hamilelikte otobüs yolculuğu..

ayya10

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
90
29
298
35
Bursa
malum tatil geldi. bende memleketime gitmek istiyorum çünkü çok bunaldım olduğum yerde.. 15 haftalık hamileyim.gideceğim yer 17-18 saat sürüyo otobüsle. doktorum herhangi bir sıkıntı yok gidebilirsin rahat ol dedi. ama ben kararsızım.. ( sonuçta risk her durumda vardır dimi? napsam bilemedim

canım sen kendine güveniyosan ben 17-18 saatte sorunsuz bir yolculuk yaparım. mide bulantılarım yok otobüs koltuğunda 17-18 saat oturabilirim uykusuz kalabilirim diyosan çık yola. bide uykusuz diyorum çünkü otobüste derin bi uykuya geçilmiyo malesef bi uyu bi uyan. uyudun mu uyumadın mı anlamıyosun bile normalde hamile olmayan insan bile o kadar saatte oturduğu halde insanın her yeri ağrır ben en fazla 6 saatlik yola gittim üstümden tır geçmiş gibi oluyodum

illa ki gideceksen uçakla gitsen? artık otobüs fiyatına uçak biletleri var.

bence hiiçç riske atma,kıymetini bil.Seneye gidersin..

pekçok firmanın tuvaletli otobüsleri var-ulusoy/varan/metro/anadolu benim bildiklerim
onlardan bulabilirsen nispeten daha rahat bir yolculuk olur.
hem hamilelikten dolayı sık tuvalete çıkman gerektiğinden kendini sıkmamış olursun,hem de arasıra elini yüzünü yıkamak bahanesiyle kalkıp yürümüş olursun...
öğretmensin sanıyorum,2 hafta için oralara kadar gitmek..
sonra bi de geri dönmek çok zor
hadi yaz tatili olsa en azından orada iyi bakarlar sana,diyeceğim ama,sömestr tatili için onca çileyi çektiğine değmez...
annen çok yaşlı değilse ona bilet alıp birkaç haftalığına misafir etmeyi düşünebilirsin,çok özlediysen...

ya aslında otobüste uyurum ben. uyku yönünden problem yok.molalarda da yürüdükçe ayaklarım açılır diye düşünüyorum. offf bilemiyorum ya. annem gelebilecek durumda değil. hem bende ortam değiştirmek istiyorum asıl amacım bu yani..ailemi görmek bana büyük psikolojik destek olacak. ben bebeğe bir şey olurmu diye korkuyorum.

Merhaba canim bende 9 haftalik hamileydim 18 saatlik yolculuga ciktim mola verdigimizde lavaboya gittim ve kahverengi akinti geldigini gordum sabaha kadar otobusten inene kadar bu kana donustu birgun sonrada düsük yaptim otobus insani mahvediyo yine hamileyim 6 haftalik hastaneye gidemiyoruz esim uzmançavus tehlikeli durumlardan dolayi uçakla aileme gidiyorum allaha dua edicem herkezi korusun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…