- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
mesajı yazdıktan sonra farkettım b ende işte 0.45 cm yada 4.5 mm öyle işte normaldır ınsallah şimdi kç olmustur accaaba ama dr kalp atımlarını duyduhıv bı sorun yok dedı yhaaa bu ev işinden nefret etme bende de var resmen eşim yapıo herşşeyı
pazartesi oldum cnm
evet senin öle olmuş
normal olsunda herşey önemlı değill canım ben daha once 14 haftalık hamıleyken kaybettım bebeımı ınsallah normaldır hersey senın ılk bebeın mı
giyinip gezmek falan istemiyonmu benim gibi...herşeyden midem bulanıyo insanlardan bile ama kusma yok hafiften hafiften bulantı...yemek de yapamıyormusn...ben hiç bişe yapamıyom kaynanam yapıo herşeyi saolsun
evet ilk....düşürdünmü nie kaybettin
Allah meleğini korusun canım hayır dusmedı yanı oyle kanama olmadı ama suyu geldı bı anda yemek yapıodum bırden sıcak bı su boşşaldı ıkten kaçırdım sandım ama dıkkat edınce suyun bebekten geldıını anladım apar topar acıle gıttık mesaı bıtmıstı dr u çağırdılar gedı baktı bu çocuktan umıdınızı kesın dedı yıkıldım resmen ama yınede sabaha kadar bekleyelım belkı kese kendını tamır eder çocuk yaşar ama umutlanmayın dedı
lo gece hastanede yattım ertesı sabah karnımdaa olmustu yavrum sunı doğum saancısı verdiler doğdu öyle işte(((((
amin canım seninkinide
korktum şimdi
sizin ev ayırma işi noldu, o zamana kadar çocuk yapmasan iyiydi, hemen herkes de sana bunu söyledi ama hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin
kaderiminoyunu demek hamilesin hayırlısı olsun ne diyelim..
evet bu yaşadıkların hamilelikten vücudun ve ruhun kendini anneliğe hazırlıyor,uyku hali sürekli yorgunluk hissi gel-gitler falan çok normal.
bu arada başka bir arkadaş kalp atışlarını duyduk ama bebeği göremedik demiş,bebeği göremeden kalp atışını zaten duyamazsınız bebeği görmüşsünüzdür mutlaka :)
kaderiminoyunu sen ruh sağlığını normal tutmaya herşeyi kafana takmamaya bak, k.validen ve görümceni takmamaya çalış önemli olan bu.sağlıklı doğumlar dilerim.
Hamilelikte bu durumlar normal ama siz hamilelik öncesi de ilaç kullanıyormuşsunuz birdenbire bırakınca da sıkıntılarınız artmış olabilir ,daha önceki konularınızdan kayınvaldenizle birlikte yaşadığınızı biliyorum size tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın hamilelik boyunca yoksa bu depresif haller artakarak ilerler..
ama ben senı korkutmak ıstememıstım kııııı :'( bişey olmaz merak etme benım acemılığıme geldı ılk çocuktu aslında blırtılerı vardı ben anlamadım enfeksıon olmus bende çok sık ıdrara çıkıodum bazen yanma oluodu ben normal sandım bı ıdrar testı yaptırsaydım bı hafta antıbıyotık kullanırdım gecerdı şimdi 4 aylık olacaktı yanımda ama herseyde bır hayır vardır ALLAH onu bana vermedıyse bı bıldığı vardır işte ilk başlarda kabullenmek çok zor oluo gece sabaha kadar ağlayıp sabah da kalkıp işe gdiodum zor gunlerdı onlar ve benım acemılığım yuzunden oldu şimdi herseyı yaptırdım tum testlerı ozellıkle ıstedım ve her ay da ıstıycem
psikolojik ilaçları aniden bırakınca hafif baş dönmesi ve çarpıntı oluyor ama bunlar evet hamilelikten. Ben ilk 3 ay su içemiyordum midem bulanıyordu az ekmek az su yapıyordumeşyalar, sesler, kokular herşey rahatsız edebilir çok normal. Ben nane,sirke,yağ kokusuna tahammül edemiyordum. yemekler konusunda yardımcı bir eşim vardıda hergün beraber yapıyorduk, evide o kadar dert etme kendini zorlayıp çok ayakta durma işleri oturarak yap başın dönebilir dikkatli ol canım, aç kalma
öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım mide bulantısı mutfağa girememe kokulara hassasiyet halsizlik iştahsızlık bende de olmuştu bunlar normal şeyler ama hayattan zevk alamama durumu yani evden çıkmak istememek gibi duygular yaşamadım bensende umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım bu günler geçici unutma bebeğini düşün moralini yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?