Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet benim de oyle bir arkadasim var, dogum yaptigi anda eski kilosuna dondu, ama cok saglikli mi bilmiyorum.Yiyebiliyosan herseyi yemide bulantisindan agzina su dahil bir cok besini süremeyen tanidigim vardi herkes kilo alirken o zayiflamisti.
O ilaçlar bulantıyı geçiriyor sanıyormusunevet benim de oyle bir arkadasim var, dogum yaptigi anda eski kilosuna dondu, ama cok saglikli mi bilmiyorum.
bide hamile kadinlar icin bulantiya karsi ozel haplar var, onlari kullanmanizi tavsiye ederim boyle bulantilar icin
Ben hap kullandığım halde etki etmiyor malesef ve su bile çok zor içiyorum kişiden kişiye değişiyor bunlar zaten ilk 3 ay önemli değil diyor doktorlar bulantidan dolayı yiyemiyorsaniz kendinizi zorlamayın bebeğe zaten gitmiyor kandan besleniyorlar diyorlar. Ama 12. Haftadan sonra ilk 3 aydan sonra anneden beslendiği için yenmek zorunda. Şuan yiyebiliyorsan yumurtani sütünü peynirini vs yemek iyi oluyor bol bol meyve sebze kuruyemiş çok yararlı. Yediğin şeyleri iyi yıkaman gerekiyor ıspanak vs. Ve bu süreçte kafein falan bunları biliyorsundur ve ciğer vs yemek de yasak demisti doktorum bana çiğ et vs bilirsin bunları daevet benim de oyle bir arkadasim var, dogum yaptigi anda eski kilosuna dondu, ama cok saglikli mi bilmiyorum.
bide hamile kadinlar icin bulantiya karsi ozel haplar var, onlari kullanmanizi tavsiye ederim boyle bulantilar icin
Bende güya sağlıklı beslenecektim, yumurtalar ıspanaklar süt ürünleri falan filan şimdi bulantidan ekmek yiyim kraker yiyim bastırsın... Bulantin olmazda iyiEvet kizlar, hamilelikte hangi yemeklere dikkat etmemiz gerektigini biliyoruz.
Fakat hangi besinlere onem vermemiz gerek? Ne tur yemekler yapip yersiniz? kahvaltida ne yerseniz? Buyrun toplanalim beraber bilgilenelim
sende kac haftalik?Bende güya sağlıklı beslenecektim, yumurtalar ıspanaklar süt ürünleri falan filan şimdi bulantidan ekmek yiyim kraker yiyim bastırsın... Bulantin olmazda iyi
Genel bi cvp verecek olursak bitki çayları, kola, çiğ köfte asla tuketilmiyor
sınırlı olmak sartiyla çay kahve
Bunlar dışında normal beslenmenedevam edebilirsin
Aynen canım ciger yenmemeli ilk 3 ay o yüzden çok fazla a vitamini varmis icin de .sende kac haftalik?
bu arada bir arkadasima doktoru hamileler icin vitamin vermisti, belki size de yararli olur. Boylece bebeginiz de bi sekilde vitaminlerini almis olur.
Normal vitamin haplari hamilelere iyi olmayabiliyor. Ornegin A Vitamini cok da saglikli degilmis.
sende bulantilar ne zaman basladi peki?Aynen canım ciger yenmemeli ilk 3 ay o yüzden çok fazla a vitamini varmis icin de .
Ben 9 haftalığim cok şükür
6.haftada başladısende bulantilar ne zaman basladi peki?
Benim de o haftalarda başladı 8 ve 9 haftalarda şuan 9. Haftadayim iyice arttı gece uykularimdan uyandırıyor benimki de sabah bulantısı değil bütün gün yaşanıyor ve öğürme var çok kötü bir durum normalde hep kefir falan icecektim çok yararli diye ama nerdee midem bulandıginda ekmeğe koşuyorum resmen gece kalkıp ekmek yiyorum hemen bastırsin diye neyse artık 3. Ayı atlattıktan sonra Allah'ın izniyle duzeliriz de yeriz inşallahHerseyden yemeye calisiyorum ama Benim bile bulantim basladi ve aksama kadar devam ediyor. Gelecek haftalar Nasil olur bilemiyorum.
ayy insallah hadi bakalimBenim de o haftalarda başladı 8 ve 9 haftalarda şuan 9. Haftadayim iyice arttı gece uykularimdan uyandırıyor benimki de sabah bulantısı değil bütün gün yaşanıyor ve öğürme var çok kötü bir durum normalde hep kefir falan icecektim çok yararli diye ama nerdee midem bulandıginda ekmeğe koşuyorum resmen gece kalkıp ekmek yiyorum hemen bastırsin diye neyse artık 3. Ayı atlattıktan sonra Allah'ın izniyle duzeliriz de yeriz inşallah