Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Nasıl olabiliyor bütün bunlar yaa? Nasıl sindirebilir bu kadar söylediğiniz herseyi okudumda bu tehditlerini kayıtları bilmem neyi google a araatrak bile bi halt yiyemeyecğini bilirdiniz
Bir de şöyle oldu eşimin iş arkadasj kadın bir hoca var açıkçası o bana adlı yardım al vs demisti dediği gibi aldim ama kadın tüm bunları eşime yetistirmis, sen evden gitme o ev ona kalıyor keyif sürüyor vs daha nice şeyler. Bilmiyorum bunlar da sindirdi sanırım.

Twitter konısunda bi coğumuz

Çok teşekkürler ama bu en son süreçte olabilecek bir şey.

Manyak ya insan hemcinsine yapar mı bunu? Evden gitmiceksende sürekli uzaklastrma cıkartman lazım süresi bittikçe yani cok acaip bi durum

Manyak ya insan hemcinsine yapar mı bunu? Evden gitmiceksende sürekli uzaklastrma cıkartman lazım süresi bittikçe yani cok acaip bi durum
Yarin dilekçeyi verip evden gideceğim kendisi zaten evden gitti ,her ne kadar tehdit etse de bana en ufak bir sry yaptığında hapis cezası alacağını biliyor

Evet sadece korkutuyor elindeki çocuğumla giderim kaydını vs savcılığa şikayet edecekmiş vs hala tehdit ediyor
Bu tehditleri kayıt altına alamıyor musun sen ya, konuşma kaydedici uygulama falan yok mu bi araştır bakalım. Adam bu tehditlerle bile tazminat ödeyecek duruma düşürülür. Rezil edilir. Biraz çözüm üretmeye çalış, bunlrı kayıt altına alabilmen lazım.

Twiter işine girerseniz seve seve destek olurum. 10bin takipçim yok ama işin içine kadına şiddet girerse destekleyecek takipçim olduğuna eminim.
Hepimiz yaparsak sağlam ses getirir zaten benmde pek yok ama olanların hepsi sesini cıkarır

İnstagramda keza öyle heryerden sesin oluruz sen yeter ki kurtul şundan

Geçmiş olsun yaşadıkların hepimizin yarası... Kadından nefret eden, varlığımıza dahi tahammül edemeyen bir psikopatla başa çıkmaya çalışıyorsun. Yazdıklarından korku içinde olduğun çok belli. Sakın korkma. Hiçbir bok yiyemez. Elinde hiçbir kanıt yok. Tek yaptığı çaresizce çırpınıp seni sindirmek. Çünkü kendisi de nasıl bi pislik olduğunu biliyor.
Durumu ailene bildir. Ailenle ve dostlarınla neler yaşadığını paylaş. Yardım istemekten asla çekinme.
Bu pisliği ifşa et. Sosyal medyada yay, burdan da paylaş. Korkumuzdan cesaret alıyorlar, lütfen korkma.

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, burada edindiğim bilgilerle kendime geldim ve bir avukat arkadaştan yardım istemiştim geri dönüş yaptı, eşimle de konuştu, daha önce yaptığımız protokole sadık kalarak nafaka vermeyi kabul etti , benimle görüşmekte istemiyormuş çok sevindim ,inşallah bir aya bosanip kendi hayatımı kuracağım. Hepinize çok teşekkürler .

Yeni kanun çıkardılar 6 aylık yazar olmadan başlık açmam yasak Foşik sözlük

şimdi
başınız açıkken ve üstünüzdeki elbise pijama vs. iken görüntü çekmişse bu, o adamın edepsizliğidir ama (tamam tesettürlüsünüz, incinmiş olabilirsiniz) OK de bu adamın "dayak" atan ve "kezzap" da atabilecek biri olduğunu söylüyorsunuz evde videonuzu çekmesine de şok olmayın artık....inşallah yatak odanızda çekmişliği yoktur.

yani güzel kardeşim adam çok efendi olsa makul olsa burada video konusuna şok olsanız anlaycam da şu an sizin videoya şok olmalık haliniz mi kalmış?

aileniz de aynı konu

bu kadar eziyet çekmişsiniz 2 senedir, hiç mi ailenize bir şey demediniz?

bakın benim de ailem erkek arkadaşımı bilmez, özelimi bilmez. onlar muhafazakar, dindar ortalama Anadolu insanıdır. (neyse ki benimkiler Ataürkçü de kfaları ayıdn) Anam beni 2 gün bağıra bağıra doğurmuş...Neler çekerek büyütmüş. Elin adamı canımı yakacak ben bu it herif, anneme-babama telefon açıp da hakımda "o.." dermiş diye korkup pısıp oturcam öyle mi? Anam babam benim o..olup olmadığım bilmiyor mu? Ya da velev ki fahşieyim? eee? Anam babam yav onlar benim.

bakın etmeyin eylemeyin.
psikopat sizin eşiniz, gebeyken kadın döven adam var bir terazinin bir kefesinde diğer kefeye yok ailem incinmesin yok videolar bunlar okadar tırıvırı şeyler ki ne koyarsanız koyun asla terazinin diger tarafına ağır gelmiyor gelemez....

İnşallah şu an söylediğin kadar çabuk çözülür. Dualarımız seninle. Lütfen kendine dikkat et, güvenli bir yerde kal, bu adamdan her şey beklenir.

Sosyal medyada başkasına ait görüntü ve kayıtları paylaşmanın cezası var. Bu olay özelinde değil; tüm olaylar için, paylaşım yapan kişi: haklıyken haksız olabilir, bir de üstüne ceza alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…