Hamilelikte ev işi yapmak konusunda uyarı

Sen benim evimdeki tozu, dolaplarımı, perdelerimi filan görsen; cinnet geçirirsin herhalde.. :)
Bebeğini düşün, gerisi boş..
İlahi güldürdünüz beni hepiniz haklısınız hanımlar. Ben de buna alışıcam bebeğim için. Fırsat olarak değerlendirip yattığım yerden kpss falan çalışsam aslında

ayda bi kere esin supursun bi kere de es dost akraba.kimseye de yuk olmazsin.hem abartmayin oyle ev isi filan ne ki.tozdan olmuyoruz ya allah korusun bebege bisey olsa niye yaptim diye kendini yer durursun.

doktor uyarisinin disina cikma. ev temizligini birak esin veya yardimci yapsin. benim evimde supurge motoru var. calistiriyorum kendi kendine her yeri supuruyor. Bende supurge delisiydim, ve bu sayede biraz rahatladim. Allah korusun bebegine birsey olursa hic degecek mi o tozu aldigina? Yat dinlen bosver. Zaten bunlar cocuk dogana kadar son rahat aylarin. Sonra gelsin uykusuz geceler :)

Bebek gelince o temizlik anlayışından eser kalmayacak şu an evim almış başını gidiyor ve ben sessizce çayımı yudumluyorum çünkü kızım sabahtan beri anca uyudu bence çok ta şeetmeyin yani

karnın alt kısmındaki kasları zorlayabilir ama süpürgeyle ittir çek yaparken
eşinden rica etsen?
7-8 aydır eşim yapıyor bizim evin süpürgesini. haftada bir yapıyor ama olsun

Biz 3 umuz ölmediysek kimse ölmez.
Yorumu okuyan arkadaslar da evimizi bk götürüyor sanacak
Ben bebek mikrop kapar diye diye esime yaptırıyorum
ben dun sabah kahvalti yerine evi supurmeyi tercih ettim mesela, toz obekleri carpti gozume

es yardimi cok onemli cok.

Kullanmasan ne olur ya, gel benim evimi gör, lohusayım. Umrumda bile değil. Bebeğinden senden daha mı önemli. Az önce eşime çektirdim yerleri.

Evin temizliği mi önemli bebeğin sağlığı mı? Titizlik hastalığınız varsa lütfen bir psikologla görüşün. Eşiniz bir gün evde bir gün işteymiş. 2 güne bir süpürülse yeter zaten. Bana göre o bile çok da..

bebeğinizin canından kıymetli ise yapın elbette.

yardımcı tutun eşinizden ailenizden yardım isteyin...

Bebeğimin düşme riski vardı doktor yatacaksın hiçbir şey yapma dedi O gün temizlik yapmayı bir bıraktım bir daha yapmadım. Eşim annem vs hep yaparlar bebekten önemli değil dimi

Off gerçekten çok güzel yorumlar. Güzel bir dil ile fikrini söylemek diye bir şey de var değil mi ben burada danışıyorum. Yine de cok teşekkür ederim yorumunuz için

Gerekli açıklamayı doktorunuz yapmış zaten. Bu onun veya bunun fikri ile yapılacak bir şey değil ki. Olmaz ya, oldu diyelim, buradaki herkes aç süpürgeyi bir şey olmaz dedi.
Doktor boşa konuşmuş, bir şey olmaz mı diyeceksiniz?
Uzatın ayaklarınızı yatın dinlenin. Biraz tozdan kimse ölmez.

Her gün ev mi süpürülur yahu. Haftada bir supursen yeter diğer ev işlerini de yapma böyle riskli bir durumda. Ben de hamileyim 15 günde bir yardımcı abla geliyor çok mecbur kalmadıkça ben de iş yapmıyorum sadece yemeği yapıp mutfağı topluyorum .hamilelikten önce de aynı sekildeydim.3 yıldır da evliyim evin pis olduğunu düşünmüyorum. Kocam da aynı şekilde...biraz rahat olun bence. .. senin yerinde olsam yattığım yerden kalmazdım çünkü olumsuz bir durumda bunun telafisi olmayacak

Sakın yapma. Doktor soylediyse asla yapma. Bebek hepsinden onemli. Yere çöp düşse alma. Cok üzülürsün. Maddi imkanin varsa haftada bir yardimci al. Yoksa esin yapsin.

Bana da demisti Dr, ne oldu dinleyemedim sonrada hastanede serumla 3 hafta zor durdu karnımda ama o zaman kaynanamla yaşıyordum yalnız yaşıyorsanız fazla iş yapmayın dışarı çıkmayın alış verisi unutun

Birini alın eve yarım gün ya da tam durumunuza göre. Ne kocanız darlansin ne siz. Ama şimdi yapmayın. Esin asada olmasj ciddi bir durum

Hiçbir şey yapmayın sakın, bunu bizlere sorman bile hata. Senin hamileliğin zaten riskli biz olmaz desek bile olablir kendini de bebeğini de tehlikeye atma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…