- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Az kaldı yoksa daha baya alırım ben korkmaya başladım artık veremem bu kadar kiloyu diyebenmimki de 18i bulur senin az kalmış maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı yoksa daha baya alırım ben korkmaya başladım artık veremem bu kadar kiloyu diyebenmimki de 18i bulur senin az kalmış maşallah![]()
Kasik ve bel agrilarim var çok artık iyice agirlastim hemen yoruluyorumbugün randevum var canım 12de bu kez net bşy söyler inşallah çok merak ediyorum çünkü. Özele gidiyorum ama kafasını yerleştirmiş deyip duruyo. Bugün de öğrenemezsem dediğin gibi başka bi doktora görüncem canım. Bu arada sende doğumun yaklaştığına dair bi belirti var mı
Evet canım ben 16. Haftaya kadar hiç almadım az az alarak devam ediyordum son ay haftada 1 kilo aldım doğuma 2 hafta kaldı bakalım daha ne kadar alcamya bende tam 18 deyim simdiye kadar ne mide bulantısı ne bir koku hassasıyeti oldu.. sureklı cok yedım.. ben hamıle oldugumu yenı farkedıyorum oda bebegımı hıssetmeye basladım.
58 ile hamıle kaldım 61 oldum ogrendıgım kadarıyla bu haftadan sonra alınıyormus asıl kılo..ne yapıcam bakalım
Maşallah canım benim hayırlısıyla al kucağına insallah :)Kızlar şimdi çıktım kontrolden. 49cm 2933 gr olmuş bebiş :) kanala da girmiş. Sata göre 36+0 ultrasona göre 36+6. Doktor 19 mayıstan sonra beklycez dedi doğum için :)
Masallah canim. Doguma kadar 3. 500 gr a yaklasir. Bu da ideali zaten :) aferin bidiga :)Kızlar şimdi çıktım kontrolden. 49cm 2933 gr olmuş bebiş :) kanala da girmiş. Sata göre 36+0 ultrasona göre 36+6. Doktor 19 mayıstan sonra beklycez dedi doğum için :)
Aminnnn canım çok teşekkür ederim :) :)Maşallah canım benim hayırlısıyla al kucağına insallah :)
:) inşallah canımm bide ne zaman doğcagını bilebilsem artık o kadar heyecanlıyım ki dayanamıyorumMasallah canim. Doguma kadar 3. 500 gr a yaklasir. Bu da ideali zaten :) aferin bidiga :)
Allah'ım hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah canımKızlar şimdi çıktım kontrolden. 49cm 2933 gr olmuş bebiş :) kanala da girmiş. Sata göre 36+0 ultrasona göre 36+6. Doktor 19 mayıstan sonra beklycez dedi doğum için :)
Maaşallah size. Benim sezaryen olacağı için 20-25 Mayıs arası. Ptesi belli olacak.Kızlar şimdi çıktım kontrolden. 49cm 2933 gr olmuş bebiş :) kanala da girmiş. Sata göre 36+0 ultrasona göre 36+6. Doktor 19 mayıstan sonra beklycez dedi doğum için :)
İnşallah çok rahat bi doğum geçirirsin canım çok az kaldı artık bebişlerimiz geliyo :)Maaşallah size. Benim sezaryen olacağı için 20-25 Mayıs arası. Ptesi belli olacak.
38 sen sonra bekleniyo ya canım o yüzden. 19 mayıs bizim 38+ günlerimiz başlıyo. Birde benim bebeğim 9- 10 gün önden gidiyo ve başını baya aşağı yerleştirmiş doğum kanalına gireli de 2-3hafta oldu bunların hepsi sebep olabilir :)R Rengarenkkadin canim neden 19 mayis dedi sana dogum icin,bizim ayni tarihimiz 2haziran gorunuyor ya merak ettim.bebisler de masallah ayni durumda gidiyor benim de ayni olur mu ki merak ettim
Kontrole gidince haber ver canım bakalım nerelerdeymiş minnak :) :) benim hissettiğim en belirgin şey aşağı yaptığı baskı canım sızlıyo resmen özel bölge. Onun dışında bşy yok pek. Nst de de bşy çıkmıyo zaten :) hurma yemeye başladım yürüyüş yapıyorum bazen. Çatı muayenesi yaptı doğumun rahat olur dedi ona sevindim :) öyle işte :)aynen canim benimde onden gidiyor ama doktor dogumu one cekmeyebilir sadece iri dogmasina sebep te olabilir demisti.senin dogum kanalina girmesi belki ayrica degistiemistir,benimki nerde bilmiyorum valla kontrole gidince anlasilir herhalde ,sende var mi bir farklilik
![]()
Kontrole gidince haber ver canım bakalım nerelerdeymiş minnak :) :) benim hissettiğim en belirgin şey aşağı yaptığı baskı canım sızlıyo resmen özel bölge. Onun dışında bşy yok pek. Nst de de bşy çıkmıyo zaten :) hurma yemeye başladım yürüyüş yapıyorum bazen. Çatı muayenesi yaptı doğumun rahat olur dedi ona sevindim :) öyle işte :)
Ne kadar doğru bilmiyorum canım ama açılmayı sağlıyomuş birde doğumu kolaylaştırıyomuş. O yüzden son zamanlarında yemeye başlıyo hamileler. Ben de kadınlar klübünden öğrendimhurma yemeye basladım yazmıssınız, özel sebebi olmasa ayrıca yazmazsınız diye dusundum. hızlandırıyor mu? 15 haftalıgım ben, gecen hurma aldım , canım tatlı ısterse yerım dıye . sonra kızdım kendıme kafama gore aldım belki zararı vardır diye.
Yememem mi lazım bu dönemde?
15+4 teyim 1-2 kilo arası bi alıp bi veriyorum. 2 kiloyu gecmedim henüz.