Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Eğer ayrılmak istiyorsan bunlar seçeneklerin.
Ses kayıtlarında ne var ne yok ne zaman aldı bilemiyorum ama ben sinirliyken almışsa gideceğim keyfeten mi gideceksin sorusuna evet demişligim var , bunun dışında ses kayıtlarından korkum yok.

Çok defa vurdu iz bırakmadan şikayetçi olamayim diye ve benim kendimi savunurken yani elini kolunu tutmaya çalıştığım girişimleri sende bana uyguladin diyerek sindirmisti.

Adlı yardıma başvurdum gerekli belgeleri tamamlamam gerek sadece birçok yere gideceğim.

Evet daha önce boşanma davası açmıştım ama gidemedim doğum zamanıma denk geldi şuan tel dilekçeyle yine açılacak dava.

Evet daha önce boşanma davası açmıştım ama gidemedim doğum zamanıma denk geldi şuan tel dilekçeyle yine açılacak dava.
sende kanıt topla. Telefonla araşma mesajlaş . Seni dövdüğünü mesaj da çaktırmadan söyletebilirsen mükemmel olur. Ama çok tehlikeli bunu unutmayın. Sizi tehdit ediyormuş korktum sizin için.

Boşanmada kararlıysanız daha önce ki darp raporunu mahkemeye sunun mutlaka. Sizi kovalamış ya sokakta hani mağazaların güvenlik kamerasında çıkmıştır onlara ulaşırsanız eliniz çok kuvvetli olur. Avukatınıza söyleyin resmi yollarla talep etsin. Çok geçmiş olsun

ses kayitlarinda ne var?
ses kayitlarindan niye bu kadar korkuyosunuz

Cocuga siddet uygulayıp istismar etmediginiz sürece alamaz senden cocugu .

Maalesef asla böyle bir şey yapmaz çok temkinli kendisi. Zaten o yüzden çok rahat .

Elbette bosanacgim çünkü normal psikolojiye sahip biri değil. Çok teşekkür ederim

ses kayitlarinda ne var?
ses kayitlarindan niye bu kadar korkuyosunuz
Ses kayitlarinda ne var ne yok tam bilemiyorum. Ama gideceğim gidiyorum vs gibi cümlelerim var en son burada baslik açmadan önce odada eşyalarımı toplarken vidyo çekiyormuş oyle farkettim

Geçmiş olsun çok üzüldüm,kendine neden bunu şayık görüyorsun?Öğretmenmişsin özel okullarda da hocalık yaparsın kendine güven.ne kaydı varsa var elinde boşver.Sen davacı olmasan bile kamu davası olmuştur ve çocugu babaya vermezler rahat ol.korkma kadın sogınma evleri var sana herkonuda yardımcı ve destek olurlar.telefonuna kadesi indir ve ara sana yardımcı olucaklar çaresiz değilsin gücünün farkını küçümseme

Çok teşekkür ederim. Evet kayitlar umurumda değil artik . Kamu davası açıldı sanırım hala sonuçlanmadı. Korkum ailemle tehdit etmesi babamın iş yerini arayıp kızınız o... vs gibi şeylerdi. Dediğiniz gibi kadın sığınma evine gideceğim tek çarem çünkü sokakta vb yerde kezzap atabilecek birisi kesinlikle yapabilir. Kezzap atarsa az ceza alacağını bile hesaplamis biri .Kades var ben de çok teşekkür ederim.

Hamileyken dovmek de ne demek?!? Tam bir psikopat....kendine saglam bir avukat bul. Ses kaydi vs korkma, pislik olan o, sen degil.

Nasıl bu adamla evlendiniz hep mi böyle ruh hastasıydı sonradan mı gösterdi yüzünü?
Kezzap atacak kadar pslik biri ile kaç yıllık evlisiniz
Böyle ruh hastasıymis cok iyi saklamis kendini .her şey hamileyken sırf abisini misafir etmemek için beni dövmesiyle gün yüzüne çıktı. 2 yıl olacak mayısta.

Peki o ses kayıtlarında goruntulerde ne tür içerikler vardi?
Görüntüde sadece eşyalarımı topluyorum makyaj malzemeleri,kremler vs. Ben başörtülü biriyim eşyalarımi toplarken acıktım üzerimde pijama elbise vardı o an farkettim ve şok yaşadım. Ses kayitlarinda her zaman çekmiş olabilir ama en sonkilerde gideceğim dedim o da keyfi olarak mi gideceksin evet dedim bu.

Böyle ruh hastasıymis cok iyi saklamis kendini .her şey hamileyken sırf abisini misafir etmemek için beni dövmesiyle gün yüzüne çıktı. 2 yıl olacak mayısta.
Bazı insanlar ya düzelsin ya ölsün diyorum. Bu adam pslik umarım tez zamanda uzaklaşır sizden. Ailenizin yanına gidin bence yada güvenilir bir akraba. Sığınma evinde küçük bebekle zor çünkü. Ailenizi arasın boşverin . Dediği herşeyi ciddiye almasınlar. Ve tekrar şikayetçi olun kezzap konusu ile

Siginma evi yorumlarına bakmıştım zaten olumsuz yorumları görmeseydim çok daha once gidecektim oraya . Ailemin yanına giderim bir şekilde kabul ederler fakat gerçekten de kezzap atabilir disarida veya Baska seyler . Yani boşanmakla bile kurtuluş vermiyor .

Barodan avukat talep edebilirsiniz. Alın bebeğinizi adliyeye gidin, evrak işleri pek kısa değil ama avukatsız başa çıkamazsınız. Sigortanız geliriniz ve mal varlığınız yoksa baro avukat veriyor. Ailenize de haber verin, en ufak şiddette polise gidip uzaklaştırma alın. Bunlar hep delil olacak. Aldığı kayıtlarda ne var, bağırıp çağırma ve belki eşya kırma, ama aynı zamanda onun size yaptıklarını anlatarak bağırdığınız yerler de vardır. Ayrıca bu kayotlar için sizden savunma istediklerinde beni dövdü ben de sonrasında sinir krizi geçirdim diyebilirsiniz diye düşünüyorum. Ailenize haber verin, kimse evladını bu halde bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…