bizde öğleyiz canım..zaten eşim vesile oldu kılmama
ona baktım baktım ben neden kılmıyorum dedim ve ogün bugün bırakmadım çok şükür..
Rabbim namazı kabul olanlardan eğlesin..
Ahirette yüzümüze çarpılmasın ..:Saruboceq:
değerli bir bayan hocanın dost tv de sohbetini dinlemiştim..
diyordiki anne namaz kılarken bebekte anne ile birlikte tekbir alır..
çok duygulanmıştım bunu duyunca ..senağlama
asıl ben çok duygulandım...
Hamile falan değilim ama namaz kılmıyorum (gerçi evlide değilim ama) dua edin bana belki kabul olur dualarınız bazen kılıyorum bazen kılmıyorum.
Nefsime hiç hakim olamıyorum....
ben bazen ayakta bazen de oturarak kılıyorum.o anki duruma bağlı.kasılma filan olursa oturarak kılıyorum.bi kaç kez de sandalyeye oturarak kıldım.karşımada bi sandalye koydum öyle kıldım.inş.Allah kabul ederinşallah canım sende biran once kılmaya baslarsın.
ogle namazımı kılarken bebegımın benımle tekbır getırdıgını dusunmek cok hosuma gıttı.
kızlar hamılelıgınızın ılk zamanlarıdamı ayakta kıldınız....
değerli bir bayan hocanın dost tv de sohbetini dinlemiştim..
diyordiki anne namaz kılarken bebekte anne ile birlikte tekbir alır..
çok duygulanmıştım bunu duyunca ..senağlama
mrb kızlar bende normalde namazımı aksatmam ama düşük tehlikem var diye namazımı bırakmak zorunda kaldım kanamamda vardı kılamıyordum çok şükür atlattım sayılır ama iğnelerle şimdilik tedavi oluyorum akıntım fazla oluyo benimde namaz kılmakta tereddüt ediyorum bi sakıncası varmı sizce abdest bozulur diye duydum ama bilenıniz varsa bana yardımcı olurmu acaba???:Saruboceq:
pardo n o yazdığım senin sorunun cevabı değilmiş tam okumadan kopyalamıştım, bak ben hamileliğimden önce sağ tüpüm tıkalı olduğu için vajinadan girip tüpümü açmışlardı,o da kılcal damarları zedeliyomuş, kanamam olmuştu birkaç gün, namazımı da bırakmak istememiştim, müftülüğü aradım orda bi bayan hocaya sordum, bana ssadece hayz zamanlarında namaz kılınamayacağınıı şu andaki durumumun da özür olarak kabul edildiğini söylemişti, yani kılmamda bi mahzur yokmuş, senin akıntın varmış bence hiç yoktur, emin olmak istersen yine de bi danış tabi, kanımca kılmanda bi sorun yok, eğer akıntın fazla oluyosa günlük pedlerden kullan, işe yaramıyosa da her namaz öncesi iç çamaşırını değiştir, o şekilde olabilir bence
arkadaslar hamıleyken nasıl namaz kıldınız veya kılıyorsunuz???
mrb kızlar bende normalde namazımı aksatmam ama düşük tehlikem var diye namazımı bırakmak zorunda kaldım kanamamda vardı kılamıyordum çok şükür atlattım sayılır ama iğnelerle şimdilik tedavi oluyorum akıntım fazla oluyo benimde namaz kılmakta tereddüt ediyorum bi sakıncası varmı sizce abdest bozulur diye duydum ama bilenıniz varsa bana yardımcı olurmu acaba???:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?