Ne güzel kızlar yaaa çok duygulandım yazdıklarınızı okurken. Henüz hamile değilim ama biz de bebek düşünüyoruz. Ne mutlu ki hala güzel ahlaklı, imanlı anneler var dünyada. Ne mutlu ki kendileri gibi bebekler doğuracaklar, daha annelerinin karınlarındayken onlar ilk iman terbiyelerini almışlar bile. Böyle evlatlardan dünyaya zarar gelir mi? Allah razı olsun hepinizden, Allah dualarınızı, kıldığınız namazları kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
hanımlar hep hamileyken namaz kılmaktan bahsetmişsiniz ya doğumdan sonra nasıl kıldınız banada söylermisiniz
kızım 6 aylık olcak artık ama ben hala namaza dönemiyorum
hanımlar hep hamileyken namaz kılmaktan bahsetmişsiniz ya doğumdan sonra nasıl kıldınız banada söylermisiniz
kızım 6 aylık olcak artık ama ben hala namaza dönemiyorum
canım bebegınle ugrasmak ve gece sureklı uyanmak belkı senı yorgun dusurup namaz kılma ıstegı ıcınde azalmıstır.bence yorgun olsanda namazını aksatma farzını kılman bıle yeterlı olacaktır en azından kılmamaktan iidir.bir kac gun kendıne hakım olup kıldınmı gerısı gelır bence bıraz zorlamalısın kendını...
İnşallah riskin bi ehemmiyeti yoktur, üzüldüm bak.
Biliyosunuz risk çıkmış olması gerçekten bir anomali olduğunu göstermez, çoğu zaman sadece ve sadece kafa karıştırır, psikolojiyi bozar.
Rabbim sağlık sıhhat versin. Amniyosentez olmak zorunda mı, kesin kararı mı?
Yaşı falan varsa ondan riskli çıkmıştır otomatikman. Sağlığı iyiidr inş.
evet canım. sıkıntıdan başka bir işe yaramıyor bu testler. Keşke hiç yaptırmasaydım diyor. Ama kim bilebilirdiki böyle bir sonuç çıkacağı. İlk önce Amniyosentez yaptırmayacaktı ama sonradan yaptırmaya karar verdi. SOnuç ne olursa olsun aldırmayacak ama inşallah temiz çıkar da, hamileliğinin geri kalanını rahat ve huzurlu geçirir. Bu arada yaşı 31
canım benim de çok sevdiğim bi ablamın 2. hamileliğinde böyle bişey çıkmıştı, ona da amniyosentez yaptılar, temiz çıktı, hatta izmire gitmişlerdi bunun için, bunlar olasılık hesapları, yani risk yüksekmi düşükmü ona bakıyorlar, kesin bişey asla yok, tahmin yürütüyorlar yani, içiniz rahat olsun, büyük ihtimalle bir sorun yoktur
gönülcüm bu konuyu açtığın için sana çok teşekkür ederim. bende 31 haftalık hamileyim ve sürekli kaytarıyorum, 1 hafta kılıyosam 1 hafta kılmıyorum( ama burada okuduklarım çok hoşuma gitti ve diğer anne adaylarından ilham aldım, birazdan akşam ezanı okunacak ve biz kızımla birlikte namazımızı kılacağız
evet canım. sıkıntıdan başka bir işe yaramıyor bu testler. Keşke hiç yaptırmasaydım diyor. Ama kim bilebilirdiki böyle bir sonuç çıkacağı. İlk önce Amniyosentez yaptırmayacaktı ama sonradan yaptırmaya karar verdi. SOnuç ne olursa olsun aldırmayacak ama inşallah temiz çıkar da, hamileliğinin geri kalanını rahat ve huzurlu geçirir. Bu arada yaşı 31
Kuzucum nasılsa aldırmayacakmış. Kendisi bilir tabiiki ama amniyosentez de sakıncalı biliyosunuz...evet canım. sıkıntıdan başka bir işe yaramıyor bu testler. Keşke hiç yaptırmasaydım diyor. Ama kim bilebilirdiki böyle bir sonuç çıkacağı. İlk önce Amniyosentez yaptırmayacaktı ama sonradan yaptırmaya karar verdi. SOnuç ne olursa olsun aldırmayacak ama inşallah temiz çıkar da, hamileliğinin geri kalanını rahat ve huzurlu geçirir. Bu arada yaşı 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?