- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
İnşallah ya Allah büyüktür sabretmek ve fazla üstüne düşmemek lazım sanırım :) hayırlısı ertık :)İnş yaşayalım artık bizde :) hayırlısı artık hepimize yaa
Düşünmeden de olmuyo ki kuzum bat yaklaştıkça daha çok takıyo insanİnşallah ya Allah büyüktür sabretmek ve fazla üstüne düşmemek lazım sanırım :) hayırlısı ertık :)
Haklısında taktığın zamanda daha çok üzülüyor insan işteDüşünmeden de olmuyo ki kuzum bat yaklaştıkça daha çok takıyo insan
Bnde bunu düşünüp bi kaç ay hiç girmedim buraya bu ay yine ümitlendim giriş o giriş kaç gündür çıkamıyorum bde önceden yoktu şu sıra bebiş yok mu dye soranlar oldu o yüzden sanırım birazda :) hayırlısı tabi bereketiyle gelr derler zamanı vardr elbet demektn başka da çare yokHaklısında taktığın zamanda daha çok üzülüyor insan işteherşeyin zamanı var diyip rahat olmak lazım hani diyorlar ya hiç düşünmediğim ay hamile kaldım diye , aynen öyle oluyor İnan ki :) kafana takma sonuçta kısmetinde ne varsa onu yaşıyor insan o bebekte geleceği zamanı çok iyi biliyor İnan ki :) Bi uğraş bul kendine burayıda fazla okuma çünkü insanın kafası daha çok karışıyor :)
Cok sevındım allah kucagına almayıda. Nasıp etsın bende sonucu ogrenmeyı sabırsızlıkla beklıyorm bakalım ne. Olcak :)Dlyn cnm kan testi yaptım hamile olduğumu ögrendim zaten sadece yedi haftalık olmasını bekliyorum doktora gitmek için
Tatlim benimde adetime 10 gün kala regl olcakmisim gibi bel agrim başladı şuan 5 gün var ve hala ayni şekilde agriyo ayrıca kasıklarimdada agrilar var bende erken gebelik testi yapsam mi diye düşünmüyor değilim.. Sen hangi marka test alip yaptin ?Belirtilerim ise bel ağrısı regl olacakmışım gibi sag kasığımda batma gibi agrım vardı he bide çok yiyordum
Clearblue al bence cok ıyı. Erken gosterıyor suan yapabılırsın ben onu kullandım sonuc. Pozıtıfti suanbende aynı sorunları yasıyorum hastaneden kan testı yapacagm. Hayırlısı olsun artık. ..Tatlim benimde adetime 10 gün kala regl olcakmisim gibi bel agrim başladı şuan 5 gün var ve hala ayni şekilde agriyo ayrıca kasıklarimdada agrilar var bende erken gebelik testi yapsam mi diye düşünmüyor değilim.. Sen hangi marka test alip yaptin ?
Bu ay çok umutluyum tatlim gariplikler hissediyorum mesela bel kasik kalcalarim bacaklarim bile agriyo bide bu zamanlarda reglim yakin diye goguslerim agrirdi ama benim bu ay göğüs agrim yok ilginçtir.. Bu markayi kolay bulabilir miyim???Clearblue al bence cok ıyı. Erken gosterıyor suan yapabılırsın ben onu kullandım sonuc. Pozıtıfti suanbende aynı sorunları yasıyorum hastaneden kan testı yapacagm. Hayırlısı olsun artık. ..
Bide boyle bi huysuzluk var üstümde 12 de kalktim bugün saat aksam 10 oldu uykum var diyorumEczanelerde vardır ordan al bence sonucu hafta olarak dijital olanı guzel yanı kac hafta oldugu yazıyo. Bıde suan taam aynı sen gıbıyım sankı benı tarif edıyosun hıc ıyı deılım ya
Acanim hemen bulanti kusma olmaz zaten.. Test yapmadan da bilemeyiz bunu.. Evde gebelik testi yapMerhaba hanımlarben 6 günlük bi adet oluyorum ve 22 günde bi oluyorum. bazen erken olduğumda oluyor ama bu ay yani bugün 22 nci günüm ama hala olmadım. sizce hamile olabilirmiyim? bulantı ksma vs yok ve bugün soğan mürü yaptım bana yardımcı olurmusunuz lütfennn
Amin canım .. Ben yarin test yapma yi düşünüyorum hayirlisiMerhaba bende aynı 3ay oldu olmadışimdi adetime 5gün var. Ama yüzüm bi tuaf oldu sanki kara oldu böyle bide kaşıntı tuttu. Ayrıca adet olacakmışım gibi belirtiler var. Midemde çok bulanıyor. Bilmiyorum rabbim her isteyene nasip etsin
Mine hanımAcanim hemen bulanti kusma olmaz zaten.. Test yapmadan da bilemeyiz bunu.. Evde gebelik testi yap
Ben onlara pek inanmiyorum canim en dogrusu idrar yada kan testleriBide evde netten okuduğum gebelik testini yaptım. Limonla dediği sonuç oldu ama bi an heyecanda yaptım.bakalım artık evde bu gibi yöntemlerle öğrenip doğru sonuç alan oldumu?
Haklısın öyle yaparım tabi adet olmazsam:)Ben onlara pek inanmiyorum canim en dogrusu idrar yada kan testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?