- 23 Ocak 2016
- 34.278
- 50.279
- 598
- Konu Sahibi Toprak su bulut
-
Nasıl yani resmen kendini ayı hissetmişEvet böyle bir potansiyelde biri .kesinlikle döver cunku bebek nevresiminde şekiller var ayıcık ona bakıyor diye onu bile kapatıyor.
Ayy ne sabretmesi sınava falan hazırlanacak hali yok bence bir an evvel şu heriften kurtulsun da sonra hazırlansın sınava o evde de 5 dk durmasınOna hazırlığı gösterme alamaz bebeğini ve günü gününe yatırır nafakayı yoksa ceza alıyorlar ve daha çok ödemek zorunda kalıyorlar ....bir an önce çık o evden 183 muydu ara yardımcı olurlar ...ama mesela sınava gireyim o zaman cikicam diyorsan sabret nasıl işine gelirse yalnız boşanma maddesine Üfe Tüfe oranina göre her yıl nafaka artacak diye eklettirmeyi unutma
Umarım cunku ne zaman ne hangi laf üzerine ne kayıt aldığını bilemiyorumBirsey cikmaz o kayitlardan. Sizi korkutmak icin yapiyor. Pasa pasa verecek nafakasini. Siz darp raporlarinizi ve uzaklastirma emirlerini avukatiniza verin. Sizi sindirmesine izin vermeyin.
Aileme aslında şu yüzden de gidemedim. Beni öldürmez süründürürmüş ölüm benim için kurtuluş olurmuş. Bana yüzüme kezzap atsa veya bıçak izi yapsa hangisinin daha az ceza hatta almadan bile devam edebileceğini şöyledi. Açıkçası ailemin yanına gittiğimde bir köşeden çıkıp atabilir diye korktuğum için de gidemedim kadın sığınma evini aradım 6 ay süre ile kalinabiliyormjs o arada atanamazsam diye de korktum . O yuzden böyle saçma bir şeye devam ettimAslında tek hatanız ailenize gitmemek olmuş.Madem o aranızı açtı ailenizden destek almaliydiniz.
Çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum asla çocuğu onunla yalnız bırakmam cunku pusetten cocugu düşürdü 3 hafta önceÇocuk büyüyene kadar psikolog eşliğinde çocuğu görebilir diye madde eklettirirsen bu icra müdürleri oluyorya harika olur .. psikopat adam
Siz gitmeyin diye yapiyor. Bosanma davasindan sonra hala ayni evde yasamak eksi puan sanirim. Ondan yapiyordurŞiddet ben hamileyken oldu ilk o zaman başladı. Aileme gideceğim mecburen zaten evden çıkmak üzereyken çocuğu kaçırıyorsun diye şikayetçi olacağını söyledi bir an korktum kendisi hukukçu diye
Kormakla hata ettim zaten
İzinsiz gizlice ses kaydı almak ne kadar doğru ki? Hukuk bölümüne açsaydınız keşkeAslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.
O anda düşünemedim burada açmış bulundum .İzinsiz gizlice ses kaydı almak ne kadar doğru ki? Hukuk bölümüne açsaydınız keşke
Şöyle bir şey okumuştum "cocugun can guvenligi tehlikede olmadigi surece akli erene kadar anneden ayrilamaz " diye. Ama bilgi sahibi degilim tabii. Esiniz ne yapacakmis cocugu ? Sanki bakabilecek. Ne fena, ne cirkin dusunceler icerisinde. Bence size bosanma asamasinda sorun olsun diye soyluyor.Merhabalar arkadaşlar.
Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.
Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir mi 2 aylik daha
Ayrıca 3 hafta once de sokakta bağırıp beni kovalamisto kucağımda bebekle ama hiç polis gelmedk kimse de çağırmadı ben cok şaşkındim kafamı bile kaldıramadım utançtan.
Çocuğumu alamaz degil mi nafaka vermemek için cok cirkinlesecek
Çocuğu sevdiğinden değil sırf bana nafaka vermemek için ,bana internetten sayfalar açıp bazı kadınların nafaka için evlenip sevgilileriyle yiyorlar vs diye yazan adamlarin yorumunu gösterdi. Yani benim onun parasını yiyeceğimi dusunuyor .Şöyle bir şey okumuştum "cocugun can guvenligi tehlikede olmadigi surece akli erene kadar anneden ayrilamaz " diye. Ama bilgi sahibi degilim tabii. Esiniz ne yapacakmis cocugu ? Sanki bakabilecek. Ne fena, ne cirkin dusunceler icerisinde. Bence size bosanma asamasinda sorun olsun diye soyluyor.
Ortada bırakmaz ailem ama üst tarafta da belirttiğim gibi kezzap atmakla ,yüzümü bıçakla yaralamakla tehdit ediyor. Evde ses kaydının içeriği en fazla gideceğim gidiyorum olabilir ama Baska zamanlarda da herhangi bir konuda da almış olabilir içeriği beni korkutmuyor, iftira atma ve sonrasında rahat bırakmama gibi durum korkutuyor.Evden kendi kendine cikma polis esliginde cik don ailenin yanina. Ne kadar kotu olursa olsun araniz sizi ortada birakmaz. Evde ses kaydk aliyo dediniz. Icerigi ne ki korkuyosunuz
2 aylık çocuğu bakımından dolayı alamazlar sizden, hadi bir ihtimal olsa bile eşinize değil devlet korumasına gider.
Anne karnında düşünmediği çocuğu alıp ne yapacak?
Maddi gücünüz yoksa bir an önce aileniz ile aranızı düzeltip, eşinizden kaçmanız gerekiyor. Nafaka için sakın alttan almayın siz bir adım atıp yola çıkın gerisi gelir.
Sen hukuk alaninda ilerle iyi yerlere gel ama karina sana kezzap atarim de. Okuz her yerde okuz. Uzaklastirma alip ya siginma evine yerkeseceksiniz ya da bi tanidiginizin yanina yerlestirecek aile sizi. Siz de bu tehditlerini hep kaydedin. Oyle olmaz boyle olur. Ses kaydeden bi kalem alin 24 saat kayitta olun. Cakala bak yaOrtada bırakmaz ailem ama üst tarafta da belirttiğim gibi kezzap atmakla ,yüzümü bıçakla yaralamakla tehdit ediyor. Evde ses kaydının içeriği en fazla gideceğim gidiyorum olabilir ama Baska zamanlarda da herhangi bir konuda da almış olabilir içeriği beni korkutmuyor, iftira atma ve sonrasında rahat bırakmama gibi durum korkutuyor.
Ailemin yanına gitmeyi coo isterdim fakat gercekten kezzap atabilir potansiyeli var bu beni çok korkutuyor. Siginma evine gitmeyi düşünüyorum 6 ay kadar kalabilme süremiz varmış. Şimdiye kadar gitmeliydim bu 6 ay olayı korkutuyordu sonrasında ne yapacağım diye ama artık tek çarem.Sen hukuk alaninda ilerle iyi yerlere gel ama karina sana kezzap atarim de. Okuz her yerde okuz. Uzaklastirma alip ya siginma evine yerkeseceksiniz ya da bi tanidiginizin yanina yerlestirecek aile sizi. Siz de bu tehditlerini hep kaydedin. Oyle olmaz boyle olur. Ses kaydeden bi kalem alin 24 saat kayitta olun. Cakala bak ya
Hukukcuysa ne olmuş sende Twitter de raporunu koy sonra tehdit ettigini yaz bakalım pislik adam korkma alamaz çocuğuAslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.
Evet artık en son bunu da yapabilirim cunku çok çaresiz bıraktı beni.Hukukcuysa ne olmuş sende Twitter de raporunu koy sonra tehdit ettigini yaz bakalım pislik adam korkma alamaz çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?