• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Ilk 3 ayda Orgazm

Sekreter13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
6
1
1
38
10 haftalik hamileyim kendi kendime orgazm olmam zarar verir mi hamileligin başından beri ilişki yaşamıyoruz eleştirmeden yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim .

Doktora sormalısınız. Kasılmasanız daha iyi olur sanki.

10 haftalik hamileyim kendi kendime orgazm olmam zarar verir mi hamileligin başından beri ilişki yaşamıyoruz eleştirmeden yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim .
Bence zararı olmaz sonuçta gebelikte de cinsel ilişki yaşanabilir diyorlar. Doktoruna sorarken şöyle sor istersen “ilişki sakıncası var mı, rüyalanmak vs” dersen o anlar bence

Bana doktorum gebeliğimin 9-10. haftalarında prezervatifle ilişki serbest diye ben sormadan kendisi söylemişti. Gebeliğiniz yolunda gidiyorsa orgazmın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Dusuk tehliken yoksa bir sorunu yok sonucda bu bir ihtiyac normal iliskide bile kisitlama vermiyor doktorlar kanama vs olmadigi surece bence kendini bukadar kasma hamilelik orgazmla zarar gorecek bisey deyil

Bize de ilk 3 ay olmasin dedi bi sebebe bağlı değil önlem olarak ben nefsime uydum pişmanım umarım iyidir tekrar tekrar ultrasona girmek istemiyorum bayramdan sonra randevum var başına gelen varsa içimi ferahlatıcı belki diye dusundum

Çokda iyi deyıl kasılma bıldıyım kadarı ile ama onda elınızde olan bir şey deyıl bende 2 defa oldum , 12 cı haftaya kadar banada yasak

Son aylarda kasılmaları artırdığı için erken doğum riski olanlara önerilmeyebilir ancak içinde bulunduğunuz dönemde başkaca bir probleminiz de yoksa sorun olmayacaktır. Bu konuda hekimlerin çoğu bu görüşte, kendize stres yapmayın lütfen. Doğurduğu güne kadar cinselliğe ara vermeyen ve sağlıklı doğum yapan anneler var.

bi sorun olmaz korkmayin, bircok kadin gece rüyasinda bile oluyor. Düsük riskinizde yok zaten 2. trimestere de yakinsiniz. Korkmayin. Bazi kadi9nlar bu sürecte cift yumurta ikizine bile hamile kaliyor. Doktorlar genelde, cocugun yerlesmesinde sorun olmasin diye önermiyor ama bu konuda sorun olduguna dair kesin bi calisma da yok zaten.

hamilelikte hep aktif cinsel hayatım oldu. hatta 6. ve 10.haftalarda kanamam da oldu ama doktorum cinsel ilişkiyi hiç yasaklamadı

hamilelikte hep aktif cinsel hayatım oldu. hatta 6. ve 10.haftalarda kanamam da oldu ama doktorum cinsel ilişkiyi hiç yasaklamadı
Bende 6. Haftadayım doktora hiç sormadim oda bişey söylemedi ama baya kasıldığımı hissediyorum biraz korkuyorum umarım bendede sorun olmaz 2. 3 günde bir oluyor ilişki

Back
X