Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucuk kacamaklar olur canim :) bi arada gecmis olsunBişey değil aslında 70.5 oldum ama hastanede biraz kaçırdık herhalde. kizim rahatsızlandı orda biraz yulaf ezmesi falan yedim almışım azcık![]()
Aman dikkat et. Problem kilo değil sağlığından olursun. Bel fıtığı falan hep kilo alan hamilelerde oluyor. Sık sık az az ye hafif beslen. Zaten bulantın olursa yiyemezsin.Benimde boyum 1.70 kilom 65 ti suan 73 olmus.12 haftalik hamileyim.sanki cabuk kilo aldim.bu gidisle dogumu 90 kiloyla yaparim.korkuyorum soradan zor veririm diye.insallah dedigin gibi olur
Olursun olursun korkma. Kilo gidiyor sağlık önemliAy yok sende bide maşallah boy var. Ben 1.58 ve 74 olmuştum felaket bişey. sen boydan kazanıyorsun. Şuan 70.8 inşallah eskisi gibi 36 -38 beden arası olurum
İnşallah tabi öyle. Benim 4. bebek ve 3. yaklaşık 2 yaşında. 3.den sonra kilo vermeden 4. hamile kaldım hemde 3. bebeği emzirdim. O yüzden kilolar azcık köklüOlursun olursun korkma. Kilo gidiyor sağlık önemli
Öyle tabi sen hele bi keyfini bak şimdi. Ama tabi yine dikkat et. Gerisi gelir inşallahInsallah canlar.biraz rahatladim yani.kolayca dogum yapalim gerisi gelcek.insallah kilo milo kalmicak:)
Abuuuuuwww kız ben 2. Ye cesaret edemiyorum maşallah sana.İnşallah tabi öyle. Benim 4. bebek ve 3. yaklaşık 2 yaşında. 3.den sonra kilo vermeden 4. hamile kaldım hemde 3. bebeği emzirdim. O yüzden kilolar azcık köklü![]()
Abuuuuuwww kız ben 2. Ye cesaret edemiyorum maşallah sana.Pilates dersleri veren biri olarak söylüyorum ne köklü kilolar gördü bu gözleeeer 3 ayda 9-10 kilo verdiler ve sağlıkla.
Ebru şallı ve alt karın hareketi çalış. Tatlıdan uzak dur direkt göbek yapar.zor ama gerçekten güzel kalabalık aile. 4 kız
. Ya bana karın egzersizi olarak ne önerirsin. ilk doğum sezaryen o yüzden çirkin bi göbek var diğer 3 tanesi normal oldu. Kurtulamadım göbekten
![]()
Tamam çok sağol. Tatlı yemiyorum rejimdeyimEbru şallı ve alt karın hareketi çalış. Tatlıdan uzak dur direkt göbek yapar.