hamilelikte kilo kontrolü günlüğüm

Sorma yaa, teoride her seyi biliyorum ama uygulamaya gelince yok. Gece gece meyve yesem iyice midem kazinacak en iyisi peynir ekmek diyorum ben de
Bi kereden bişey olmaz canım ye ye afiyet olsun bebişe yarasınsanada yarasın derdim ama malum kilo durumları

Bi kereden bişey olmaz canım ye ye afiyet olsun bebişe yarasınsanada yarasın derdim ama malum kilo durumları
Evet bana yaramasin bebise yarasinn amaan yapacak bir sey yok , hamilelik bu illa kilo alinacak , cok abartmasam bari sen de mi hamilesin?

Yok ben kalmaya çalışanlardanım4gün sonra adet olmamam lazım senin diyet günlüğüne arkadaşlık edebilmem için olursam da artık 1 ay yine uğraş dur ovülasyonmuş çatlamaymış çift çizgiymiş tek çizgiymiş

Alıntı yapmadan yazmışım

Insallah alirsin guzel haberi de beraber yazariz buraya . Hayirlisi olsun.

Bu arada son ogunumu de yazayim artik ben. Bu haftasonu anneme geldim artik hak getire bakalim neler yedirir iki gunde :))) sagolsun valla Allah basimizdan eksik etmesin onlari. Neyse aksam yemegim 5 tavada kofte, 6 yk yogurtlu kereviz salatasi, 2 kucuk kuru biber dolmasi, 3 sarma, iki uc lokma da ekmek yemistim. Ooh valla gozum donmustu zaten acliktan cok iyiyim su an zaten yarin seker yuklemem var yine oglene kadar ac kalicam. Yemekten sonra da az sekerli Turk kahvesi ictim. Herhalde bugunu de bitirdim.

Tarti: 62.5 (annemin tartisi biraz daha az gosteryor olabilir) bugun seker yuklemem vardi yine kahvaltiyi atlamak zorunda kaldim. Yuklemeden sonra 1 paket tuzlu cubuk kraker yedim, hastanede beklemek zorundaydim daha cunku. Ogle yemegini de disarda gecirdim. Tavuk doner durum yedim bir kutu ayranla

Aksam yemegi: 1 porsiyon iskender, 4 tatli kasigi irmik helvasi. Bugun de boyle olsun.dengesiz oldu ogunler ama h.ici duzene girer artik napalim.

Gunaydin gunluk, yine bir pazar gun ben yine 8 de uyanarak cinsligimi gosterdim herkes uykuda ne guzel simdi evde. Neyse, tartu bugun 62.6yi gosterdi ama asil sonuc yarin belli olur artik kendi tartimda. Kahvaltidan once 3 kuru kayisi, yarim elma yedim, ilik suyumu ictim. Evdekiler uyaninca guzel bir kahvalti yapariz artik 12 gibi.

Kahvalti: 3/4 gozleme, kucuk birer parca kasar ve beyaz peynir, 4 zeytin, salatalik , domates, 3 ceviz, 1 tatli kasigi bal, balla birlikte yarim dilim ekmek

akşam yemeği: iki parça fırında tavuk, 6 yk. bulgur pilavı, marul salatası

ara: karpuz ne zamandır aşeriyordum karpuza nihayett yedimm ooh!! rahat uyurum artık bu gece

Ogle : bir tabak yesillikli bugday salatasi, 5 zeytin, 1 parca peynir, 5-6 kasik yogurt, 1 kucuk elmali kurabiye

akşam : 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 6 yk bulgur pilavı, yarım avokado salatası, 2 dilim sarı buğday ekmeği ( ekmeği yemesem olurdu ama bugünlerde midem delinmiş gibi yaa doyamıyorum )

selam sevgili günlük,
bugünkü tartı sonucum 63.6 tabii ki çok yemenin acısı çıkacaktı.

neyse, sabah kahvaltım:
lorlu kaşarlı omlet,
1 dilim tb ekmeği,
2 zeytin,
1 tatlı kaşığı tahin-bal.

ara:
3 kuru kayısı

öğle yemeği:
1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1 dilim sarı buğday ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…