Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı
evet var canım.ben de şuan araştırma yapıyordum.çünkü bıktım bu durumdan.dinlenemiyorum.hep bölük pörçük uykularım...bu zamana kadar böyle geldi.bebek oluncada deliksiz uyuyamam sanırım.ne olacak bilmiyorum
bende araştırıyorum ama genede bulduklrını paylaşırsan menmun olurum duru sevgi
canım benim uyuyamama nedenlerim: sık tuvalet,demir ilacının yan etkisinden dolayı yaşadığm karın ağrıları,mide yanmaları. hamileliğimden önce canımı sıkan şeylerin hamilelikte artarak devam etmesi....çocuk beni kısıtlıcak mı diye düşünmem.çünkü ben atanamadım hala...çocuk olunca daha da imkansız gelmeye başladı bu durum.yetersizmi olucam acaba diye düşünüyorum.. bazı insanlarla olan kırgınlıklarım(kayınvalide vs.) yani canım kısacası psikolojik.bunun yanında da yan yatmayı sevmemem.bunlar ...peki senin neden sence? benzeyen yönler vardır belki...ama nasıl kurtulucam bilmiyorum... doğumdan sonra daha beter olmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı geceler hanımlar 7 haftalık hamileyim ne gece ne gündüz uyuyamıyorum hamilelikte geceleri uyku problemi olan varmı aranızda uzun yazmıştım ama bişekilde silindi tekrar yazacak halim bile yok okadar kötüyüm uykusuzluktan dolayı
akşam 10 da yatıp gece 1,30 da kalkıyorum ve bir daha uyuyamıyorum 6 da da alarm çalıyo kalk işe git diye.uykusuzluktan sinirlerim harap oldu resmen ki ben kesintisiz 8 saat uyuyan biriyken bu hal beni mahvetti