- 1 Haziran 2025
- 6
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Sekreter13
-
Doktora da soramıyorum işte maalesef.Doktora sormalısınız. Kasılmasanız daha iyi olur sanki.
Sormanız gerek.Doktora da soramıyorum işte maalesef.
Bence zararı olmaz sonuçta gebelikte de cinsel ilişki yaşanabilir diyorlar. Doktoruna sorarken şöyle sor istersen “ilişki sakıncası var mı, rüyalanmak vs” dersen o anlar bence10 haftalik hamileyim kendi kendime orgazm olmam zarar verir mi hamileligin başından beri ilişki yaşamıyoruz eleştirmeden yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim .
Dusuk tehliken yoksa bir sorunu yok sonucda bu bir ihtiyac normal iliskide bile kisitlama vermiyor doktorlar kanama vs olmadigi surece bence kendini bukadar kasma hamilelik orgazmla zarar gorecek bisey deyil10 haftalik hamileyim kendi kendime orgazm olmam zarar verir mi hamileligin başından beri ilişki yaşamıyoruz eleştirmeden yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim .
Bana doktorum gebeliğimin 9-10. haftalarında prezervatifle ilişki serbest diye ben sormadan kendisi söylemişti. Gebeliğiniz yolunda gidiyorsa orgazmın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum
Çokda iyi deyıl kasılma bıldıyım kadarı ile ama onda elınızde olan bir şey deyıl bende 2 defa oldum , 12 cı haftaya kadar banada yasak10 haftalik hamileyim kendi kendime orgazm olmam zarar verir mi hamileligin başından beri ilişki yaşamıyoruz eleştirmeden yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim .
Bende 6. Haftadayım doktora hiç sormadim oda bişey söylemedi ama baya kasıldığımı hissediyorum biraz korkuyorum umarım bendede sorun olmaz 2. 3 günde bir oluyor ilişkihamilelikte hep aktif cinsel hayatım oldu. hatta 6. ve 10.haftalarda kanamam da oldu ama doktorum cinsel ilişkiyi hiç yasaklamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?