- 9 Temmuz 2017
- 407
- 174
- 18
- 32
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
- #1.041
Insallah bende 15 le tamamlarim ve sonrssindsda hepimiz aldigimiz kilolardan da fazlasini veririz bi 20 kilo versek hepimiz harika olmaz miBende 14.5 kilo aldım 2 hafta sonra Doğumum var inşallah bakalım kaç kilo daha alcam merak ediyorum
Insallah bende 15 le tamamlarim ve sonrssindsda hepimiz aldigimiz kilolardan da fazlasini veririz bi 20 kilo versek hepimiz harika olmaz mi
Kılo almamak zaten ımkansız canm.o yuzden bızde yedıklerımızı buraya yazalım kı kontrol saglayıp takıp edelm dıye topık acıldı.yoksa zaten aynı kıloyla hamılelık bıtmezHamilelikte zayif kalmaya cabalamayi yersiz buluyorum. Kizlar kilo aldigimizda basimiza dünyanin en kotu seyi gelmiyor. Hele ki hamile iken! Ama yine de dikkat edecem derseniz gereksiz yemeyin. Sorf hamileyim diye tikistirmayin yani. Gecen gun eltim puding yapmis. Ya yemicem canim istemiyor diyorum. Yok diyor bebegim cani ceker . Allah allah . Bu gibi zorla yedirmeye calisanlari engelle yeter.
Hos geldn canm kac kıloyka hamıle kakdn suan kac kılosunMerhaba kızlar Yen'i gördüm topiği bende kontrollü gitmek istiyorum inşallah
Zayıf kalmaya çalışmıyoruz zaten canım ipin ucunu kaçırmayalım diye yediklerimizi paylaşıyoruz o kadarHamilelikte zayif kalmaya cabalamayi yersiz buluyorum. Kizlar kilo aldigimizda basimiza dünyanin en kotu seyi gelmiyor. Hele ki hamile iken! Ama yine de dikkat edecem derseniz gereksiz yemeyin. Sorf hamileyim diye tikistirmayin yani. Gecen gun eltim puding yapmis. Ya yemicem canim istemiyor diyorum. Yok diyor bebegim cani ceker . Allah allah . Bu gibi zorla yedirmeye calisanlari engelle yeter.
Kilo problemim olmadığı için dikkatini çekmemiştirAyy yeni gördüm ben burayı ❤ ya da görüp unutmuş olabilirim. 34+0 bugün. Toplam 8 kiloydu 10 gün önce. 11 kiloyu geçmemek hedefim ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum. Pazar kahvaltısı bugün aştı kendini zaten
Gece uyku problemim var. 4ten önce asla uyuyamiyorum. Ama tabii çocuk vs olmadığı için 12ye kadar uyuyorum. Gece 3te 4te mutlaka birseyler yiyorum. Ona rağmen çok almadım. Ekmek kırk yılda bir yiyorum, pilav da öyle. Abur cubur çikolata gofret cips 8 aydır ağzıma surmedim. Yoksa yemek tıka basa yiyorum yani. Sık sık acikiyorum artık sonlara geldik pek dayanamiyorumKilo problemim olmadığı için dikkatini çekmemiştir
Senin kilo alımın güzel dengeli gidiyor maşallah
Ben yine abarttım ilk hamilelik kadar olmasa da şimdiden 15 kilo almışım bile
HoşbuldumHos geldn canm kac kıloyka hamıle kakdn suan kac kılosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?