Hamilelikte kahve içen hamişler

Kafeinsiz denilen kahvede normal kahveden 2 kat daha fazla kafein varmış kuzum aklında olsun ben baya araştırdım çünkü o kahveyi kafeinden arındırmak için yapılan işlemler normal kahveden kat be kat daha zararlı

Ben herşeye rağmen kaybettim malesef kalbi durdu

Doğrudur şekersiz diye satılan içecekler ve tatlandırıcılar da normal şekerlerden daha zararlı zaten herseyin doğal hali en iyisi

burada doktor bey miktarları çok güzel açıklamış: https://www.youtube.com/watch?v=ZwUDxWjYcpk canım gebelikte kafein tamamen yasak değil. araştırmalar 200 mge kadar günlük kafein tüketiminin sakıncalı olmadığı yönünde. bana da doktorum aralarında 7-8 saat olacak şekilde günde 2 fincan kahve içebilirsin dedi. ben de filtre kahveciyim. günde 2 fincan türk kahvesi 200 mg sınırını aşmıyor kısacası =)

kafeinsiz kahvelerde de kimyasal çok, kafeini arındırmak için bir sürü işlemden geçiyorlar. en sağlıklısı 200 mgı geçmeyecek şekilde kahve-çay içmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…