Hamilelikte kilo kontrolü

Canım selam 19 haziranda 70 le başlamışsın suan 71.6 sın bence gayet iyi kilo almışsın bende seni takip edicem ben biraz daha fazla yiyenlerdenim cunku ama kahvaltı duşunda hiç ekmek tüketmiyorum bende 70 le hamile kaldım suan 75 kiloyum 22.haftamdayım boyum 1.73 senşn boyun kaç

Günaydın kızlar ben 64ile başladım ve maalesef şimdiki klon 73.5 Doktorum çok fazla dedi.Bu kilomu 3ay için korusam bile yeter
Kahvaltıyı geç yapıyoruz onun için güne 6kayısı 1şeftali ve biraz siyah üzüm ile başladım.

Kılo 67
Kahvaltı ve oglen bırlestı
Menemen
Ikı dılım ekmek
Salatalık bıraz nane
3 bardak cay

Günaydın kızlar ben 64ile başladım ve maalesef şimdiki klon 73.5 Doktorum çok fazla dedi.Bu kilomu 3ay için korusam bile yeter
Kahvaltıyı geç yapıyoruz onun için güne 6kayısı 1şeftali ve biraz siyah üzüm ile başladım.
Canm kılonu 3 ay koruyamazsn.cunku bebek buyuycek agırlık artıcak suyu artıcak ve son aylarda odemde oluyomus.kılo kacınılmaz.ama saglıklı beslenırsek abur cubur tatlı ve ekmekten uzak durursak o kadar almayız.tabı az da olsa harekette lazm

Canım selam 19 haziranda 70 le başlamışsın suan 71.6 sın bence gayet iyi kilo almışsın bende seni takip edicem ben biraz daha fazla yiyenlerdenim cunku ama kahvaltı duşunda hiç ekmek tüketmiyorum bende 70 le hamile kaldım suan 75 kiloyum 22.haftamdayım boyum 1.73 senşn boyun kaç
Canm yakamozu soruyosan 65 le basladı suan 71.6 bıldıgım kadarıyla yanı 6.5 kılo almıs durumda boyuda 1.63.bende 1.60 ım ve 62yle hamıle kaldm suan 67 yım 5 kılo almıs durumdaym

Günaydın :halay:
69,7 kg
Kahvaltı ; 1 yumurta , 1 bardak komposto ,
1 tane ev poğoçası peynirli olduğu için ekstra peynir yemedim. 2 zeytin. :KK17:
yeterli degil bence domates salatalik yesillik kahvaltinizdan eksik olmasin peyniri ayriyetten tuketin pogaca tarzi hamur islerinide her kahvaltida tuketmeyin yumurtayinikiye cikarin cavdar ekmegi tuketin kahvaltida doktorun bana tavsiyeleriydi ve kilom sabitlendi bunlari uygulayarak

Senın boyda ıyıymıs ne guzel oradan avantajlısın

Canm kılonu 3 ay koruyamazsn.cunku bebek buyuycek agırlık artıcak suyu artıcak ve son aylarda odemde oluyomus.kılo kacınılmaz.ama saglıklı beslenırsek abur cubur tatlı ve ekmekten uzak durursak o kadar almayız.tabı az da olsa harekette lazm
İnanır mısın hiç abur cubur yemiyorum, ama ekmek noktasında aynı şeyi diyemeyeceğim. Bi de meyveyi fazla tüketiyorum işte

Kızlar birde kız bebek anneleri basen ve popodan da kilo alıyor deniyor ben sadece karın ve bel kısmından aldım dogru mu erkek bebek annesiyim insallah

İnanır mısın hiç abur cubur yemiyorum, ama ekmek noktasında aynı şeyi diyemeyeceğim. Bi de meyveyi fazla tüketiyorum işte
Sadece sabah ye canm ekmegı dıger ogunler de de yemegını ekmeksız ye yıne doyarsn.evet meyvenın fazlasıda kılo yapıyomus.ben sadece kıraz yıyorm dıger meyvelerde gozum yok kırazı cok sevıyorm

Kızlar birde kız bebek anneleri basen ve popodan da kilo alıyor deniyor ben sadece karın ve bel kısmından aldım dogru mu erkek bebek annesiyim insallah
Benm kı kız ıns.ama yuruyus yaptıgım ıcın benımde sadece karnım var.esımde arkadan bakınca hamıle gıbı durmuyosun dıyo.yuruyus yapmasam kesın alırdm basenden

FB_IMG_1500022545738.webp

Kızlar bakın kılo dagılımı .acıklayıcı olmus bızım ıcın.yanı 10 15 kılo arası normal bence cunku tum vucudumuz calısıyo ve degısıyo

yeterli degil bence domates salatalik yesillik kahvaltinizdan eksik olmasin peyniri ayriyetten tuketin pogaca tarzi hamur islerinide her kahvaltida tuketmeyin yumurtayinikiye cikarin cavdar ekmegi tuketin kahvaltida doktorun bana tavsiyeleriydi ve kilom sabitlendi bunlari uygulayarak
Her gün peynirimi ayrıca yiyorum, arada farklılık gösteriyor. tüp bebek tedavim boyunca da doktorum günde 2 yumurta demişti. 1 yumurtaya düşürdük doktorumla. Diğer söylediklerinizi de doktoruma da danışırım. Poğoça vb her zaman tüketmiyorum, dün yapmıştım eşim yola çıkacağı için. Arada tüketiyorum. Onun dışında çocukluğumdan beri hamur hayranlığı olan biri olmadım. O yüzden arada yemenin zararı olmayacağını düşünüyorum. Bebeğim güzel kilo aldığı ve önde gittiği için biraz daha rahat hissediyorum kendimi. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

slm canım evet dikkat etmeye başladıktan sonra kilo alışım kontrollü olmaya başladı
kilo alımın gayet güzel olması gerekenin üzerinde değil ne güzel boy avantajında var şanslı guruptasın ;) benim boy 1.64

Benm kı kız ıns.ama yuruyus yaptıgım ıcın benımde sadece karnım var.esımde arkadan bakınca hamıle gıbı durmuyosun dıyo.yuruyus yapmasam kesın alırdm basenden
Canım yürüyüşte hızlı tempo mu ağır tempo mu yürüyorsun. Ben biraz hızlansam nefes nefese kalıyorum

Back
X