- 30 Temmuz 2022
- 65
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Toprak su bulut
-
Vardir diye düşünüyorum ,bunu da delil olarak sunacağım.Bunun kamera kaydı vardır dükkanlarda, güvenlik kameralarını araştırıp ispatlayabilirsiniz.
Vardir diye düşünüyorum ,bunu da delil olarak sunacağım.
Ama demisti ki orada sana vurmadım oradan bir şey çıkmazBunun kamera kaydı vardır dükkanlarda, güvenlik kameralarını araştırıp ispatlayabilirsiniz.
Bunu dava dilekçene yazmalısınÇok teşekkür ederim. Evet kayitlar umurumda değil artik . Kamu davası açıldı sanırım hala sonuçlanmadı. Korkum ailemle tehdit etmesi babamın iş yerini arayıp kızınız o... vs gibi şeylerdi. Dediğiniz gibi kadın sığınma evine gideceğim tek çarem çünkü sokakta vb yerde kezzap atabilecek birisi kesinlikle yapabilir. Kezzap atarsa az ceza alacağını bile hesaplamis biri .Kades var ben de çok teşekkür ederim.
Nafakasi batsın bosan biran önce pisliktenMerhabalar arkadaşlar.
Sizlerden akıl istiyorum aslında yapmam gereken belli ama belki de daha cesaretli olmak içindir.
Esim ben 3 veya 4 aylik hamileyken sırf abisi bize misafirliğe gelmesin diye olay çıkartarak beni dinlene dinlene ve karnıma da tekmeleye çalışarak cok kötü dövdü
Bu olay temmuz ayında gerçekleşti sonrasında hastane darp raporu ve polis vb yerlere gittik ama şikayetçi olmadım bu arada işsiz olduğum için ve esim ailemle aramı bozduğu için şikayetçi olmadım cok pismanim .
Sonrasında evden uzaklastirma aldim Ekim başı gibi eve geldi ama hala kendini haklı görerek.
Anlaşamıyoruz ve nafaka vermemek için evde ses kayıtları almış ve video halinde şuan beni çocuğu almakla tehdit ediyor nafaka vermemek için cirkinlesiyor .
Ben öğretmenim ama henüz atanamadım lutfen bir akıl verin ? Çocuğu elimden alabilir mi 2 aylik daha
Ayrıca 3 hafta once de sokakta bağırıp beni kovalamisto kucağımda bebekle ama hiç polis gelmedk kimse de çağırmadı ben cok şaşkındim kafamı bile kaldıramadım utançtan.
Çocuğumu alamaz degil mi nafaka vermemek için cok cirkinlesecek
Ölür inşallah ya ne pis insan bu. Mafya bulup dövdürmeli böyleleriniSiginma evi yorumlarına bakmıştım zaten olumsuz yorumları görmeseydim çok daha once gidecektim oraya . Ailemin yanına giderim bir şekilde kabul ederler fakat gerçekten de kezzap atabilir disarida veya Baska seyler . Yani boşanmakla bile kurtuluş vermiyor .
Bunlara hakim güler sadece , siz esinizi aldatmış bile olsanız annenin akıl sağlığı yerindeyse hakim anneye veriyor. Eşini aldatan biri vardı , çocuk kucuktu hakim anneye verdi. 2 aylık bebek daha minicik anneye muhtaç emiyor , hakim annenin akıl sağlığı yerindeyse uyuşturucu bağımlısı değilse anneye veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun , ins çok mutlu olursunuzGörüntüde sadece eşyalarımı topluyorum makyaj malzemeleri,kremler vs. Ben başörtülü biriyim eşyalarımi toplarken acıktım üzerimde pijama elbise vardı o an farkettim ve şok yaşadım. Ses kayitlarinda her zaman çekmiş olabilir ama en sonkilerde gideceğim dedim o da keyfi olarak mi gideceksin evet dedim bu.
Bu adam çevresinde nasıl biliniyor. Öğrencilerinin, akademisyen arkadaşlarının bu adamın böyle biri olduğundan haberi var mı merak ettim.Bu mesaja çok sevindim çünkü eş kişisi sürekli iftira atma halinde hukukçu olduğu için bor de akademisyen hukukçu kendine çok güveniyor ve çalışmadığım için avukat tutamadığım için resmen benimle oynuyor.
İstediğini söylesin, sen koy dosyayaAma demisti ki orada sana vurmadım oradan bir şey çıkmaz
Atanincaya kadar istemiştim ama gerçekten istemiyorum onun parasınıNafakası bats
Nafakasi batsın bosan biran önce pislikten
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız umut verici . O kadar çok tehdit etti ki ben sağlıksız düşüncelere kapıldım.Bunlara hakim güler sadece , siz esinizi aldatmış bile olsanız annenin akıl sağlığı yerindeyse hakim anneye veriyor. Eşini aldatan biri vardı , çocuk kucuktu hakim anneye verdi. 2 aylık bebek daha minicik anneye muhtaç emiyor , hakim annenin akıl sağlığı yerindeyse uyuşturucu bağımlısı değilse anneye veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun , ins çok mutlu olursunuz
Kendin için değil çocuğun için alacaksın zaten. Saçmalama, maaşı belli, yasal olarak ne kadar vermesi gerekiyorsa bir kuruşunu bile eksik almamalısın.Atanincaya kadar istemiştim ama gerçekten istemiyorum onun parasını
Kendisi maalesef çift kişilikli biriBu adam çevresinde nasıl biliniyor. Öğrencilerinin, akademisyen arkadaşlarının bu adamın böyle biri olduğundan haberi var mı merak ettim.
Ayrıca bence nafakayı falan boşverin. Hamile karısını dövecek kadar pislik olan bir insan cinayet de işler. Bir an önce kurtulmaya bakın. Ailenize sığının bir şekilde.Allah korusun canınızdan da olmayın..
Cinayet islemezmis o benim için kurtuluş olurmuş.Bu adam çevresinde nasıl biliniyor. Öğrencilerinin, akademisyen arkadaşlarının bu adamın böyle biri olduğundan haberi var mı merak ettim.
Ayrıca bence nafakayı falan boşverin. Hamile karısını dövecek kadar pislik olan bir insan cinayet de işler. Bir an önce kurtulmaya bakın. Ailenize sığının bir şekilde.Allah korusun canınızdan da olmayın..
:) çok haklısınız kesinlikle öyle. Bıçakla mi yoksa kezzapla mi az ceza alirim diye araştırma yapmışSadece yasalardaki boşlukları kullanarak nasıl sadist olurum diye eğitim almış gibi, manyağa bak.
Bu hususta söyle düşüncesi var biz bazı kadınlar nafaka alıp rahat etmek için evlenirmis böylelikle haksız bir zenginlik elde edip elalemin adamıyla yermişiz.Kendin için değil çocuğun için alacaksın zaten. Saçmalama, maaşı belli, yasal olarak ne kadar vermesi gerekiyorsa bir kuruşunu bile eksik almamalısın.
Ses kaydında ne dediğiniz önemli bu durumda bu kadar tedirgin olduğunuza göre bayaa ağır şeyler var ses kaydındaAslında az once karakolun önünden döndüm cunku evde ses kayıtları alıp sanirkm daha önce de aldı bunların kullanıp beni tehdit ediyor kendisi hukukçu beni korkuttu ve dalga geçiyor , sizlere teşekkür ederim asla ona vermek istemiyorum cunku sağlıklı ruha sahip biri degil.
Ağır olabilecek bir şey yok sanmıyorum belki küfür iste ve gideceğim vs gibi şeyler. Zaten ne aralıkla aldı bilgim yok pekSes kaydında ne dediğiniz önemli bu durumda bu kadar tedirgin olduğunuza göre bayaa ağır şeyler var ses kaydında
Siz de çevresine rezil etmekle tehdit edin o zaman. Çevresine farklı bir imaj çizdiğine göre bu onun için önemli bişey. Darp raporlarını çalıştığın yere sunarım diyin..Kendisi maalesef çift kişilikli biri
Disarida çok nazik anlayışlı namazlı muhafazakar vs diye. Mesela dışarıda birileri varken çocuğu taşır ama kimse yokken bana bırakır. Çok ikiyüzlü biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?