- 30 Temmuz 2022
- 65
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Toprak su bulut
-
Bir de şöyle oldu eşimin iş arkadasj kadın bir hoca var açıkçası o bana adlı yardım al vs demisti dediği gibi aldim ama kadın tüm bunları eşime yetistirmis, sen evden gitme o ev ona kalıyor keyif sürüyor vs daha nice şeyler. Bilmiyorum bunlar da sindirdi sanırım.Nasıl olabiliyor bütün bunlar yaa? Nasıl sindirebilir bu kadar söylediğiniz herseyi okudumda bu tehditlerini kayıtları bilmem neyi google a araatrak bile bi halt yiyemeyecğini bilirdiniz
Twitter konısunda bi coğumuz
Çok teşekkürler ama bu en son süreçte olabilecek bir şey.Mutlaka sosyal medyaya verin. Böyle bir sosyopatı çalıştıran okula da ayrıca tükürüyorum.WOLFROG sözlük yazarı , başlık açmak ister mi bir sor.
Yukarda Twitter demişler, gayet iyi bir fikir, üniversiteyi ve rektörlüğü tagle, ben okula şikayette bulundum ama ısrarla sosyopatı çalıştırıyorlar, çocuklarınızı sosyopat eğitiyor haberiniz yok yaz.
Çok teşekkürler ama bu en son süreçte olabilecek bir şey.
Manyak ya insan hemcinsine yapar mı bunu? Evden gitmiceksende sürekli uzaklastrma cıkartman lazım süresi bittikçe yani cok acaip bi durumBir de şöyle oldu eşimin iş arkadasj kadın bir hoca var açıkçası o bana adlı yardım al vs demisti dediği gibi aldim ama kadın tüm bunları eşime yetistirmis, sen evden gitme o ev ona kalıyor keyif sürüyor vs daha nice şeyler. Bilmiyorum bunlar da sindirdi sanırım.
Yarin dilekçeyi verip evden gideceğim kendisi zaten evden gitti ,her ne kadar tehdit etse de bana en ufak bir sry yaptığında hapis cezası alacağını biliyorManyak ya insan hemcinsine yapar mı bunu? Evden gitmiceksende sürekli uzaklastrma cıkartman lazım süresi bittikçe yani cok acaip bi durum
Bu tehditleri kayıt altına alamıyor musun sen ya, konuşma kaydedici uygulama falan yok mu bi araştır bakalım. Adam bu tehditlerle bile tazminat ödeyecek duruma düşürülür. Rezil edilir. Biraz çözüm üretmeye çalış, bunlrı kayıt altına alabilmen lazım.Evet sadece korkutuyor elindeki çocuğumla giderim kaydını vs savcılığa şikayet edecekmiş vs hala tehdit ediyor
Hepimiz yaparsak sağlam ses getirir zaten benmde pek yok ama olanların hepsi sesini cıkarırTwiter işine girerseniz seve seve destek olurum. 10bin takipçim yok ama işin içine kadına şiddet girerse destekleyecek takipçim olduğuna eminim.
Yeni kanun çıkardılar 6 aylık yazar olmadan başlık açmam yasakMutlaka sosyal medyaya verin. Böyle bir sosyopatı çalıştıran okula da ayrıca tükürüyorum.WOLFROG sözlük yazarı , başlık açmak ister mi bir sor.
Yukarda Twitter demişler, gayet iyi bir fikir, üniversiteyi ve rektörlüğü tagle, ben okula şikayette bulundum ama ısrarla sosyopatı çalıştırıyorlar, çocuklarınızı sosyopat eğitiyor haberiniz yok yaz.
Görüntüde sadece eşyalarımı topluyorum makyaj malzemeleri,kremler vs. Ben başörtülü biriyim eşyalarımi toplarken acıktım üzerimde pijama elbise vardı o an farkettim ve şok yaşadım. Ses kayitlarinda her zaman çekmiş olabilir ama en sonkilerde gideceğim dedim o da keyfi olarak mi gideceksin evet dedim bu.
Çok teşekkür ederim. Evet kayitlar umurumda değil artik . Kamu davası açıldı sanırım hala sonuçlanmadı. Korkum ailemle tehdit etmesi babamın iş yerini arayıp kızınız o... vs gibi şeylerdi. Dediğiniz gibi kadın sığınma evine gideceğim tek çarem çünkü sokakta vb yerde kezzap atabilecek birisi kesinlikle yapabilir. Kezzap atarsa az ceza alacağını bile hesaplamis biri .Kades var ben de çok teşekkür ederim.
Allah Allah mahkemede rica mı ediyorlar verir misin diye?tıpış tıpış ödüyorlar, ödemeyen olursa geriye dönük faizle alıyorlarBosanacagim şuan nafaka vermemek için cirkinlesiyor.
Evi onun olsun ruh hastası ma.yak.Yarin dilekçeyi verip evden gideceğim kendisi zaten evden gitti ,her ne kadar tehdit etse de bana en ufak bir sry yaptığında hapis cezası alacağını biliyor
İnşallah şu an söylediğin kadar çabuk çözülür. Dualarımız seninle. Lütfen kendine dikkat et, güvenli bir yerde kal, bu adamdan her şey beklenir.Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, burada edindiğim bilgilerle kendime geldim ve bir avukat arkadaştan yardım istemiştim geri dönüş yaptı, eşimle de konuştu, daha önce yaptığımız protokole sadık kalarak nafaka vermeyi kabul etti , benimle görüşmekte istemiyormuş çok sevindim ,inşallah bir aya bosanip kendi hayatımı kuracağım. Hepinize çok teşekkürler .
Verin sosyal medyaya. Böyle şerefsizler asla adalet sisteminde yer almamalı. Burda ekşisözlük yazarları var sizin için tehditçi şantajcı avukat diye başılk açsınlar. Korkarsanız bu adam tepenize çıkar iyice. Sizin yerinizde olsam adam tutar kolunu bacağını kırdırırdım tehdidi o zaman görürdü (yatırım tavsiyesi değildir). madem paranız var korkmayın. Hiçbir yasal denetim veya yok zaten gördüğünüz gibi, adam alenen tehdit ediyor ama adalet sisteminde çalışabiliyor!? Kırdırın ağzını burnun, madem o adam elini kolunu sallayarak tehdit ediyor siz de yapın aynısını olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?