hamilemiyim acaba ? yardim edin

ama normalde bende olmayan seyler oluyor bu ay kafami karistiran o iste canim suan kasiklarim patlicak gibi dogrulamiyorum yani

ama normalde bende olmayan seyler oluyor bu ay kafami karistiran o iste canim suan kasiklarim patlicak gibi dogrulamiyorum yani
geçen ay çok umutluydum dediklerin bndede oldu ama sonucu görnce hayal kırıklığı oldu bu yüzden artk dinlemiyorm kendimi bu ay hiç bi belrti hissetmiyorm. inşallah sen hamilesndir canımm ama dediğm gbi çok erken umutlanmak içinde yoksa üzülüo insan. en iyisi vakti gelene kdar hiç düşünmemk arkadaşım

evet gecen ay bende yuzde yuz emindim kendimden fakat dedgin gibi sonuc hayal kirikligi ama bilmiyorum 15 gundur kafama zerre kadar takmiyorum iliskiye o kafaylada girmiyorum insallah hayirli haber veririz birbirimize gercekten yaa :)

Ayy canım ben her ay çok farklı şeyler yaşıyorum ama 4 aydır fos çıkıyor gecikme harici belirti diye bişi yok bence artık inanmıyorum ben Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ayy canım ben her ay çok farklı şeyler yaşıyorum ama 4 aydır fos çıkıyor gecikme harici belirti diye bişi yok bence artık inanmıyorum ben Rabbim gönlüne göre versin inşallah
annem hep şunu der kizim eskiden biz bunlari hic bilmiyorduk nasil hamile kaldigimizi bile anlamiyorduk der.. bence hersey bu kadar gelismis olmasiyla beraber kadinlarin asiri kafaya takmasindan dolayi hormonlar etkileniyor ve olmuyor bence

Bende üç aydır o güzel haberi almak istiyorum ama olmuyorinşallah bu ay olur. Dua edin nolur. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin
insallah canim yaa yani kafana takmamaya calis kendini hamilelige sartlama allahin izniyle olur insallah rabbim aratmasin hepimize nasip etsin

Erken diye henüz doktora gitmedim canım ama bu defada olmazsa gitmeyi düşünüyorum. Bir ay sonra memlekete izne gideceğiz gitmeden önce hayırlısıyla aileme müjde vermek istiyorum

cok istiyorum bende esimde ama iste sacma bi duygu icerisindeyim ya olmassa diyorum bazen ikimizin ailesindede yok ama iste korkuyor insan :)
Ne kadar dır evlisin acele etme olur neden olmasın doktor bana %90 olmaz demişti evlendim uç ay zaten biz istemedik 4. Ay hamile kaldım .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…