- Konu Sahibi minikkuzum
-
teşekkür ederim ilgin için papatyam.haklısın ben gözümde büyütüyorum aslında olay o.hatta kuaförle de konuştum aaa bütün millet geliyor sen mi utanacan bi sürü de hamile müşterim var dedi.ne bileyim işte bi kere gitsem olacak bu iş de aaah:78:niye utanıyorsun göbeğinden? Allah sana güzel bir ayrıcalık vermiş ve hamilesin.. rahat ol gözünde büyütme.
evet aynen öyle rezil oluruz valla aniden doktora girsek düşünemiyorum.eminim öyledir onlar için.yapmalıyım yapmalıyım kendime güç vermeliyimmmCanım hamilelerin hepsi kuaförlerdeBirincisi Jiletle 2 güne çıkıyor ikincisi alsanda tertemiz olmuyor.Zıtpırt jiletlemi uğraşıcaksın tutki aniden doğum başladı öylece doktora gittin o daha utanılacak bir durum bence.Sen ben utanıyoruz ama kuaförler için çokkk sıradan bir durum bu.
Allah a şükür her şey normal.3 sene önceki hamileliğimde 2 kez gitmiştim son zamanlardı artık,ilkinde kanamıştı hep ama bunda hiçbişeycik olmadı.çok mutluyumbende aynı senin gbiyım...artık hiçbiryerımı göremiyorum gaza geldım bnde gidcem :)
ama genital bölgemize zarar vermez dimi sende hersy normalmi su an
merhaba canım eğer teşekkür ederim.şimdilik kurtuldum ama bu jiletin devamıı daha geliyor.15 gün sonra tekrar gitmem gerekiyor jiletten kolay kolaymıyorsun ama artık paydos yeter tenimize yazık.neyse konuya gelelim adresi tabiki verirdim ama farklı illerde oturuyoruz işine yaramaz sanırımgeçmiş olsun canım kurtulmuşsun :) benimde acil gitmem lazım 16 haftalık hamileyim ve sıcaklarda artık baş edemiyorm ve şu an sürekli gittiğim bir yer yok...sen nereye gittin tam adresi verebilir misin?istersen özelden mesaj atabilirsin çok teşekkürler şimdiden
ah o kaşıntılar ne baş belası hele bi de hamilelikte öldürüyor insanı..ben 7 aylık hamile olduktan sonra gittim çok geç kaldım yani.kuaför keşke bikaç aylık hamileyken gelseydin yazık sana dedi.doğuma kadar hallederiz dedi çünkü şu anda tam düzene girmiyor.gittikçe daha daha az acıyacak dedi.jilete sonnnnister hamilelikte olsun ister hamile olmıyım tercihim ağdadan yana ,jiletle ertesi gün hemen çıkması kaşıntısı arada yanlışlıkla kesmem :) düşenemiyorum ağdaya başlayalı baya oldu şimdi hamileyim kuaförüm herzaman söylerdi hamileyken çok rahat ediceksin diye şuan gerçektende çok rahatım 2 ayda ancak çıkyorlar sürekli uğraşma derdi yok ayrıca alıştığım için utanmıyorumda sonuçta oda bir ihtiyaç mecbur yaptırcam.Ama geçenlerde bu sitede okumuştum doktoru bir bayana ağdayı artık bırak demiş erken doğumu tetikliyo demiş , ağdadan doğuma giden bayanlar varmış bende korktum açıkçası hayırlısı olsun.varmı aranızda böyle birşey başına gelen.
ister hamilelikte olsun ister hamile olmıyım tercihim ağdadan yana ,jiletle ertesi gün hemen çıkması kaşıntısı arada yanlışlıkla kesmem :) düşenemiyorum ağdaya başlayalı baya oldu şimdi hamileyim kuaförüm herzaman söylerdi hamileyken çok rahat ediceksin diye şuan gerçektende çok rahatım 2 ayda ancak çıkyorlar sürekli uğraşma derdi yok ayrıca alıştığım için utanmıyorumda sonuçta oda bir ihtiyaç mecbur yaptırcam.Ama geçenlerde bu sitede okumuştum doktoru bir bayana ağdayı artık bırak demiş erken doğumu tetikliyo demiş , ağdadan doğuma giden bayanlar varmış bende korktum açıkçası hayırlısı olsun.varmı aranızda böyle birşey başına gelen.
valla ben de öyle diyodum ama yok yaa hiç güzel bişey değil.bi de sadece şimdi değil ki ömür boyu bir sorun bu.bir an önce halletmek lazım.gerçi ben de çok geç kaldım da nasıl yaparım nasıl giderim çok utanç verici,iğrenç falan derdim kendi ,başkalarını kınamadım asla hatta özendim ama hep çok utandım.neyse artık bıçak kemiğe dayandı gittim.iyi bişeymiş.tabi insan utanıyor ama napacan ya doktorun aniden görmesi gerekirse ya da musalla taşına uzanıverirsek.Töbe Ya Rabbim neler diyorumMinikkuzum tebriklergüle güle kullan dicem. Ben jilet kumamı kolay terkedemicem sanırım :)))))))))
valla ben de öyle diyodum ama yok yaa hiç güzel bişey değil.bi de sadece şimdi değil ki ömür boyu bir sorun bu.bir an önce halletmek lazım.gerçi ben de çok geç kaldım da nasıl yaparım nasıl giderim çok utanç verici,iğrenç falan derdim kendi ,başkalarını kınamadım asla hatta özendim ama hep çok utandım.neyse artık bıçak kemiğe dayandı gittim.iyi bişeymiş.tabi insan utanıyor ama napacan ya doktorun aniden görmesi gerekirse ya da musalla taşına uzanıverirsek.Töbe Ya Rabbim neler diyorumMinikkuzum tebriklergüle güle kullan dicem. Ben jilet kumamı kolay terkedemicem sanırım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?