- 20 Ocak 2015
- 9.457
- 13.635
- 448
- 40
- Konu Sahibi Toprak su bulut
-
Ses kayıtlarında ne var bu kadar korkuyorsunuz ?
Eğer seni bir kez daha döverse hemen git darp raporu al şikayetçi ol ve evden uzaklaştırma aldır . Bu arada adliyeden ücretsiz avukat talebinde bulun. Boşanma davası sürecinde tedbir nafakası talep et. Tedbir nafakası boşanma davası devam ederken eşler zor durumda kalmasın diye bu süreçte karşı tarafın para vermesidir. Uzaklaştırma olduğu için evinde de kalırsın.
Ses kayıtlarında ne var ne yok ne zaman aldı bilemiyorum ama ben sinirliyken almışsa gideceğim keyfeten mi gideceksin sorusuna evet demişligim var , bunun dışında ses kayıtlarından korkum yok.Eğer ayrılmak istiyorsan bunlar seçeneklerin.
Evet daha önce boşanma davası açmıştım ama gidemedim doğum zamanıma denk geldi şuan tel dilekçeyle yine açılacak dava.Ses kayıtlarında ne var bu kadar korkuyorsunuz ?
Eğer seni bir kez daha döverse hemen git darp raporu al şikayetçi ol ve evden uzaklaştırma aldır . Bu arada adliyeden ücretsiz avukat talebinde bulun. Boşanma davası sürecinde tedbir nafakası talep et. Tedbir nafakası boşanma davası devam ederken eşler zor durumda kalmasın diye bu süreçte karşı tarafın para vermesidir. Uzaklaştırma olduğu için evinde de kalırsın.
Eğer ayrılmak istiyorsan bunlar seçeneklerin.
Çocuk umrjnda değil. Bunlari bana işkence etmek için yapıyor.Anne karnında şiddet uygulayıpndüşünmediği bebeği mi alacakmış ş*refsiz.hepsi kuru tehdit.sizi sindirmeye çalışıyor.
sende kanıt topla. Telefonla araşma mesajlaş . Seni dövdüğünü mesaj da çaktırmadan söyletebilirsen mükemmel olur. Ama çok tehlikeli bunu unutmayın. Sizi tehdit ediyormuş korktum sizin için.Evet daha önce boşanma davası açmıştım ama gidemedim doğum zamanıma denk geldi şuan tel dilekçeyle yine açılacak dava.
ses kayitlarinda ne var?Aslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.
Cocuga siddet uygulayıp istismar etmediginiz sürece alamaz senden cocugu .
sende kanıt topla. Telefonla araşma mesajlaş . Seni dövdüğünü mesaj da çaktırmadan söyletebilirsen mükemmel olur. Ama çok tehlikeli bunu unutmayın. Sizi tehdit ediyormuş korktum sizin için.
Boşanmada kararlıysanız daha önce ki darp raporunu mahkemeye sunun mutlaka. Sizi kovalamış ya sokakta hani mağazaların güvenlik kamerasında çıkmıştır onlara ulaşırsanız eliniz çok kuvvetli olur. Avukatınıza söyleyin resmi yollarla talep etsin. Çok geçmiş olsun
Maalesef asla böyle bir şey yapmaz çok temkinli kendisi. Zaten o yüzden çok rahat .sende kanıt topla. Telefonla araşma mesajlaş . Seni dövdüğünü mesaj da çaktırmadan söyletebilirsen mükemmel olur. Ama çok tehlikeli bunu unutmayın. Sizi tehdit ediyormuş korktum sizin için.
Boşanmada kararlıysanız daha önce ki darp raporunu mahkemeye sunun mutlaka. Sizi kovalamış ya sokakta hani mağazaların güvenlik kamerasında çıkmıştır onlara ulaşırsanız eliniz çok kuvvetli olur. Avukatınıza söyleyin resmi yollarla talep etsin. Çok geçmiş olsun
Ses kayitlarinda ne var ne yok tam bilemiyorum. Ama gideceğim gidiyorum vs gibi cümlelerim var en son burada baslik açmadan önce odada eşyalarımı toplarken vidyo çekiyormuş oyle farkettimses kayitlarinda ne var?
ses kayitlarindan niye bu kadar korkuyosunuz
Geçmiş olsun çok üzüldüm,kendine neden bunu şayık görüyorsun?Öğretmenmişsin özel okullarda da hocalık yaparsın kendine güven.ne kaydı varsa var elinde boşver.Sen davacı olmasan bile kamu davası olmuştur ve çocugu babaya vermezler rahat ol.korkma kadın sogınma evleri var sana herkonuda yardımcı ve destek olurlar.telefonuna kadesi indir ve ara sana yardımcı olucaklar çaresiz değilsin gücünün farkını küçümsemeMerhabalar arkadaşlar.
Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.
Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir mi 2 aylik daha
Ayrıca 3 hafta once de sokakta bağırıp beni kovalamisto kucağımda bebekle ama hiç polis gelmedk kimse de çağırmadı ben cok şaşkındim kafamı bile kaldıramadım utançtan.
Çocuğumu alamaz degil mi nafaka vermemek için cok cirkinlesecek
Çok teşekkür ederim. Evet kayitlar umurumda değil artik . Kamu davası açıldı sanırım hala sonuçlanmadı. Korkum ailemle tehdit etmesi babamın iş yerini arayıp kızınız o... vs gibi şeylerdi. Dediğiniz gibi kadın sığınma evine gideceğim tek çarem çünkü sokakta vb yerde kezzap atabilecek birisi kesinlikle yapabilir. Kezzap atarsa az ceza alacağını bile hesaplamis biri .Kades var ben de çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun çok üzüldüm,kendine neden bunu şayık görüyorsun?Öğretmenmişsin özel okullarda da hocalık yaparsın kendine güven.ne kaydı varsa var elinde boşver.Sen davacı olmasan bile kamu davası olmuştur ve çocugu babaya vermezler rahat ol.korkma kadın sogınma evleri var sana herkonuda yardımcı ve destek olurlar.telefonuna kadesi indir ve ara sana yardımcı olucaklar çaresiz değilsin gücünün farkını küçümseme
Peki o ses kayıtlarında goruntulerde ne tür içerikler vardi?Çok teşekkür ederim. Zaten atanma durumum var o zamana ladar istiyorum nafakayi sonrasında onun parasını istemem
Böyle ruh hastasıymis cok iyi saklamis kendini .her şey hamileyken sırf abisini misafir etmemek için beni dövmesiyle gün yüzüne çıktı. 2 yıl olacak mayısta.Nasıl bu adamla evlendiniz hep mi böyle ruh hastasıydı sonradan mı gösterdi yüzünü?
Kezzap atacak kadar pslik biri ile kaç yıllık evlisiniz
Görüntüde sadece eşyalarımı topluyorum makyaj malzemeleri,kremler vs. Ben başörtülü biriyim eşyalarımi toplarken acıktım üzerimde pijama elbise vardı o an farkettim ve şok yaşadım. Ses kayitlarinda her zaman çekmiş olabilir ama en sonkilerde gideceğim dedim o da keyfi olarak mi gideceksin evet dedim bu.Peki o ses kayıtlarında goruntulerde ne tür içerikler vardi?
Bazı insanlar ya düzelsin ya ölsün diyorum. Bu adam pslik umarım tez zamanda uzaklaşır sizden. Ailenizin yanına gidin bence yada güvenilir bir akraba. Sığınma evinde küçük bebekle zor çünkü. Ailenizi arasın boşverin . Dediği herşeyi ciddiye almasınlar. Ve tekrar şikayetçi olun kezzap konusu ileBöyle ruh hastasıymis cok iyi saklamis kendini .her şey hamileyken sırf abisini misafir etmemek için beni dövmesiyle gün yüzüne çıktı. 2 yıl olacak mayısta.
Siginma evi yorumlarına bakmıştım zaten olumsuz yorumları görmeseydim çok daha once gidecektim oraya . Ailemin yanına giderim bir şekilde kabul ederler fakat gerçekten de kezzap atabilir disarida veya Baska seyler . Yani boşanmakla bile kurtuluş vermiyor .Bazı insanlar ya düzelsin ya ölsün diyorum. Bu adam pslik umarım tez zamanda uzaklaşır sizden. Ailenizin yanına gidin bence yada güvenilir bir akraba. Sığınma evinde küçük bebekle zor çünkü. Ailenizi arasın boşverin . Dediği herşeyi ciddiye almasınlar. Ve tekrar şikayetçi olun kezzap konusu ile
Barodan avukat talep edebilirsiniz. Alın bebeğinizi adliyeye gidin, evrak işleri pek kısa değil ama avukatsız başa çıkamazsınız. Sigortanız geliriniz ve mal varlığınız yoksa baro avukat veriyor. Ailenize de haber verin, en ufak şiddette polise gidip uzaklaştırma alın. Bunlar hep delil olacak. Aldığı kayıtlarda ne var, bağırıp çağırma ve belki eşya kırma, ama aynı zamanda onun size yaptıklarını anlatarak bağırdığınız yerler de vardır. Ayrıca bu kayotlar için sizden savunma istediklerinde beni dövdü ben de sonrasında sinir krizi geçirdim diyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ailenize haber verin, kimse evladını bu halde bırakmaz.Bana da şaka yollu bu kimin çocuğu bile dedi çok yalancı biri nasıl basedecegim bilmiyorum. Zaten az once şikayetçi olmak için ciktim ama geri döndüm etmeden .Ben boşanmakta kararlıyım sürekli iftira halinde sanirkm korktuğumu gördüğü için üzerime daha çok geldi .Dava açık halde duruşmaya gidememistjm tekrar bir dilekçe ile dava devam eder ,nafaka vermemek için sanirkm her türlü çirkinliklere başvuracak.
Bunun kamera kaydı vardır dükkanlarda, güvenlik kameralarını araştırıp ispatlayabilirsiniz.İçimi rahatlattıniz zaten sokakta da kovalamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?