InsllhHadıı hayırlısı olsun kızlar hepımız ıcınde
Adet öncesinde akıntım olmuyordu. Yani adete 3 gun kala birden bi akinti geldi bende onu hisseder hisstmez test yaptm baya silikti cnku baya erken yapmistim. Sonra koyulasti tabiNormal zamanda akintin oluyomuydu peki bnm her zaman akintim oluyor anlayamiyorum
Vardır tabı olmazmı. Bazılarınkı 3.aydan baslıyo. Hatta kımının hıc olmayaak kadar az ..hamilelikmi yasıyorsun acebaKızlar hiç bir belirti yaşamayıp hamile kalan var mı aranızda ?
Hormonlar gebelikte değişiyo diye ovi testinde çok koyu çizgi çıkıyomş bata yakın olunca da gebeliği gösteriyomuş diyolarBende birseyı merak edıyorum kızlar soleyeyım ..
ovilasyon. Testi kullanıyorum ben gecen aydan berı. Sonucuda aldım pozitif olarak. Neyse .. arastırdım. Gebelik oldukdan sonra yumurtlama olmuyormus .. bunu bılıyorum. Fakat. Bu ovılasyon testlerınde cıkmaması lazım bende cıktı pozıtıf olarak. Ozaman gebe deılmıyım? Hadı onu gectım reglimden uc gun once test yaptım gebelik pozitif cıktı.. sonrasında hastanede negatıf .. bıde belırtılerınıde baya hıssettım. Sızılanma olsun. Halsızlık vs gıbı kandada yanılma payı olabılıyormus gercı ben kendımı tesellı etmek ıcın hamıleyımdır demedım. Tekrar bı test daha. Yapacagım. Ozaman. Netlesır bence. En onemlısı merak ettım sey su ovilasyon testiyle hamilelıgı ogrenen varmıss eee ne dogrusu kızlar sımdı soruyorum sıze yapanınız varmı bole. Bırsey ovılasyon testıyle gebelık varmı yokmu ogrenılıyomu. Ben hep baktıgımda yazmıslarkı ovılasyon testıyle hamılelıgımı ogrendım dıye bana bıraz ters geldı sız ne dusunuyorsunuz bu konuda ...
Vardır tabı olmazmı. Bazılarınkı 3.aydan baslıyo. Hatta kımının hıc olmayaak kadar az ..hamilelikmi yasıyorsun aceba
Adet gecikmesi olmadan belirti olmaz yani bende olmadı. Sadece yerleşme kanaması denilen şey oldu oda adete 2 gün vardı hemen test yaptım ve pozitifti. Uyku hali filan bunlar hemen olan şeyler değil adetin 1 hafta filan geçtikten sonra anca başlıyor
Bendede oyle oldu aynen koyuydu baya bi yinede umitlenmemek. Gerek bıraz daha bekleyım netlesır umarım. Bende merak ıcındeyım hayırlısı olsun olursada allah hepımıze nasıp etsın. .Hormonlar gebelikte değişiyo diye ovi testinde çok koyu çizgi çıkıyomş bata yakın olunca da gebeliği gösteriyomuş diyolar
Hayrlısı olsun canım bebişin başka bi belirti fln olmadı mı pekiAdet gecikmesi olmadan belirti olmaz yani bende olmadı. Sadece yerleşme kanaması denilen şey oldu oda adete 2 gün vardı hemen test yaptım ve pozitifti. Uyku hali filan bunlar hemen olan şeyler değil adetin 1 hafta filan geçtikten sonra anca başlıyor
Bn batı bklyrm snra başlicm testlerime de bazen geç yumurtlama oluyomş onu nasıl ayırt ediyolar anlamadım baya koyu çıktı yani snn bata ne kdr var cnmBendede oyle oldu aynen koyuydu baya bi yinede umitlenmemek. Gerek bıraz daha bekleyım netlesır umarım. Bende merak ıcındeyım hayırlısı olsun olursada allah hepımıze nasıp etsın. .
Şu eczanede satılan testlerden mi yaptınız 2 gün kala
Hayrlısı olsun canım bebişin başka bi belirti fln olmadı mı peki
Aynen o ucuz testlerden yaptım şansıma çıktı işte kan verdiğimde de 333 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin :) başka belirtim yoktu valla kasık ağrısıda hissetmedim hatta sadece gecikme 1 haftayı bulunca başladı ağrılar uykusuzluk vs
Herkes aynı şeyi söylüyo öğrenince başlıyomş belirtiler :) pskolojik olarak naza mı çekiyo acaba insan kndni yoksa tam bşlama zamanı mı o zmnlar eğer başlama o zmnsa boşuna aryrz biz belirti :)Aynen o ucuz testlerden yaptım şansıma çıktı işte kan verdiğimde de 333 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin :) başka belirtim yoktu valla kasık ağrısıda hissetmedim hatta sadece gecikme 1 haftayı bulunca başladı ağrılar uykusuzluk vs
Suan hamılemısın pekı yerlesme kanamasıda olmus bendede oyle. Olmustu cunkı kac gun surdu ve kan testı yaptın mı ..?Adet gecikmesi olmadan belirti olmaz yani bende olmadı. Sadece yerleşme kanaması denilen şey oldu oda adete 2 gün vardı hemen test yaptım ve pozitifti. Uyku hali filan bunlar hemen olan şeyler değil adetin 1 hafta filan geçtikten sonra anca başlıyor
Herkes aynı şeyi söylüyo öğrenince başlıyomş belirtiler :) pskolojik olarak naza mı çekiyo acaba insan kndni yoksa tam bşlama zamanı mı o zmnlar eğer başlama o zmnsa boşuna aryrz biz belirti :)
Gün sürmedi adetten 2 gün önce pedde pembe leke olmuştu başka da birşey olmadı zaten bende ondan şüphelenip test yaptım çünkü adetlerim tam gününde gelirdi. Evet hamileyim şuan kan testi yaptırdım tabi ki kesin sonuç almak içinSuan hamılemısın pekı yerlesme kanamasıda olmus bendede oyle. Olmustu cunkı kac gun surdu ve kan testı yaptın mı ..?
Gözün aydın canım allah bebeğinin sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
İnş yaşayalım artık bizde :) hayırlısı artık hepimize yaaAynen biraz boşuna oluyor bende burdan okur kendimde kıyaslardım ama herkeste farklı oluyor yaşayınca anlarsın demek istediğimi :)
Gün sürmedi adetten 2 gün önce pedde pembe leke olmuştu başka da birşey olmadı zaten bende ondan şüphelenip test yaptım çünkü adetlerim tam gününde gelirdi. Evet hamileyim şuan kan testi yaptırdım tabi ki kesin sonuç almak için
Cok guzel haber Oleyse. Allah saglıklı huzurlu guzel bı evlat nasıp. Etsın be her anneye :) bizlerde. Guzel haberler alırız paylasırız hayırlısıyla :))Aynen biraz boşuna oluyor bende burdan okur kendimde kıyaslardım ama herkeste farklı oluyor yaşayınca anlarsın demek istediğimi :)
Gün sürmedi adetten 2 gün önce pedde pembe leke olmuştu başka da birşey olmadı zaten bende ondan şüphelenip test yaptım çünkü adetlerim tam gününde gelirdi. Evet hamileyim şuan kan testi yaptırdım tabi ki kesin sonuç almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?