hamılelıkte fazla kılo almamak için nasıl beslenıyorsunuz..

uzulme verirsin o kilolari sendekide mi kilo benim tanidigim birisi suan 3 aylik hamile tam 8 kilo almis yani dusunsene o duger aylarda nolacak

ben de ilk üç ayımda 5 kilo aldım sonra 1 kilo aldım.suan 21 haftalık 6 kilo aldım.bi arkadaşım ilk zamanlar çok sonraları az aldı ve 12 kilo alımıyla doğum yaptı.yani bünye meselesi.ilk aylarda çok kilo alınca sonrasında aşırı kşlo alınacak diye bişey yok.

bende 24. haftama 8 kilo ile girdim en son 20. haftamda 6 kilo alınca drum uyardı beni çoook gidiyon diye bende dikkat etmeye başladım ama sevindiğim şey son bi ayda dikkat ettim 2-2.5 klo arası kilo alımı ile kapattım son bir ayı
sadece ekmeği kıstımbeyaz ekmekte yiyom ama genelde kepwek yada yulaf ekmeği yedim zaten tatlı hamurişi yemiyorrum canımda istemiyor
zaten tatlı ihtiyacımı kuru meyvelerden karşılıyom zaten hamileliğim boyunca günde en az 3 lt su içiyorum
günlük kuruyemiş ve meyvemi okula götürüyorum orda yiyorum böylelikle okulda tost simit buskuvi gibi şeyler yememe fırsat kalmıyo
sabahta nesfit in pirinç buğday gevreğini yiyom okula gittiğim gün kahvaltısız çıkmamış oluyorum
akşamda mümkün olduğunca yemekten sonra çok acıkmadıkça bişiy yememeye çalışıyorum ve sütü liğht içiyom
bunları baştan beri yapıyodum ama ekmeğide az yiyemiyodum yani sadece ekmeği kısarak normal ölçülerde kiloya döndüm gerçi bu haliğmde çok değil şimdilik 60 ım ama son aylarda çok alıp şişmekten ağırlaşmaktan korkouyom

ben de ilk üç ayımda 5 kilo aldım sonra 1 kilo aldım.suan 21 haftalık 6 kilo aldım.bi arkadaşım ilk zamanlar çok sonraları az aldı ve 12 kilo alımıyla doğum yaptı.yani bünye meselesi.ilk aylarda çok kilo alınca sonrasında aşırı kşlo alınacak diye bişey yok.

ay buna cok sevındım canım sen nasıl beslenıyorsun

aranıza yeni katıldım ikinci çocuğuma hamileyim ama biraz isteksizim planlarım vardı kendimi mutlu hissetmiyorum bilmiyorum kararsızım bana fikir verin

selam kızlar okudum yazdıklarınızı, bende 68 kg le hamile kaldım şimdi 9.haftamın içindeyim ve 72.500kg oldum:(((( böyle gidersem hastaneye yuvarlanarak gidecem doğuma sanırım... normalde hiç ekmek yemem ama acayip ekmek istio canım çünkü midem çok yanım ve o geçirio rahatlatıo... kusmam yok hiç.. yediklerim hep bana kalıo:)))) gün içinde çok düzensiz yiorum... kahvaltım peynir ekmek ( yarım ekmek), öğlen yemeğim : çubuk kraker, süt veya meyve, akşam yemeğim: ne yemke varsa ama genellikle soğanlı salçalı yemekler yiyemiorummidem bulanıo... pilav makarna vs yiorum... offf sürekli karbonhidrat alıorum yani açıkçası nolcak benim bu halim???

:oklava:ben 22 haftamda yım 7 kılo aldım cok endıselıyım kepek ekmegı yıyoyrum salata meyva falan kızartmalar hamurıslerı aburcubur kesınlıkle yemıyorum ama magnezyum kullanıyorum kaN ılacı falan ılaclardaN da olabılırmı
:oklava:

kızartma bende yemiorum hiç kuruyemişide bıraktım sadece midemi yatıştırsın die leblebi yiorum mide bulantısına ve yanmasına çok ii gelio:)))))

kızlar ben de 16+1 ım suana kadar sadece 1kılo 200 gram aldım :) ben hamılelıkte dıyete karsıyım ama bebegı bahane ederek herseyı güpletmeye de karsıyım cok fazla su ıcıyorum ve bol bol sebze salata ve kurubaklagıl yemeklerı yıyorum tatlı canım cekerse abartmamak sartıyla hepsınden yıyorum

evet bende katılıyorum su cok etkılı kabızlıgada ıyı gelıyo hem ben suanda 29 haftalıgım ve 8 kılo oldu ama bu aralarcanımcok tatalı ıstıyo:olmaz::olmaz: kendımıo tutamıyorum

hamileligimin basindan beri kendimi hic kistlamadim,hamur isi,kizartma,tatli,tuzlu ne aklima gelirse bol bol yedim.Bu kadar dikkatsiz beslenmeye ve surekli yatarak gecen hamilelige ragmen 31.haftamda 7 kilo aldim. Kilo sanirim bunye meselesi.Saglik acisindan bir sorun olmadigi surece caninizi sikmayin bence,onun da sirasi gelecek hele bir doguralim kilo verme savasi o zaman baslayacak :)

hamileligimin basindan beri kendimi hic kistlamadim,hamur isi,kizartma,tatli,tuzlu ne aklima gelirse bol bol yedim.Bu kadar dikkatsiz beslenmeye ve surekli yatarak gecen hamilelige ragmen 31.haftamda 7 kilo aldim. Kilo sanirim bunye meselesi.Saglik acisindan bir sorun olmadigi surece caninizi sikmayin bence,onun da sirasi gelecek hele bir doguralim kilo verme savasi o zaman baslayacak :)

yaaaa senin gibilerine çok özeniorum. ben beslenmeme çok dikkat ediorum asla fazlaya kaçmıorum ama yine de 9haftalıkken 2kilo almayı başardım. evlenmeden önce 45kiloydum. hemen hamile kaldım ve şuan 47kiloyum. ufff bu kilo takıntısı beni mahvedicek. sen bu kadar çok yiyiyp nasıl bu kadar az kilo alabildn?eyvahedigeldismile

yaaaa senin gibilerine çok özeniorum. ben beslenmeme çok dikkat ediorum asla fazlaya kaçmıorum ama yine de 9haftalıkken 2kilo almayı başardım. evlenmeden önce 45kiloydum. hemen hamile kaldım ve şuan 47kiloyum. ufff bu kilo takıntısı beni mahvedicek. sen bu kadar çok yiyiyp nasıl bu kadar az kilo alabildn?eyvahedigeldismile

bende 50 kg hamile kaldım 30 haftada 16 kg aldım ve bu çok normal çünkü zayıf ve uzun insanlar hamilelik sırasında çok kilo alırlarmış ve sonrasında dha rahat verirlermiş merak etme.

bende hamilelik dusunuyorum,benim 2 hamileligimde tam 20 kilo aldim,cok fazla.hem bebegimde iyi kilo alsin dusuncesiyle her seyden fazla fazla tukettim sonuc 2700 gr bebegim dogdu kalan kilolarda bana kaldi,fazla yemenin hic birseye faydasi olmadigini anladim,tekrar hamile kalirsam nasip olursa,o zaman dikkatli beslenmeye calisacagim kismiyacagim ama tatli hamur isi olan besinlerden kesinlikle uzak duracagim bol bol su tuketecegim ve abartmadan beslenecegim ins.bence kaliteli vitaminli beslenip bol suda tuketirsek gundede 1 saat yuruyusle fazla kilo alinimi önleriz ve yuruyus ise bebek icin cok saglikliymis kan dolasimi fazlalasdirdigi icin bebek daha iyi gelisiyormus,birde bol bol kefir icmeyi dusunuyorum kemik gelisimi ve bagisiklik sisdemi icin faydaliymis...

Back
X