hamilelikte kilo kontrolü günlüğüm

ara öğün: bir küçük muz, bir hurma ve iki ceviz
ardından 55 dakika yürüdüm.
akşam : 2 kaşık sebze yemeği, 4 köfte, bir kase yoğurt, bir kase salata ve bir dilim ekmek.

Aslinda aksam yemeginden sonra bir sey yemeyi plnlamiyordum ama misafirlerim gelince ucundan bir seyler tirtikladim. 1 elma, bir avuc kadar kabak cekirdegi ve antep fistigi yedim. Yetsin artik bugunluk.

selam günlük,
bugün itibariyle 24. haftamız da bitti çok şükür ve tartıda 63.1 çıktım bu sabah.
sabah kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı yedim ve ılık su içtim.
kahvaltım: lorlu kaşarlı omlet ( omletlerimi hep azıcık yağ ile yapıyorum), 2 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin.
ara: yarım bardak yarım yağlı süt
öğlen: 3 köfte, 7 kaşık nohut, 1 tabak pilav ( pilavlar fazla gidiyor iki gündür, dikkat etmem lazım )

Selam cnm çok güzel gidiyorsun, gördüğüm kadarıyla sen kilo veriyorsun gr da olsa bebegin gelişimi nasıl kilo alimi vs ?

Selam cnm çok güzel gidiyorsun, gördüğüm kadarıyla sen kilo veriyorsun gr da olsa bebegin gelişimi nasıl kilo alimi vs ?
Selam canim merhaba. 23+2 de doktora gittim en son bebegim 619 gramdi. Haftasiyla uyumlu sanirim internette gebelik haftalarinda hep boyle yaziyor. Doktor dedi zaten bana bundan sonra ayda 1 kilo al diye. Cunku 12. Haftadan 23. Haftaya kadar 6 kg fazla oldu ben de farkindaydim :) ilk baslarda cok yedim hamurisi falan oyle aldim kilolari. Tamamen bebege faydasiz bana zarar yani. Kilo vermek amaciyla da bir sey yapmiyorum aslinda saglikli kilo alayim, 12yi gecmesin bebegimin de gelisimi guzel olsun ne mutlu bana. Kalan kilolarin da sonra icabina bakariz sen de mi hamilesin, yoksa cocugun mu var?

aaa takvimin varmış görmemişim :)) maşallah Allah çocuğuna sağlık sıhhat versin. yeni bebeğine de sağlıcakla hayırlısıyla kavuş canım.

günün geri kalanını da yazayım
öğleden sonra ara öğünde 1 kivi, bir avuç antep fıstığı ve 1 küçük kare sütlü çikolata yedim.
sonra 1 saat yürüyüşümü yaptıım.
akşam öğünüm: 3 kepçe arabaşı çorbası, yarım tabak zeytinyağlı pırasa ve bir tabak yoğurtlu haşlanmış brokoli
yemekten 2 saat sonra da bir elma yedim ve bugünü kapattım.

Gunaydin gunluk, bu sabah tartida 63.2 geldim. Sabah kahvaltim : iki kucuk dilim ekmekle yapilmis yagsiz tost, lorlu omlet, 3 zeytin, 1 tatli kasigi tahin-bal.

öğle yemeği:
4 kaşık fasulye kavurması
1 tabak bol yoğurtlu haşlanmış brokoli

ara:
6 yk. nesfit ve yulaf karışımı
1 bardak tam yağlı süt
1 küçük muz

akşam yemeği:
3 kepçe mercimek çorbası
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 dilim tam buğday ekmeği

Ayy bu gece cok aciktim baktim bu aclikla uyuyamam 1 dilim kizarmis ekmek ve bir dilim kasar peyniri yedim daha da yesemyerim yani hala cok acim. Neyse ben bugun abartmadan yatayim en iyisi

eveet günlüğüm tekrardan burdayım.

bugün tartı: 63.1

kahvaltı öncesi : bir armut

kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
3 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
2 kaşık lor, 1 dilim kaşar peynir
1 tatlı kaşığı tahin-bal karışımı

ara:
3 kuru kayısı
250 ml. tam yağlı süt

öğlen:
3 kepçe mercimek çorbası
3-4 kaşık pırasa
1 büyük kase yoğurt
2 dilim tb. ekmeği

öğleden sonra ara öğünüm: 2 ceviz, 10 yer fıstığı

sonra 1 saat 10 dakika yürüyüş

akşam :
fırında somon balığı
fırında bir patates ve soğan
1 dilim ekmek
az yağlı bol yeşil salata

yemekten sonra iki hurma yedim, şimdi de tek kare bitter çikolata ile yaptığım sütlü Türk kahvemi içiyorum herhalde günü bu şekilde kapatırım artık..

Sacma sapan ogunler yiyiorum. Gece 2.30 a kadar uyuyamayinca aciktim , aciktikca uyuyamadim. En sonunda kalkip peynir ekmek yedim gece gece yine.

Sabah tarti: 62.9 sabah kahvalti yapamadim saglik ocaginda kan vermek icin ac gittim. Kan verdikten sonra 1 ceviz 1 kuru kayisi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…