Hamilelikte ev işi yapmak konusunda uyarı

Doktor yapma dediyse bence yapma
benim ikisinde de sorun yoktu son hafta cam bile silmistim ama her hamilelik farklidir yap yada yapma diyemez bence kimse o riski alamaz.

9 ay ayni problemi yasadim .Hic de evim pis diye hayiflanmadim.Bir bebek dunyaya kolay gelmiyor zira .Hele bulup kaybetmek cok daha zor .
Haftasonlari esim sildi süpürdü. Ben haftaici sadece ise gidip geldim ve kolay yemekler yaptim .
Zaman zaman annem atladi geldi detaylı temizledi.
Siz de takmayın sadece bebeginizi düşünün. Yuksege uzanmak kolu bacagi germek filan cok tehlikeli aman diyim.

sen saka mi yapiyorsun. durumun ciddiyetini anlayamadin sanirim. ev temizligi mi bebegin mi? bu ikilem arasinda kaldigini mi soyluyorsun???

Temizlik bebekten önemlimi ?
Rahat edemiyorsan iyi kötü eşin süpürsün,
Yada birini ayarlayın haftada 1 gelsin süpürsün.

Hamileligim riskliydi 9 ay kılımı kıpırdatmadım temizlik için sadece işe gidip geliyordum. Pislikten ölmedik. Şimdide kızım gazın nirvanasında sürekli ağlayan uyumayan bir bebek, uyuduğu zamanlar ses yapamıyorum temizlik yok benden başkasında sakinleşmiyor haliyle temizlik yok. Eşim haftada bir yapar oda erkek ne kadar yaparsa. Ama pislikten hala ölmedik yani yapma temizliği batsın

Ciddi kanamaya sebep olup, bebegin olumune ve kanama durdurulamazsa rahminizi kaybetmeye kadar gidebilecek tehlikeli bir seyden soz ediyorsunuz. Ya yasiniz kucuk, ya kafa buluyorsunuz ya da farkinda degilsiniz bir seylerin.

İnsan bebeginin ve kendinin caniyla evin pis olmasini kiyaslar mi yahu?

Benimde 26. Haftaya kadar yasakti dr yerden bos poset almayacaksin dedi ve elimi birseye surmesim pIs olsun degermiydi bebegimi kaybetmeye ... sadece cok skldgm icin esim goturup getormek sartiyle ise gidiyordun ki isim masa basiydi bence riske atmayin degmez zaman geciyor sukur oglum 51 gunluk oldu

Sorduğunuz sorumu şimdi!?
Hani burada size süpürün deseler süpürecek misiniz? Allah muhafaza olumsuz bir durum olsa, siz dedniz yaptım mı diyeceksiniz?
Bırakın bir sürede ev süpürülmemiş kalsın.
Anne değilim, deneyimli hiç değilim ama şu anda hangisi sizin için daha önemli? Bir düşünün lütfen.

Benim de onceki gebeligim cok zor gecti. Devamli kanamam vardi. Hersey yasakti. Doktorum bir tek yemek yapmama izin vermisti. O da oturarak. Bizim butun evin islerini esim yapiyordu. Sakin hicbir sekilde kendini yoracak birsey yapma. Esin yapsin ya da durumunuz musait ise haftada bir gun temizlikci al.

Doğru. Çok teşekkür ederim

Daha önce böyle bir şey başına gelen olmuş mu diye fikir alıyorum fikir almak kötü bir şey değil hanımlar bi sakin olalım elbetteki bebeğimi daha çok seviyorum bunun kıyası bile olamaz.

Doğru söylüyorsunuz

Off gerçekten çok güzel yorumlar. Güzel bir dil ile fikrini söylemek diye bir şey de var değil mi ben burada danışıyorum. Yine de cok teşekkür ederim yorumunuz için

Bebek olunca hiç iş yapamayacaksın şimdiden alışmış olursun

Biz 3 umuz ölmediysek kimse ölmez.
Yorumu okuyan arkadaslar da evimizi bk götürüyor sanacak
Ben bebek mikrop kapar diye diye esime yaptırıyorum

Ben ve kardeşimde eşi aşağıda gebelik geçirdik.
9 ay boyunca asla iş yapmadım kardeşim de yapmadı.
Doktor yasaklamıştı.
Yolculuk bile zorunlu olmadıkça yasaktı.
Oldugu kadar oldu herşey ,bebekten önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…