- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
-
İlahi güldürdünüz beni hepiniz haklısınız hanımlar. Ben de buna alışıcam bebeğim için. Fırsat olarak değerlendirip yattığım yerden kpss falan çalışsam aslındaSen benim evimdeki tozu, dolaplarımı, perdelerimi filan görsen; cinnet geçirirsin herhalde.. :)
Bebeğini düşün, gerisi boş..
Ahaha bencedeBiz 3 umuz ölmediysek kimse ölmez.
Yorumu okuyan arkadaslar da evimizi bk götürüyor sanacak
Ben bebek mikrop kapar diye diye esime yaptırıyorum
karnın alt kısmındaki kasları zorlayabilir ama süpürgeyle ittir çek yaparkenMerhaba kızlar. Benim sorunum şu doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve içeride kanama alanları var dedi istirahat etmemi söyledi. Eskiden kanamamda vardi ama şu sıra durdu çok şükür ancak ben istirahat etmemi söylediği için evimi şöyle bir toplayıp anca yemek yapabiliyorum. Böyle de çok huzursuzum normalde her gün temizlik yapan biriyim şimdi böyle olunca evin tozuna falan çok bunalıyorum. Acaba elektrik süpürgesi vs kullansam bebeğe bir şey olur mu? Elektrik süpürgem de baya ağır bir şey. Eşten düşer falan diyorlar sizce napmalıyım deneyimli anneler ne diyorsunuz.
ben dun sabah kahvalti yerine evi supurmeyi tercih ettim mesela, toz obekleri carpti gozumeBiz 3 umuz ölmediysek kimse ölmez.
Yorumu okuyan arkadaslar da evimizi bk götürüyor sanacak
Ben bebek mikrop kapar diye diye esime yaptırıyorum
Off gerçekten çok güzel yorumlar. Güzel bir dil ile fikrini söylemek diye bir şey de var değil mi ben burada danışıyorum. Yine de cok teşekkür ederim yorumunuz için
Sakın yapma. Doktor soylediyse asla yapma. Bebek hepsinden onemli. Yere çöp düşse alma. Cok üzülürsün. Maddi imkanin varsa haftada bir yardimci al. Yoksa esin yapsin.Merhaba kızlar. Benim sorunum şu doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve içeride kanama alanları var dedi istirahat etmemi söyledi. Eskiden kanamamda vardi ama şu sıra durdu çok şükür ancak ben istirahat etmemi söylediği için evimi şöyle bir toplayıp anca yemek yapabiliyorum. Böyle de çok huzursuzum normalde her gün temizlik yapan biriyim şimdi böyle olunca evin tozuna falan çok bunalıyorum. Acaba elektrik süpürgesi vs kullansam bebeğe bir şey olur mu? Elektrik süpürgem de baya ağır bir şey. Eşten düşer falan diyorlar sizce napmalıyım deneyimli anneler ne diyorsunuz.
Seni cok iyi anliyorum bu konuda onlarda eve dinlenmeye geliyor sonucta ama annen falan musaitse gelsinEşim yardım ediyor da o garibim de polis bir gün evde diğer gün işte artık bi süpür demeye utanıyorum
Merhaba kızlar. Benim sorunum şu doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve içeride kanama alanları var dedi istirahat etmemi söyledi. Eskiden kanamamda vardi ama şu sıra durdu çok şükür ancak ben istirahat etmemi söylediği için evimi şöyle bir toplayıp anca yemek yapabiliyorum. Böyle de çok huzursuzum normalde her gün temizlik yapan biriyim şimdi böyle olunca evin tozuna falan çok bunalıyorum. Acaba elektrik süpürgesi vs kullansam bebeğe bir şey olur mu? Elektrik süpürgem de baya ağır bir şey. Eşten düşer falan diyorlar sizce napmalıyım deneyimli anneler ne diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?