Hamilelikte kaç kilo aldınız

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 6 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 62 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum

Bı güncelleme yapmakta fayda var bu soruyu sorduğumda 5 aylık hamileydim Bu günden sonra 12 kilo daha aldım yani toplamda 18 kilo aldım 80 kilo ile doğuma girdim son ayda 4 kilo birden aldım tabi sonuç itibariyle 62 ile hamile kaldım 80 lezbiyen doğum yaptım doğumdan çıkıp eve geldim 3 gün sonra 69 kiloydum bugün doğum yapalım 70 gün oldu 66 kiloyum inşallah kalanida veririm

Son düzenleme:
İlk hamileliğimde 25 kilo falan aldım. Şuan ise hiç almadım ne kadar almazsam bana yararı var. Kilolu başladım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Kış ama oğlumu okula götürüp getirirken yürüyüş oluyor bana az da olsa..

Ilk hamileligimde 30 kilo aldim oglum 2 yasinda aldigim kilonun 25 vermis olarak tekrar hamile kaldim gecen ay kilo almamistim ama bu ay aldim sanirim :) veririz cnm kilo nedir ki ben dert etmiyorum bide dr etmese daha iyi olucak

Şu ana kadar 17 kg aldım bunun 13 kg si 5. Aydan sonra çok hızlı şekilde aldım :skandal:,son aylar daha hızlanıyor oysa başlarda çok dikkat etmiştim

Bende 54,5la kaldım 58im şuan. 17 haftada 3 buçuk kilo normal mi

Ilk hamileligimde 30 kilo aldim oglum 2 yasinda aldigim kilonun 25 vermis olarak tekrar hamile kaldim gecen ay kilo almamistim ama bu ay aldim sanirim :) veririz cnm kilo nedir ki ben dert etmiyorum bide dr etmese daha iyi olucak
Doktor moral bozuyo resmen şimdiden çok almissin dedi moralimi bozdu 24. Haftadan sonra daha cok alacaksın dedi

5. ayımdayım 15 kilo aldım :KK70:
Canim cok kilo almissin sen muhtemelen cok zayiftin zayıf anne adayları daha cok kilo alıyor genenlde hamile kalmadan once ben 67 idim suan 80 kiloyum doktorum cok kiziyor bana fazla kilo aldim diye bilmiyorum senin dogum doktorun ne diyor ama dogum sonrasi kilo vermek onemli degil senin ve bebisin sagligi acisindan biraz dikkat et istersen umarim yanlis anlamadin beni :)

Şu ana kadar 17 kg aldım bunun 13 kg si 5. Aydan sonra çok hızlı şekilde aldım :skandal:,son aylar daha hızlanıyor oysa başlarda çok dikkat etmiştim
Ben çok dikkat etmeme rağmen aldım anlamadım ya normade yuruyuse falan çıkardım ama 1 aydır soğuk hava var diye çıkamıyorum sanırım bunun çok etkisi var

Back
X