Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzulme verirsin o kilolari sendekide mi kilo benim tanidigim birisi suan 3 aylik hamile tam 8 kilo almis yani dusunsene o duger aylarda nolacak
ben de ilk üç ayımda 5 kilo aldım sonra 1 kilo aldım.suan 21 haftalık 6 kilo aldım.bi arkadaşım ilk zamanlar çok sonraları az aldı ve 12 kilo alımıyla doğum yaptı.yani bünye meselesi.ilk aylarda çok kilo alınca sonrasında aşırı kşlo alınacak diye bişey yok.
hamileligimin basindan beri kendimi hic kistlamadim,hamur isi,kizartma,tatli,tuzlu ne aklima gelirse bol bol yedim.Bu kadar dikkatsiz beslenmeye ve surekli yatarak gecen hamilelige ragmen 31.haftamda 7 kilo aldim. Kilo sanirim bunye meselesi.Saglik acisindan bir sorun olmadigi surece caninizi sikmayin bence,onun da sirasi gelecek hele bir doguralim kilo verme savasi o zaman baslayacak :)
yaaaa senin gibilerine çok özeniorum. ben beslenmeme çok dikkat ediorum asla fazlaya kaçmıorum ama yine de 9haftalıkken 2kilo almayı başardım. evlenmeden önce 45kiloydum. hemen hamile kaldım ve şuan 47kiloyum. ufff bu kilo takıntısı beni mahvedicek. sen bu kadar çok yiyiyp nasıl bu kadar az kilo alabildn?eyvahedigeldismile