Hamilelikte ve sonrasında şiddet

Siz de çevresine rezil etmekle tehdit edin o zaman. Çevresine farklı bir imaj çizdiğine göre bu onun için önemli bişey. Darp raporlarını çalıştığın yere sunarım diyin..
Bu konuda üniversite bir şey yapmadı maalesef ,bu yola da başvurdum . Ama işe devam ediyor
Onda da zaten bunun da rahatlığı var.
İş ve özel hayat ayrıymis bana bir şey olmaz da diyor ,gercekten de olmadı.

Ağır olabilecek bir şey yok sanmıyorum belki küfür iste ve gideceğim vs gibi şeyler. Zaten ne aralıkla aldı bilgim yok pek
Bundan mi tedirgin oluyorsunuz!! Hiç bir şey olmaz ondan kim kime demiyor. Sadece bir msj ile seninle konuştuğum hiç bir şeyi ses kaydı olarak bir yerde kullanmama izin vermiyorum diye yazın, kişisel verileri koruma kanunu gereğince delil olarak kullanamaz ne olursa olsun kanun gereği izin vermiyorum dediğiniz taktirde sunulamaz

Bu hususta söyle düşüncesi var biz bazı kadınlar nafaka alıp rahat etmek için evlenirmis böylelikle haksız bir zenginlik elde edip elalemin adamıyla yermişiz.
İstediğini düşünsün, hatta sırf böyle düşündüğü için inadına kendin için de nafaka al. İyi insan olsaydı da boşanmak zorunda kalmasaydın, suçlu sen değilsin ki. Allah aşkınankaç kuruş nafaka bağlanacak da zengin olacaksın, duyan da vehbi koçtan boşanıyor sanacak. Evlilikten sonra edinilmiş mallardan da hakkını al mutlaka, bırakma hiçbirini bu şeytana

Bu konuda üniversite bir şey yapmadı maalesef ,bu yola da başvurdum . Ama işe devam ediyor
Şikayetçi olmadığınız için bişey yapmamışlardır muhtemelen. Adli davaya dönmediği için.Dilekçe verdiyseniz dilekçenize cevap vermek zorundalar. Bağlı olduğu anabilim dalına hitaben yazın dilekçeyi. Bişey yapmayıp dilekçeye cevap vermezlerse üniversiteyi Cimere şikayet edin. En azından bir uyarma kınama cezası falan alması lazım. Memura yakışmayan hal ve hareketlerden dolayı. Gerçi bu seferde adamın şimşekleri iyice üzerinize çekmiş olursunuz..

Bence işle ilgili bir adım atmak sağlıklı değil. Adam işinden olursa nafaka da vermeyecek ama tanıyan herkese durumu çıtlatarak rezil olması sağlanabilir

İşi ve özel hayatı nasil ayrı olabiliyor, kadına şiddet çok hassas bir konu. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilgilendirecektir ama kesinlikle korkması gerekiyor. şiddetten şikayetçi olmasaniz bile hakkında kamu davası açılır. Benim eski esin basina bu geldi, mahkemede para cezası bile alsa belirli bir süre içerisinde tekrar aynı şeyi yaparsa bukez siciline de işliyor. Eşiniz bukadar rahat olduğuna göre ben olsam gider gider her olay için ayrıca yeni olmuş gibi şikayetçi olurdum, çok kızdım bu konuya bir de minik evladınız var, o bunları görerek büyüyor hiç vicdani yok bu adamın siz hamileyken tekmelemis, ben olsam istersem sokakta kalayım yine de asla o eve o adamın yanına donmezdim çocuğum için sadece hemen ailenizin yanına gidin uzaktan takip edin süreci yada uzaklaştırma alıp onu atın evden, birarya geldikce sizi korkutup yanlış karar vermenize vesile oluyor. Yapmayın bunu kendinize lütfen

Bu adam hukukçu diye korkuyosunuz ama önünüzdeki iki seçenekte sizin işinize gelir. Korkmasanız yap deseniz arayacak sizin elinize koz geçecek, yada yapmayabilir bile. Ayrıca gizli ses kaydı görüntü almak suç değil miydi hukukçu arkadaşlar doğru cevabı verir.

Bu tür bir insandan korktuğunuzu belli etmeyin, ettiğiniz için tepenize biniyor, evet zor bir süreç, sadece kendinizi ve çocuğunuzu düşünün. Bu süreçte etrafı boşverin(rezil ederim diye tehdit konusu) Er yada geç herkes kimin ne olduğunu görür,ilk kez sizin başınıza gelmedi ne yazık ki sonda siz olmayacaksınız .

Cok garip gercekten. Nasil oldu da kamu davasi acilmadi?

Evet sadece korkutuyor elindeki çocuğumla giderim kaydını vs savcılığa şikayet edecekmiş vs hala tehdit ediyor

Aslında sokakta kovalamistj belki o yüzden yine şikayetçi olabilirim

Darp raporu var temmuzda oldu olay .Aileme cok çirkin mesaj attı ve beni ailemin bulunduğu iş yerini aramakla tehdit ediyor. Sürekli ailemi rahatsız ediyor kendisi hukukçu inanın sağlıklı düşünemiyorum.

Darp raporunuz var zaten durmayın dava açın. Hukukçu olması durumu daha vahim yapıyor, avukatsa baroya şikayet edin. Avukat Canan Güllü'nün başkanı olduğu Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu var, onlarla da konuşun , o organizayon .ok sayıda kadın avukat içeriyor y.vşaklık yapan erkek bir avukata gününü göstermenize yardımcı olurlar.

Sizin yerinizde olsam bu boşanma işi bittikten sonra o darp raporunu alırım, güzelce bir de ettiği tehditleri de alırım bu iğrenç herifin varsa websitesini hackletirim, oraya yazarım bu pçşt bir avukat sakın bununla iş yapmayın diye. ofisinin olduğu apartmana da yazabilirsiniz şantajcı ve tehditçi olduğunu, çıkmayan sprey boyalar var bir gecede hallolur.

Hakim veya savcıysa durum daha kolay dimdirekt CİMER'e şikayet edin işten atılsın.

Verin sosyal medyaya. Böyle şerefsizler asla adalet sisteminde yer almamalı. Burda ekşisözlük yazarları var sizin için tehditçi şantajcı avukat diye başılk açsınlar. Korkarsanız bu adam tepenize çıkar iyice. Sizin yerinizde olsam adam tutar kolunu bacağını kırdırırdım tehdidi o zaman görürdü (yatırım tavsiyesi değildir). madem paranız var korkmayın. Hiçbir yasal denetim veya yok zaten gördüğünüz gibi, adam alenen tehdit ediyor ama adalet sisteminde çalışabiliyor!? Kırdırın ağzını burnun, madem o adam elini kolunu sallayarak tehdit ediyor siz de yapın aynısını olsun bitsin.

Akademisyen hukukcu kendisi.

Aslında sokakta kovalamistj belki o yüzden yine şikayetçi olabilirim
Nasıl olabiliyor bütün bunlar yaa? Nasıl sindirebilir bu kadar söylediğiniz herseyi okudumda bu tehditlerini kayıtları bilmem neyi google a araatrak bile bi halt yiyemeyecğini bilirdiniz

Başka şehirde gidecek akrabanız var mı? Varsa durmayın gidin bir süre ortaya çıkmayın.

Nasıl olabiliyor bütün bunlar yaa? Nasıl sindirebilir bu kadar söylediğiniz herseyi okudumda bu tehditlerini kayıtları bilmem neyi google a araatrak bile bi halt yiyemeyecğini bilirdiniz
Açıkçası çok fazla tehdide maruz kaldım, aileme çok çirkin şeyler söyledi ,benimle görüşmeyi kestirdi üzerine kezzap vs atarim tehditleri işşizlik vs derken her şey daha beter oldu ,şimdi de savcılığa şikayet edecekmiş aslında edebilecegi hiçbir şey yok ama sırf uğraştırmak icin .

Akademisyen hukukcu kendisi.

Mutlaka sosyal medyaya verin. Böyle bir sosyopatı çalıştıran okula da ayrıca tükürüyorum. WOLFROG sözlük yazarı , başlık açmak ister mi bir sor.

Yukarda Twitter demişler, gayet iyi bir fikir, üniversiteyi ve rektörlüğü tagle, ben okula şikayette bulundum ama ısrarla sosyopatı çalıştırıyorlar, çocuklarınızı sosyopat eğitiyor haberiniz yok yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…