Bebek Beslenmesi hamilelıkteki kilolar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Azra250

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
122
49
13
34
kızlar doğum yapmışsınız çoğunuz.kilolarınızı nasıl verdiniz.veya nasıl vermeye çalışıyosunuz:spor:

Şeker kullanmıyorum. Çavdar ekmeği tüketiyorum. Bol sıvı tüketiyorum su süt rezene ve bitki çayı içiyorum. Asitli içecekler abur cubur yemiyorum. 74 küsür idim dikkat ederek 73.4 oldum. Ayın 6si 73.4 ile başladım. Şuan bilmiyorum ne kadar oldum. İlk fırsatta tartılır yazarım.

Bişey değil aslında 70.5 oldum ama hastanede biraz kaçırdık herhalde. kizim rahatsızlandı orda biraz yulaf ezmesi falan yedim almışım azcık :olamaz:

Can'ım gebelik şekerim olduğu için toplam 12 kilo almıştım. Ama doğum sonrası Bi dönem kilo almıştım. Oğlum 8 aylıkken hamilelik başlangıcı kilomdan altına bile düştüm. 1) dengeli beslenme. Diyet değil emziriyoruz. Ama dengeli beslenmek sağlıklı ürünler tüketmek
2) pilates. Haftada 5 gün yarım saat sadece.
Boyum 1.71 bedenim 36 hala formumu koruyorum. Hiç kilolarını takma heeeepsi bitiyor gidiyor

Benimde boyum 1.70 kilom 65 ti suan 73 olmus.12 haftalik hamileyim.sanki cabuk kilo aldim.bu gidisle dogumu 90 kiloyla yaparim.korkuyorum soradan zor veririm diye.insallah dedigin gibi olur

Ay yok sende bide maşallah boy var. Ben 1.58 ve 74 olmuştum felaket bişey. sen boydan kazanıyorsun. Şuan 70.8 inşallah eskisi gibi 36 -38 beden arası olurum

Benimde boyum 1.70 kilom 65 ti suan 73 olmus.12 haftalik hamileyim.sanki cabuk kilo aldim.bu gidisle dogumu 90 kiloyla yaparim.korkuyorum soradan zor veririm diye.insallah dedigin gibi olur
Aman dikkat et. Problem kilo değil sağlığından olursun. Bel fıtığı falan hep kilo alan hamilelerde oluyor. Sık sık az az ye hafif beslen. Zaten bulantın olursa yiyemezsin.

Insallah canlar.biraz rahatladim yani.kolayca dogum yapalim gerisi gelcek.insallah kilo milo kalmicak:)

İnşallah tabi öyle. Benim 4. bebek ve 3. yaklaşık 2 yaşında. 3.den sonra kilo vermeden 4. hamile kaldım hemde 3. bebeği emzirdim. O yüzden kilolar azcık köklü :olamaz:
Abuuuuuwww kız ben 2. Ye cesaret edemiyorum maşallah sana. :KK53:Pilates dersleri veren biri olarak söylüyorum ne köklü kilolar gördü bu gözleeeer 3 ayda 9-10 kilo verdiler ve sağlıkla.

Abuuuuuwww kız ben 2. Ye cesaret edemiyorum maşallah sana. :KK53:Pilates dersleri veren biri olarak söylüyorum ne köklü kilolar gördü bu gözleeeer 3 ayda 9-10 kilo verdiler ve sağlıkla.
:KK48: zor ama gerçekten güzel kalabalık aile. 4 kız :nazar:. Ya bana karın egzersizi olarak ne önerirsin. ilk doğum sezaryen o yüzden çirkin bi göbek var diğer 3 tanesi normal oldu. Kurtulamadım göbekten :KK43:

:KK48: zor ama gerçekten güzel kalabalık aile. 4 kız :nazar:. Ya bana karın egzersizi olarak ne önerirsin. ilk doğum sezaryen o yüzden çirkin bi göbek var diğer 3 tanesi normal oldu. Kurtulamadım göbekten :KK43:
Ebru şallı ve alt karın hareketi çalış. Tatlıdan uzak dur direkt göbek yapar.

Back
X