hamilemiyim acaba ? yardim edin

sorma sorma tazecik gelinim hic korunmak istemedik ikimizde istiyoruz suan kasiklarim patlicak gibi anlam veremiyorum midem acayip bulaniyo ve istahim zerre kadar yok ya sabahtan ayaga kalkamadim cok fenaaa

sorma sorma tazecik gelinim hic korunmak istemedik ikimizde istiyoruz suan kasiklarim patlicak gibi anlam veremiyorum midem acayip bulaniyo ve istahim zerre kadar yok ya sabahtan ayaga kalkamadim cok fenaaa
n kız aynen benim hamilelik belirtilerim bunlar :) surekli uykum da geliyordu . :) İyi yapmışsınız canım bebek renk katıyor en azından şuan için bebis karnımda biz oyleyiz. Hep ondan konuşuyoruz plan yapıyoruz nesemiz oldu. Tekmelerini dinlemek ayrı bir heyecan zaten. Umarım istediğiniz olur.:) Ama ilk aylar biraz zorlu geçebilir

ya insallah olsunda varsin zor gecsin kuzum yeterki olsun yani uykuyu sorma nisanliyken saat en gec 10 da uyanan ben simdi 1 e kadar yataktan cikmiyorum onunla beraber hicbisey yapasim yok sabahtan uzaniyorum yani bilmiyorum tuhaflik diz boyu gecen ay boyle seyler yoktu bende o kafami karistiyor

Bir kac gün daha bekle bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…