Ben 2015 yılında oğlumu beklerken Türk kahvesini içmiyordum kaşık kaşık yiyordum doktorum yapma etme demesine rağmen bağımlılık gibiydi benim için. Ne alkolüm oldu ne sigaram. Kahveyi de en son hamileyken yemişimdir doğumdan sonra öyle bir soğudum kiiii. Oğlum 39. Haftada 3,5 kg doğmuştu gayet de iyiydiHanımlar selam
Ben bir kahve bağımlısıyım ama Türk kahvesine sadece hamile değilken günde 4 bile içtiğim olurdu
Ama şimdi hamileyim tabiki günde 1 fincan içiyorum ama 2.yi içmezsem krize giriyorum akşama kadar ağzımdan su akıyor diyebilirim 2 tabe içsem ne olur ya Almanya’da yaşıyorum doktoruma sormicam ona sorsam asla içme dicek Almanlar bu konularda çok katı sadece kahvede değil her türlü konuda çok katılar oyuzden benim canım memleketimin güzel hamişleri bana akıl verin nolur
Bende yiyorum 28 haftalık hamileyim yiyorum vicdan azabı çekiyorum yemiyorum aşırı canım istiyor kahve aşeriyorum dediğim de millet anormal bakıyorBen 2015 yılında oğlumu beklerken Türk kahvesini içmiyordum kaşık kaşık yiyordum doktorum yapma etme demesine rağmen bağımlılık gibiydi benim için. Ne alkolüm oldu ne sigaram. Kahveyi de en son hamileyken yemişimdir doğumdan sonra öyle bir soğudum kiiii. Oğlum 39. Haftada 3,5 kg doğmuştu gayet de iyiydi
Kesinlikle benim de ağzımın suyu akardıBende yiyorum 28 haftalık hamileyim yiyorum vicdan azabı çekiyorum yemiyorum aşırı canım istiyor kahve aşeriyorum dediğim de millet anormal bakıyor
Geçecek mi doğumdan sonra benim de oğlum olacak Allah nasip ederseKesinlikle benim de ağzımın suyu akardı
Bence geçer hamilelikten önce nefret ederdim türk kahvesinden arkadaşlarla falan sırf muhabbet ortamında diye içerdim nasıl olduysa şimdi burnumda tütüyor kokusu Allahtan azaldı şimdiGeçecek mi doğumdan sonra benim de oğlum olacak Allah nasip ederse
Gerçi geçmesi hamilelikte daha önemli tabi ama inşallah bebeğe bşey olmaz bu zmana kadar hiçbirşey aşermedim kahvenin dışında gece 12 de komşumun kapısını çaldım kahve içinBence geçer hamilelikten önce nefret ederdim türk kahvesinden arkadaşlarla falan sırf muhabbet ortamında diye içerdim nasıl olduysa şimdi burnumda tütüyor kokusu Allahtan azaldı şimdi
Geçecek geçecek soğuyorsun doğumdan sondaGeçecek mi doğumdan sonra benim de oğlum olacak Allah nasip ederse
İnşallah olmaz kuzum korkma ama çok da yeme sende ya da bebekte ritim bozukluğu, çarpıntı yapmasın kafeinGerçi geçmesi hamilelikte daha önemli tabi ama inşallah bebeğe bşey olmaz bu zmana kadar hiçbirşey aşermedim kahvenin dışında gece 12 de komşumun kapısını çaldım kahve için
Hanımlar selam
Ben bir kahve bağımlısıyım ama Türk kahvesine sadece hamile değilken günde 4 bile içtiğim olurdu
Ama şimdi hamileyim tabiki günde 1 fincan içiyorum ama 2.yi içmezsem krize giriyorum akşama kadar ağzımdan su akıyor diyebilirim 2 tabe içsem ne olur ya Almanya’da yaşıyorum doktoruma sormicam ona sorsam asla içme dicek Almanlar bu konularda çok katı sadece kahvede değil her türlü konuda çok katılar oyuzden benim canım memleketimin güzel hamişleri bana akıl verin nolur
Ben hergün 1 tane içmesem çıldırıyorum ya ama bu aralar 2 ye çıktımTürkiye'deki doktorlarda 1den fazla önermiyor. Bende çok severim günde 1tane içtim hatta 2güne bir çoğu zaman
Sen annem gibisin demekki o da abimde kavanozla kahve yermiş babam kavanozu saklarmış annem kokuyu takip ede ede odunlukta çamaşırlıkta babamın sakladığı yerde bulur yermiş abimde 4 kiloya yakın doğmuşBen 2015 yılında oğlumu beklerken Türk kahvesini içmiyordum kaşık kaşık yiyordum doktorum yapma etme demesine rağmen bağımlılık gibiydi benim için. Ne alkolüm oldu ne sigaram. Kahveyi de en son hamileyken yemişimdir doğumdan sonra öyle bir soğudum kiiii. Oğlum 39. Haftada 3,5 kg doğmuştu gayet de iyiydi
Ah bacım kolay olsa keşke bu dediğinİnşallah olmaz kuzum korkma ama çok da yeme sende ya da bebekte ritim bozukluğu, çarpıntı yapmasın kafein1 kaşık ye
Tamam sana kıyamadım sen haftada bir iki fincan içAh bacım kolay olsa keşke bu dediğin
Haftada ?Tamam sana kıyamadım sen haftada bir iki fincan iç
Canım ya .. Allah sana da nasip etmiş sonunda ne güzel sen çok haklısın içmemekte bende senin durumunda olsaydım evden çıkmazdım galiba bebeğime bişey olmasın diye ama bu kahve tutkum isteğimi bir türlü engellemiyorumBen tere otu limonlamistim o kadar canım çekmişti ki yemek için ama bir bakayım dedim hamilelikte zararliymis asla yemedim kaldırdım süreceğim kremleri bile aratip baktım mesela aynisefa otlu kremler gebelikte zararliymis bebeğe zararının olabileceği en ufak birşey tuketmezdim ben olsam 3. Tüp bebek denememdi çok kıymetlimdi kaybettim kahve kokuyordu burnuma ama kafein zararlı diye hiç içmedim bilmiyorum ben olsam içmezdim dokuz ay sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?