hamilemiyim acaba ? yardim edin

Kızlar banada yardım edin bnmde akıntı var göğüs uzatın arı var ve adetim sekiz gün gecikti bu ay olmadım şimdiye kadar sizce hamilemiyim

ya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricem
Su gibi mi ovulasyon gunlerinde oldugundan olabilir.dun yumurtladiysan nasil anlican hamile oldunu su an psikolojik olarak oyle dusunuyorsun bence.bide enfeksiyon olabilir.arkadaslarin dedigi gibi bati bekle

Su gibi mi ovulasyon gunlerinde oldugundan olabilir.dun yumurtladiysan nasil anlican hamile oldunu su an psikolojik olarak oyle dusunuyorsun bence.bide enfeksiyon olabilir.arkadaslarin dedigi gibi bati bekle
ya ben zaten hamileyim demiyorum sadece merak ediyorum yani bu olayin sebebi ne diye yani tuhaflik hissediyorum kendimde

ya bu ay cok tuhaf seyler hissediyorum dun yumurtalama gunum idi . dunden onceki gun su gibi bi akintim var halada ddevam ediyor kasiklarim agriyor icim kipir kipir kalbim cok hizli carpiyor kendimi inandirmak istemiyorum ama cidden deliricem
İçinde hemen kıpırtı olmaz. Hamileyken eğer. Eczanden bir test al yap :) kasık ağrısı olmuştu bende birde asiri duygusaldim ahresif

su gibi akıntı dediğn bndede oluo canm yumurtlma dönmnden sonra.özellkle geçen ay çok oldu ama hamiş değildim...kasık ağrısıda yumurtlamadan olabilir o da başıma gelio çünkü. hamilelik belirtileri için çok erken malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…