Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Bunu dava dilekçene yazmalısın

Nafakası bats Nafakasi batsın bosan biran önce pislikten

Ölür inşallah ya ne pis insan bu. Mafya bulup dövdürmeli böylelerini

Bunlara hakim güler sadece , siz esinizi aldatmış bile olsanız annenin akıl sağlığı yerindeyse hakim anneye veriyor. Eşini aldatan biri vardı , çocuk kucuktu hakim anneye verdi. 2 aylık bebek daha minicik anneye muhtaç emiyor , hakim annenin akıl sağlığı yerindeyse uyuşturucu bağımlısı değilse anneye veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun , ins çok mutlu olursunuz

Bu adam çevresinde nasıl biliniyor. Öğrencilerinin, akademisyen arkadaşlarının bu adamın böyle biri olduğundan haberi var mı merak ettim.
Ayrıca bence nafakayı falan boşverin. Hamile karısını dövecek kadar pislik olan bir insan cinayet de işler. Bir an önce kurtulmaya bakın. Ailenize sığının bir şekilde.Allah korusun canınızdan da olmayın..

Sadece yasalardaki boşlukları kullanarak nasıl sadist olurum diye eğitim almış gibi, manyağa bak.

Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız umut verici . O kadar çok tehdit etti ki ben sağlıksız düşüncelere kapıldım.

Kendisi maalesef çift kişilikli biri
Disarida çok nazik anlayışlı namazlı muhafazakar vs diye. Mesela dışarıda birileri varken çocuğu taşır ama kimse yokken bana bırakır. Çok ikiyüzlü biri.

Cinayet islemezmis o benim için kurtuluş olurmuş.

Kendin için değil çocuğun için alacaksın zaten. Saçmalama, maaşı belli, yasal olarak ne kadar vermesi gerekiyorsa bir kuruşunu bile eksik almamalısın.
Bu hususta söyle düşüncesi var biz bazı kadınlar nafaka alıp rahat etmek için evlenirmis böylelikle haksız bir zenginlik elde edip elalemin adamıyla yermişiz.

Ses kaydında ne dediğiniz önemli bu durumda bu kadar tedirgin olduğunuza göre bayaa ağır şeyler var ses kaydında

Ses kaydında ne dediğiniz önemli bu durumda bu kadar tedirgin olduğunuza göre bayaa ağır şeyler var ses kaydında
Ağır olabilecek bir şey yok sanmıyorum belki küfür iste ve gideceğim vs gibi şeyler. Zaten ne aralıkla aldı bilgim yok pek

Kendisi maalesef çift kişilikli biri
Disarida çok nazik anlayışlı namazlı muhafazakar vs diye. Mesela dışarıda birileri varken çocuğu taşır ama kimse yokken bana bırakır. Çok ikiyüzlü biri.
Siz de çevresine rezil etmekle tehdit edin o zaman. Çevresine farklı bir imaj çizdiğine göre bu onun için önemli bişey. Darp raporlarını çalıştığın yere sunarım diyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…