- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 6 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 62 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Bı güncelleme yapmakta fayda var bu soruyu sorduğumda 5 aylık hamileydim Bu günden sonra 12 kilo daha aldım yani toplamda 18 kilo aldım 80 kilo ile doğuma girdim son ayda 4 kilo birden aldım tabi sonuç itibariyle 62 ile hamile kaldım 80 lezbiyen doğum yaptım doğumdan çıkıp eve geldim 3 gün sonra 69 kiloydum bugün doğum yapalım 70 gün oldu 66 kiloyum inşallah kalanida veririm
Bı güncelleme yapmakta fayda var bu soruyu sorduğumda 5 aylık hamileydim Bu günden sonra 12 kilo daha aldım yani toplamda 18 kilo aldım 80 kilo ile doğuma girdim son ayda 4 kilo birden aldım tabi sonuç itibariyle 62 ile hamile kaldım 80 lezbiyen doğum yaptım doğumdan çıkıp eve geldim 3 gün sonra 69 kiloydum bugün doğum yapalım 70 gün oldu 66 kiloyum inşallah kalanida veririm
Son düzenleme: