- 28 Haziran 2016
- 241
- 99
- 18
- 34
- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
ya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricemNeyi anlamadın?
daha gunum gecmedi iste sorunda orada bu kalbimin carpintisi icimdeki tuhaf hissin sebebi nedir acaba onu dusunuyorumSon adet gününden ne kadar geçti ?
14 haziran da adet oldumYok hayir en son ne zaman adet oldun ? Soylersen yardimci olabiliriz
ya kafami karistiran yumurta aki gibi bi akintim yok su gibi bi akinti var ben onu anlamadim henuzCnm yumurtlama günlerindesin daha.. Hamilelik belirtileri bu kadar erken olmaz. En az bat tarhinin geçmesi gerekiyor...
14 haziran da adet oldum
Canım benim yumurtlama günlerindesin akıntı gayet normal.. eğer bebek istiyorsan bu günlerde gün aşırı yada hergün ilişki yaşamaya bak..tabi yapman gereken bikaç şey daha var..istiyomusun bebek ?14 haziran da adet oldum
Su gibi miya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricem
ya ben zaten hamileyim demiyorum sadece merak ediyorum yani bu olayin sebebi ne diye yani tuhaflik hissediyorum kendimdeSu gibi miovulasyon gunlerinde oldugundan olabilir.dun yumurtladiysan nasil anlican hamile oldunu su an psikolojik olarak oyle dusunuyorsun bence.bide enfeksiyon olabilir.arkadaslarin dedigi gibi bati bekle
tabikde istiyorum cok istiyorum bebek ama akintim yumurta aki kivaminda degil su gibiCanım benim yumurtlama günlerindesin akıntı gayet normal.. eğer bebek istiyorsan bu günlerde gün aşırı yada hergün ilişki yaşamaya bak..tabi yapman gereken bikaç şey daha var..istiyomusun bebek ?
test yapmadinmi cnm? bi test yapmanda fayda var 8 gun gecti diyosun eger duzensizligin yok ise cok mumkun hamile olman insallahKızlar banada yardım edin bnmde akıntı var göğüs uzatın arı var ve adetim sekiz gün gecikti bu ay olmadım şimdiye kadar sizce hamilemiyim
İçinde hemen kıpırtı olmaz. Hamileyken eğer. Eczanden bir test al yap :) kasık ağrısı olmuştu bende birde asiri duygusaldim ahresifya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricem
daha gunum var ama cok dusunup kendimi uzmek istemiyrm yaa :)İçinde hemen kıpırtı olmaz. Hamileyken eğer. Eczanden bir test al yap :) kasık ağrısı olmuştu bende birde asiri duygusaldim ahresif
canım test yapmadın mı 8 gün ciddi bir gecikme yapmadıysan hemen yapmalısınKızlar banada yardım edin bnmde akıntı var göğüs uzatın arı var ve adetim sekiz gün gecikti bu ay olmadım şimdiye kadar sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?