Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
32. haftamın ortasındayım ve 4-5. aylarda cok kılo aldım 6. aydan sonra durdu. toplam aldıgım kılo 9 ile 9.5 arasında değişiyor.

merhaba kızlar bende şu an itibariyle 10 kilo aldım 28.haftamın içindeyim .çok korkuyorum geri kalan süre içinde de bir bu kadar alırsam diye çünkü doktor ortalama ayda 2 kilo alırsın artık dedi.ben hiç almak istemiyorum bunun bir yolu yok mu ki. ekmek kızartma hamur işi yağlı yemediğim halde.hatta çikolata bile yemiyorum buna rağmen bu zamana kadar aldım bundan sonra almam umarım .
herkes son aylarda daha çok alınıyor diyor gerçekten öçyle mi son aylarında almayan yok mu ?

22. haftadayım 20. haftaya kadar 1 kilo aldım son 2 haftadır 3.5 kilo. toplamda 4.5 kilo aldım inş 11 kiloyu geçmez

slm kızlar. 33. haftamdayım.bu sabah itibariyle 7,5 kilo almış bulunmaktayım (

30.cu haftamdayım 5 kilo almışım inşallah 9 kilo ile tamamlarım 40.cı haftayı :26:

nasıl bozuldu moralim anlatamam
50 kilo ile hamile kaldım
hayatım boyunca hep zayıf ve sinir olunan bir tip olan ben şuan itibariyla 19+1 de 5 kilo almış bulunmaktayım

tek lüksüm ekmek
ne tatlı ne hamur işi yok
nasıl oluyor anlamıyorum

cok super tebrikler:)) darısı bana dicem ama simdiden iki kilo aldım yahu

evet şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür fazla şişmedim bebişimin kilosuda boyuda iyi durumda... oğlumda da 9 kilo almıştım inşallah yine 9 kilo ile tamamlarım... inşallah sizde fazla şişmeden sağlıklı rahat bir gebelik geçirirsiniz fazla kilo insanı iki kat daha yoruyor

masallah masallah:) benim annem de 9 kiloyla tamamlamıs hamileliklerini bakalım ben cok dikkat ediyorum maksimum 12 kg ile bitirmem lazım

merhaba arkadaşlar bende 22+1 haftalık hamileyim ilk dört ay bulantı ve kusmalardan hiç kilo almadım 67 kilo ile başladım 2 ayda 11 kg aldım..yürüyüş yapmadım ve canım ne istiorsa yedim.şimdi korkudan gereksiz hiç bişey yemiorum ve sabah akşam yürüyüşe başladım..
umarım daha fazla almam..moralim çok bozuldu yaa..benim hedefim bu değildi..(((((

Daha yolun basindayim 15 haftalik hamileyim hiç kilo almadim.

İlk bebeğimde 19 kilo almıştım hepsini doğumdan sonra 6-7 ay gibi sürede verdim. Ama simdi yine alırım diye cok korkuyorum.

17+4 üm şu an..3 kilo aldım normal mi sizce? asıl 5 inci aydan itibaren alınıyormuş yaa..artık her ay ne kadar almak gerekir ?

ben şuana kadar 8 kilo aldım ve bunun 5 kilosunu son 1 ayda demir hapına başladıktan sonra aldım. çok fena iştah açtı doymak bilmiyorum. sanırım sizinde demir hapından olabilir.

8 kg aldım şu ana kadar zaten kilolu da başladım inşallah 20 kg ile doğuma giderim..

24. hafta icindeyim 5 kilo aldim.ilk dogumda 15 kilo almistim.f
akat son aylarimda kotu bir ishal durumu oldu yoksa daha da alirdim sanirim.bunda daha fazla almak istiyorum kismetse...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…