Kızlar bana kızmayın ama ben sıkıldım hamile olmaktan.
Bebeğimi çok seviyorum,biran önce kucağımda olsun istiyorum ama hamileliği hiç sevmedim.çok hassas oldum.herşeye ağlıyorum.
eskisi gibi normal olmak istiyorum..
şuan herşey karmakarışık , giyecek kıyafetim bile yok.
16 haftalık oldum geçiş dönemi kıayfet almadım..ama mevcuttakiler çok sıkıyo..
herşeyden çabuk sıkılır oldum.
Oğlum biran önce gelsede bende kurtulsam hamilelikten..
bi dogsunlar diceksinizki keşke hep içerde kalsaydın yavrum neye agladıgın belli değil uyutmıcak yemek yemicek herşeyi seçicek kusucak büyüdükçe derdide büyüyo hehe hayırlı dogumlar kızlarr
Sız bu zamanları geçireli cok olmuş ama şu an ben 28.haftanın içindeyim ve hiç vakit geçmiyor bir de sıcaklar yuzünden dışarı cikilmiyor burasi antalya evde ne yapcam sıkıldım bunaldım başlarda aglama krizlerim vardı ilaç tedavisine başlandı şuan aglamiyorum ama agzımın tadi da bu hamilelikte hep bozuk yorgun hissediyorum kendimi bitsin bu günleruff arkadaslar bende cok sıkıldım ama neyden sıkıldıgımı bıle idrak edemiyorum...cok hassasim cok sulugozum herseye cok cabuk sinirleniyorum...bazen gelecege umutla bakiiyorum bazen ise gelecek gunler korkutuyor beni...hamilelikle beraber hayatim duzenim degisti..oglum dogduktan sonra dahada degisecek...Rabbime onu bize gonderdigi icin sukrediyorum . boyle seyler dusundugum icin kendimecok kiziyorum...ama elimde degil...psikolojim bu siralar hic iyi degil....
uff arkadaslar bende cok sıkıldım ama neyden sıkıldıgımı bıle idrak edemiyorum...cok hassasim cok sulugozum herseye cok cabuk sinirleniyorum...bazen gelecege umutla bakiiyorum bazen ise gelecek gunler korkutuyor beni...hamilelikle beraber hayatim duzenim degisti..oglum dogduktan sonra dahada degisecek...Rabbime onu bize gonderdigi icin sukrediyorum . boyle seyler dusundugum icin kendimecok kiziyorum...ama elimde degil...psikolojim bu siralar hic iyi degil....
Purkusur ben de sıkıldım siz coktan dogum yapmışsınız bana da nasip etsin allah 28.haftamdayım ve başta mide bulantıları vardı simdi hafifledi ama agzımın tadı hala igrenç ben de eskisi gibi olmak istiyorum kim kızarsa kızsın birileri de bana dese ben de kızardım belki ama yaşanmayınca bilinmiyor bu duygu cok karmaşık heyecan sevinç üzüntü sıkıntı hepsi birarada hayat anlamsız geliyor.ne olur cvp yazın yaşayan kişiden moral almak daha iyi oluyorKızlar bana kızmayın ama ben sıkıldım hamile olmaktan.
Bebeğimi çok seviyorum,biran önce kucağımda olsun istiyorum ama hamileliği hiç sevmedim.çok hassas oldum.herşeye ağlıyorum.
Sıkılmadım ama ara ara mutsuzum 2 haftam kaldi cok zor bir hamilelik gecirdim diyemem ilk 3 ay bulanti kusma yoktu uyku iki cocugum daha var biri okulda ona yetis digeri evde onla ilgilen zaman nasil gecti ben hic anlamadim hala kosturuyorum ama icimde korkular var yeni hayata alisip alisamama durumu beni korkutuyor ikisindede lohusa depresyonu gibi bisey yasadim tabi ozaman bunu yasadigimi bilmiyordum aglama krizlerine giriyordum neden kendi islerimi kendim yapamiyorum diye bu bebegim plansiz oldu hic cocuk falan dusunmuyordum ilk ogrendigimde hungur hungur agladim istemiyorum diye soylenmisim agladigimi hatirliyorum ama bunu soyledigimi kziim hatirlattiPurkusur ben de sıkıldım siz coktan dogum yapmışsınız bana da nasip etsin allah 28.haftamdayım ve başta mide bulantıları vardı simdi hafifledi ama agzımın tadı hala igrenç ben de eskisi gibi olmak istiyorum kim kızarsa kızsın birileri de bana dese ben de kızardım belki ama yaşanmayınca bilinmiyor bu duygu cok karmaşık heyecan sevinç üzüntü sıkıntı hepsi birarada hayat anlamsız geliyor.ne olur cvp yazın yaşayan kişiden moral almak daha iyi oluyor
Hamilelik psikolojisi cok normal...Kızlar bana kızmayın ama ben sıkıldım hamile olmaktan.
Zemanaz sizinki de bitmiş sayılır ama benim günler geçmiyor sanki kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum bundan önce 2 düşuk yaptım plansız falan da degildi gebeligim ama cok mide bulantısı cektim 2 ay evime giremedim eşim gelince onun kokusu dahi midemi kaldırdı kusamadim hep ögürdüm ilk cocugumda bunları yaşamadım şimdi de yemegi yiyene kadar rahatım sonra yediklerim agzımda sanki .bir de aglama krizlerim geliyor mide bulantısi panik atak yaptı beni dua edelim şu mübarek günlerde hamileler birbirimize biliyorum dogunca işim cok olucak yetişemeyecegim belki ama midem hormonlarım normale döner diye düşünüyorum inş.Sıkılmadım ama ara ara mutsuzum 2 haftam kaldi cok zor bir hamilelik gecirdim diyemem ilk 3 ay bulanti kusma yoktu uyku iki cocugum daha var biri okulda ona yetis digeri evde onla ilgilen zaman nasil gecti ben hic anlamadim hala kosturuyorum ama icimde korkular var yeni hayata alisip alisamama durumu beni korkutuyor ikisindede lohusa depresyonu gibi bisey yasadim tabi ozaman bunu yasadigimi bilmiyordum aglama krizlerine giriyordum neden kendi islerimi kendim yapamiyorum diye bu bebegim plansiz oldu hic cocuk falan dusunmuyordum ilk ogrendigimde hungur hungur agladim istemiyorum diye soylenmisim agladigimi hatirliyorum ama bunu soyledigimi kziim hatirlattisonra tovbe ettim tek istegim saglikla gelsin kucagima alayim Allah buyuk bi sekilde alisacagim yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?