- Konu Sahibi ebruliiiiiisss
-
Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasin inşallah
Yok canım on aydır evliyim ama uç aydır korunmayı bıraktımuc aydir mi evlisin canim sende
Allah seni :) taze gelin.:)))kiz ben daha yeni gelinimm :)) ikinci ayim :))
sorma sorma tazecik gelinim hic korunmak istemedik ikimizde istiyoruz suan kasiklarim patlicak gibi anlam veremiyorum midem acayip bulaniyo ve istahim zerre kadar yok ya sabahtan ayaga kalkamadim cok fenaaaAllah seni :) taze gelin.:)))
Evet çok takılmamak gerekiyor muş. Ben bu ay çok takılmadim ama inşallah oluamin bence aramizda tecrubelimiz var yani okudugum kadariylada cok takinca hormonlar dengesizlesiyor ve bebis olmasini engelliyormus.
doktora gidebilirsin alttan muayene ol insallah bi sorunun yyoktur yani stres yapma insallah rabbim tez vakitte o mutlu haberi almani nasip eder :)Yok canım on aydır evliyim ama uç aydır korunmayı bıraktım
Amiinn inşallah hepimize nasip eder rabbimdoktora gidebilirsin alttan muayene ol insallah bi sorunun yyoktur yani stres yapma insallah rabbim tez vakitte o mutlu haberi almani nasip eder :)
vallahi her ne kadar takilmiyoz desekte takiliyorz yani en azindan ben :)) daha ikinci ayim ama biran once o mukemmel duyguyu tatmak istiyorum :)Evet çok takılmamak gerekiyor muş. Ben bu ay çok takılmadim ama inşallah olu
Sen ne kadarlik evlisinAmiinn inşallah hepimize nasip eder rabbim
amin canim amin insallah dua ederim senin icin allahim kimseye aratmasinAmiinn inşallah hepimize nasip eder rabbim
sorma sorma tazecik gelinim hic korunmak istemedik ikimizde istiyoruz suan kasiklarim patlicak gibi anlam veremiyorum midem acayip bulaniyo ve istahim zerre kadar yok ya sabahtan ayaga kalkamadim cok fenaaa
n kız aynen benim hamilelik belirtilerim bunlar :) surekli uykum da geliyordu . :) İyi yapmışsınız canım bebek renk katıyor en azından şuan için bebis karnımda biz oyleyiz. Hep ondan konuşuyoruz plan yapıyoruz nesemiz oldu. Tekmelerini dinlemek ayrı bir heyecan zaten. Umarım istediğiniz olur.:) Ama ilk aylar biraz zorlu geçebilirsorma sorma tazecik gelinim hic korunmak istemedik ikimizde istiyoruz suan kasiklarim patlicak gibi anlam veremiyorum midem acayip bulaniyo ve istahim zerre kadar yok ya sabahtan ayaga kalkamadim cok fenaaa
Allah razı olsun canımamin canim amin insallah dua ederim senin icin allahim kimseye aratmasin
2 ay :) hahaha :))) cok yeniyim sanirim ben biraz abartiyorum :))Sen ne kadarlik evlisin
Ooo çok yeni daha ama olsun vakit kaybetmemek lazım2 ay :) hahaha :))) cok yeniyim sanirim ben biraz abartiyorum :))
Kac yasindasinOoo çok yeni daha ama olsun vakit kaybetmemek lazım
ya insallah olsunda varsin zor gecsin kuzum yeterki olsun yani uykuyu sorma nisanliyken saat en gec 10 da uyanan ben simdi 1 e kadar yataktan cikmiyorum onunla beraber hicbisey yapasim yok sabahtan uzaniyorum yani bilmiyorum tuhaflik diz boyu gecen ay boyle seyler yoktu bende o kafami karistiyorn kız aynen benim hamilelik belirtilerim bunlar :) surekli uykum da geliyordu . :) İyi yapmışsınız canım bebek renk katıyor en azından şuan için bebis karnımda biz oyleyiz. Hep ondan konuşuyoruz plan yapıyoruz nesemiz oldu. Tekmelerini dinlemek ayrı bir heyecan zaten. Umarım istediğiniz olur.:) Ama ilk aylar biraz zorlu geçebilir
24 yasimdaym canim yani yasta ilerliyo esimde 27 yasinda tam vaktimizKac yasindasin
Evet haklisin yaş ilerliyor24 yasimdaym canim yani yasta ilerliyo esimde 27 yasinda tam vaktimiz
Bir kac gün daha bekle bakalım :)ya insallah olsunda varsin zor gecsin kuzum yeterki olsun yani uykuyu sorma nisanliyken saat en gec 10 da uyanan ben simdi 1 e kadar yataktan cikmiyorum onunla beraber hicbisey yapasim yok sabahtan uzaniyorum yani bilmiyorum tuhaflik diz boyu gecen ay boyle seyler yoktu bende o kafami karistiyor
sen kac yasindasin canim ?Evet haklisin yaş ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?