Hamilelikte eşlerin kırıcı davranışları

Canım maalesef Eşler düşünmeyince ailesi hiç düşünmüyor geçmiş olsun öncelikle tahlihsizlikler de üst üst gelmiş ama eşine söyle bence buradayken yardım etsinler en azından diye bende sessiz duruyordum be kötüydüm ilk zamanlar kayınvalide falan hamile olduğumu öğrenince aramadılar bidaha hiç birgün eşim aradı annem geliyormuş sevindim başta bi komşu kadın var hamile onun doktora gözükmesi lazımmış bizde kalacaklar sen de doktora falan gitmesine yardım edersin dedi direk suratına kapadım eşimin . Annem de kalıyordum zaten geldi benim çocuğumu düşünmeyen insan Başkasını düşünüyorsa gitsin otelde Kalsın benim hizmet edecek halim gücüm yok görüyorsun birgün aramadılar Başkasının çocuğu için nerden nereye geliyorlar bakmam asla dedim eşim başta kızdı ama ben nettim getirdi onları annemde Kaldılar yazık annem ilgilendi etti gittikleri günden beri yine aramıyorlar bende aramıyorum eşimde anladı artık bayramda tek tek konuşucam dedi

Ya sen hamilesin tamam üstüne birde çalışan bir kadınsın nasıl böyle herseyı sana yukleyebılıyor. Ezık durma karsısında kadın grlecrk temızlıkte yapacak yemekte de koy tavrını ya yada işi bırakacagım böyle gıderse de sana iyi hizmet etmek için dersın .,

ah bu erkekler sadece onların ailesi var benim karnımdaki senin çocuğun bende senin eşinim öncelikse hep ailesinin işte bunlar insanı çok yıpratıyor......şimdi aklı başına gelsede burnu dik ben böyleyim deyip daha çok damarıma basıyor....bana hiç iş yapma gelip bana hesap sorsunlar diyo çok komik ya.....

Allah kolaylıklar versin evlenince erkeklerin hepsi bir anneci oluyor bekârken sorsan o kadar değerli değillerdi ama sen kendine çok dikkat et yapmada ağlamayana meme yok derler sende ah uh de daha çok ağla onlardan kendi evlerinde hizmetçilerimi var iş başa düşünce yaparlar sen rahat ol

Senin kayinvalidenle benimki ruh ikizi benimki de ne arar ne sorar 2görümcem var onlarda aynı biri sormaz ne yaptın ne ettin diye o kadar sıkıntılar yaşadïm hiç umurlarında olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…