- 22 Ekim 2015
- 2.022
- 3.788
- 83
- 41
Buna ekleyebileceğim tek şey, ayda bir kere de olsa pirinç:) A vitamini çok yüksek, bol yağlı olarak değil de pilav yani, dolma içerisinde filan tüketilirse oldukça faydalı. Tabii ölçüsünce:)Canım kg yavaşlatmanın en güzel yolu sabah güzel çift yumurtalı omlet veya haşlanmış yumurta bol zeytin peynir ceviz ve yeşillik öğlen de sebze baklagil veya rt yemekleri yanında bol salata ve bçr kase ev yoğurdu akşamda aynı şekilde bol salatalı yoğurtlu bir öğün akşam 8 den sonra hiçbir şey yememek mümkünse günde sadece 1 adet meyve yemek ve onuda mümkünse sabah veya öğlen yemek paketli hiçbir gıda tüketmememek mümkün olduğunca doğal şeyler tüketmek kabız olmamak için kuru erik kuru kayısı kompostosu ama şekersiZ ve ekmek tüketmemek ben hiç tüketmiyorum canım çok şekerli isterse bir parça bitter yiyorum . Bu şekilde besleniyorum canım çok şükür hiç kg almadım tam tersi -1.600 gr dayım . Ve her hafa mutlaka iki günü kuru bakliyat tüketiyorum kuru fasulye yeşil mercimek nohut gibi. Birde pirinç pşlavı ve makarna tüketmiyorum. Bulgur pilavı yapıyorum . Porsiyon ölçüm yok doyana kadar yiyorum