İnşallah yakın zaman da hamile kalırsınEvt ay yazmamışım onu
İnş canım Allah tüm isteyenlere versin inş herşey yolunda bde muayene oldum iyice eşimde vardı onu da hallettk bu ay iyice ümit bağladım bebişeİnşallah yakın zaman da hamile kalırsın
İnşallah olur bnde baktiricm belki bi sorun wardi düşük yaptm 8 ay geçti hala olmadiİnş canım Allah tüm isteyenlere versin inş herşey yolunda bde muayene oldum iyice eşimde vardı onu da hallettk bu ay iyice ümit bağladım bebişe
Evet cikti 1-2 haftalik gorunuyordu ve belirtilerimdz vardi hic bole olmamistm ilk kez kasik agrisi hafif bel agrisi halsizlik var dedim yinede bekleyim. Emin olmak icin sonra bi kanamam. Oldu siyahimsi. Bole dedim normal deil yani hci bole olmamistim. Hastanede kan verdirdim negatif cikti kanama olunca etki felanmi yapiyoBariz şekilde pozitif ciktimi yani bnm kafam karıştı kan testinde nasıl negatif çıkıyor belirtilerin warmi hamileliğe dair Adetin kaç gün gecti
Çok geçmiş olsun canım, eşimde sperm sayısı azmış diğer değerler süperde ameliyt oldu gçn ay varikoselden değerler yükselsin dye bekliyrz ama çoğu yerde sayı içinse hmn yükselir dyo o yüzdn bu ay ümit yaptım kesinlikle çift olarak muayene şartİnşallah olur bnde baktiricm belki bi sorun wardi düşük yaptm 8 ay geçti hala olmadi
12 aya kadr nasıl bekliceksin acaba düşük yapms olabilirmisin idrar testi yapsana eczaneden alıp ne çıkarEvet cikti 1-2 haftalik gorunuyordu ve belirtilerimdz vardi hic bole olmamistm ilk kez kasik agrisi hafif bel agrisi halsizlik var dedim yinede bekleyim. Emin olmak icin sonra bi kanamam. Oldu siyahimsi. Bole dedim normal deil yani hci bole olmamistim. Hastanede kan verdirdim negatif cikti kanama olunca etki felanmi yapiyo
Aceba hicbilmiyorum bu ay yine nolur nolmaz bekleyimde dedim. Test yapip yine hastaneye giderim zaten 12. Ayda randw.var hersey netlesir
Eşimde sorunÇok geçmiş olsun canım, eşimde sperm sayısı azmış diğer değerler süperde ameliyt oldu gçn ay varikoselden değerler yükselsin dye bekliyrz ama çoğu yerde sayı içinse hmn yükselir dyo o yüzdn bu ay ümit yaptım kesinlikle çift olarak muayene şart
Daha önceden hamile kaldım ama yinede bir sorun war mıdırÇok geçmiş olsun canım, eşimde sperm sayısı azmış diğer değerler süperde ameliyt oldu gçn ay varikoselden değerler yükselsin dye bekliyrz ama çoğu yerde sayı içinse hmn yükselir dyo o yüzdn bu ay ümit yaptım kesinlikle çift olarak muayene şart
Canım hamile kaldıysan ne güzel sende sorun yok gbi duruyo ama bazen spermlerde kuyruk gövde baş gbi yapılar bozuk oluyomuş onlarda düşüğe sebep oluyomuş yumurtaya denk gelirse yni sperm kalitesi dedkleri buymuş ztn sağlıklı bi erkeğin 6 ayda bir baktrması gerekr dedi doktorEşimde sorun
Daha önceden hamile kaldım ama yinede bir sorun war mıdır
İnşallah o güzel haberi alırsın kesinlikle haber wer bnde merak ettimBilmiyorumki hic. Bende test alip deneyecegim zaten. Cok kisidede duydum ben kan testi bile. Yanilabiliyomus artik bizde sastik neye guvenicemizi. Iste sabirsiz oldugumuz icin. Erkenden bilmek istiyoruz sitres felanmi
Engelliyo aceba doktrla telde gorustum normal felan herkadinda gorulebiliyomus dedi yinede ne kadarda olsa bi gorunmek gerek .. tam anlayabilmek icin suandada kasiklarimda hafif agri girip cikiyo. Bide goguslerimde agri var ovilasyon testiyle denedim benim erken zaten. Yumurtlama tarihim erken sonuc alirim diye dusunyorum.
Olabilir test yaptiricam olmadı Bn yaptıktan sonra eşimde yaptrsinCanım hamile kaldıysan ne güzel sende sorun yok gbi duruyo ama bazen spermlerde kuyruk gövde baş gbi yapılar bozuk oluyomuş onlarda düşüğe sebep oluyomuş yumurtaya denk gelirse yni sperm kalitesi dedkleri buymuş ztn sağlıklı bi erkeğin 6 ayda bir baktrması gerekr dedi doktor
İnş güzel haberler alırsınız canım yaptr bir an önceOlabilir test yaptiricam olmadı Bn yaptıktan sonra eşimde yaptrsin
TSK edrmmm insllhİnş güzel haberler alırsınız canım yaptr bir an önce
Senın reglne kac gun kaldı peki..Ederim inşallah hepimiz güzel haberler weririz
Perşembe günü olmam gerekiyorSenın reglne kac gun kaldı peki..
Sen şuan bnm durumdasın bütün belirtiler bnde de war bnde 17 sinde olmam gerekiyor bakalım inşallah olmayzKızlar merhaba,
Agustos ayında dkontrol hapını bıraktım bebek istiyoruz. Bu aya kadar cok dıkkat etmedık yumurtlamayı falan. Bu ay yumurtlamada kasık ve bel agrısı basladı hafıf hafıf bat 18 kasım ama bu iki gındur agrılar arttı belim karnım kasıklarım. Bıde arada gosus sızlaması oluyor. Geçen ayda yıne kasık agrısı olmuştu ama sonunda adet olmuştum. Bu belirtiler yıne umutlandırıyo ama inşallah gelmez kırmızılar. Zor tutuyorum kndimi test yapmamak için ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?