Hamilelikte ne yenir ne yenmez?

Hamsiyi önermiyolarlar sanırım yine eşim nette okumuş en iyisi sormak tabi .

Paketli gıdalardan uzak durun tabi ki de canınız çok isterse kaçamak yapin.

Midye gibi ağır deniz ürünleri ve dip balıkları çok tercih etmeyin .

Et ve tavuk tüketiminiz de iyice pişmiş olmasına dikkat edin .İşlenmiş et (salam sucuk sosis vs.) Tüketimini mümkün olduğunca azaltın ,mümkünse tüketmeyin .

Bol m eyve bol yesillik tüketin .

Ekmek tüketimini azaltin bu sadece sizde şişkinlik yapar fos kilo aldırır .

Kuruyemiş ceviz fındık fıstık kaju gibi yağlı yemişler tüketin

Bol bol su için öyle kahve arayan biriyseniz günde bir bardak arayan biri değilseniz hiç içmemeniz daha iyi olur tabi ki de burnunuza koltuğunda için abartmadiginiz sürece hiçbir sıkıntı yok .

Covide dikkat edin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Meyveli soda sevmiyorum zaten içersek sade soda genelde. Dışarıdan pek yemiyoruz ama bazen eşim pizza sip ediyor dün kaçamak yaptım bşr şey olmaz diyerekten ye dedi sanki doktorum o gibi dinliyorum bende nette okuyunca en iyisi sorular hazırlayayım ben adama . Maydanoz annemde demişti yeme kızım diye eskilerin bildiği vardır. Bitki çayı da içmem artık.. günde 1 tane Türk kahvem var o da normal herhlde ya. Çaya da limon damlatıyorum .

Bu arada kesinlikle papatya çayı felan içmeyin ben içtim bebeğim sekiz aylıkken rahim kasılması yapıyormuş sabaha kadar uyuyamamistim sancidan

Bu arada kesinlikle papatya çayı felan içmeyin ben içtim bebeğim sekiz aylıkken rahim kasılması yapıyormuş sabaha kadar uyuyamamistim sancidan
Ya söylediğiniz iyi oldu teşekkürler. Zaten bitki çayı pek sevmem ama kışın tarçınlı limonlu ıhlamur güzel oluyor ondan dedim ıhmalurda içmem ..

Arada yemekten birşey olmaz ama çok iyi pişmesine dikkat edin
Ya deli ediyor beni tamam onu da anlıyorum yok hızlı yürüme yavaş şuradan gel inşaat var kavun alalım diyorum yok o yasak diyor kim dedi diyorum nette her yerde yazıyormuş. Ptesi doktora sorarız bak daha iyi diyorum tamam o ye derse de yemeyeyimmiş ölmezmişim cidden hem komik geliyor hem hoşuma gidiyor hemde sinir oluyorum

ahaha eşiniz biraz fazla abartıyor sanki kavun karpuz zararlı değil ama fazlası zrar tabiki ben yaz sıcağnda tabak tabk yerdim bebeğin suu çoğalmıştı doktorum yasakladı 1 ay falan hiç yemedim şimdi 1 2 tane yiyorum çok canım çekerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…