onlar gittikten iki hafta sonra randevumda tesadüf rahim ağzı kısalığı tespit edildi erken doğum riski ve benim hastane sürecim halada devam ediyor....neyse şu ara yatıp hiç kalkmamam gerekirken eşimin sık ve yoğun başağrıları nedeniyle çektirdiğimiz emarda beyninde hipofiz bezinde kist görüldü tabi ilk söylediği şey annem gelsin
birkaç güne burdalar eşimde ameliyat olacak ALLAHtan diğer beyin ameliyatlarına benzemiyor......annesi babası ve ablası gelecek ve test gününüde bekleyecekler beniim riskim devam ediyor bu arada ve eşime çok kızgınım yine 1 2 ay burdalar bari bir işin ucundan tutsalar herşey önlerine gelecek
ameliyat olunca gitseler bari ama yook kv o kadar rahat bir kadınki yemeğin adını bile koymaz bırak yapmayı ,görümce desen annesi kalk gırgır yap yerleri demese kıçını kaldırmaz ben napacağım bilemedim..........uzun oldu kusura bakmayın ama anneci bir adamla evli olmak çoooook zor....