Hamilemiyim (başlık #19274738)

Canim ben Almanyada kaliyorum kadin doktorunda randevum var. Amma bu sitede okuduguma gore ozelde 2 saatte cikiyor diyorlardi hep. Vermediklerini duymadim yani.
Heryerde parali mi kan aldirmak?
Valla bnde verdim az önce sağlık ocağında acilde fln ücretszmiş ama ertesi güne sarkıyomuş özel hastanede de doktora çıkmadan ypmıyorz dedi randevu aldm doktor yönlendirdi bklm sonuç ne olck :/

Valla bnde verdim az önce sağlık ocağında acilde fln ücretszmiş ama ertesi güne sarkıyomuş özel hastanede de doktora çıkmadan ypmıyorz dedi randevu aldm doktor yönlendirdi bklm sonuç ne olck :/
Ayy canim hayirlisi. Benimkinin sonucu da pazartesi 15.30dan sonra amma simdi doktorla goruscem. Ne sorxagimi da bilmiyorum amma ufff

Ayy canim hayirlisi. Benimkinin sonucu da pazartesi 15.30dan sonra amma simdi doktorla goruscem. Ne sorxagimi da bilmiyorum amma ufff
Bnmki ztn 2 gün geçince gel demişti gttm geçtiyse hmn kan alalm dedi bide görümcem aldı kanı ayarlasam denk gelmez şimdi bşy çıkmazsa görck bde stres yaptım dha çok

Evett son haberler bende.

Doktorla gorustum. Pazartesiyi beklemen lazim. Ultrasondan bisey goremeyiz cunku daha 4 haftalik dedi (???) Neyse hep bildiklerimi anlatti. Sonra peki 2 kere pozitif 1 negatifdi dedim. Umuyorum ki o 1 tanesi bozuktur yoksa da adetin gelcek ve dollenme olmamis olcak demektir dedi.

Bende carsamba persembe hafif kanamam vardi diye soyledim. Yerlesme kanamasi ihtimali var amma pazartesi eger negatif olursa ozaman tutunamadi ve adet oldun demektir. Biz yine pazartesiyi bekleyelim dedi.

Bunun uzerine de esim profesor gibi hanimim varmis. Kac gunlerdir bana bunlari evde anlatiyordu zaten dedi

Yani burda herkes birbirinden profesor

Bnmki ztn 2 gün geçince gel demişti gttm geçtiyse hmn kan alalm dedi bide görümcem aldı kanı ayarlasam denk gelmez şimdi bşy çıkmazsa görck bde stres yaptım dha çok
Hadi yaaa. Sakin sıkma canini. Benim ne yaptigimi sen gorsen.

Sabahki testi arkadasa yolluyorum diye 15 kisilik kalabalik bi gruba yolladim. Al iste bu da negatif. Cocugum olmuyor benim gordunmu felan yazdim. Sonra bir de ne goreyim. Yanlis gruuuub. Yani seninki cok normal benimkinin yaninda. Gorumcende sussun otursun. Sen takma

Progestan sayiliyor yerlessib diye verdi

Amaaan çok fena olmuş ya bu

Ay cnm snn dha berbatmış ama bide varsa bşyler olursa o zmn bu kdr üzülmicm en azındn çok stres yaptım :)

Ayy ciddimi? Ben zaten 2.ci kez de boyle oldugum icin artik bende dollenme olmadiginin kanaatindeyim. Cok uzuluyorum. Az sonra kan vermeye gidecegim.

Birde o senin yazdigin ilac neye yariyor?
Progestan hapi o yerlessin düsmesin diye verdi ben ona ovulasyon testi yumurta günü basliyom ta adete kadar iciyorum bide gecen ayda gunum den önce lekelendim dört gün sürdü adet geldi

Ama ben burdaki doktorlari hicbegenmiyorum ;(

Progestan hapi o yerlessin düsmesin diye verdi ben ona ovulasyon testi yumurta günü basliyom ta adete kadar iciyorum bide gecen ayda gunum den önce lekelendim dört gün sürdü adet geldi

Anladim. Ay ne biliyim simdi 2 randevum var. Eger sonuc pozitifse 4 hafta sonra eger negatifse de bu ayin 15 de. Ozaman enine boyuna baktirtcam. O ilaclardan bende isticem.

Allah sana da kolaylik versin..

b_, post: 47534719, member: 760148"]Hadi yaaa. Sakin sıkma canini. Benim ne yaptigimi sen gorsen.

Sabahki testi arkadasa yolluyorum diye 15 kisilik kalabalik bi gruba yolladim. Al iste bu da negatif. Cocugum olmuyor benim gordunmu felan yazdim. Sonra bir de ne goreyim. Yanlis gruuuub. Yani seninki cok normal benimkinin yaninda. Gorumcende sussun otursun. Sen takma[/QUOTE]
Pzt mi cıkaca
Hadi inş. canım beklemeye devam. Güzel hbrler yakındır

Ama ben burdaki doktorlari hicbegenmiyorum ;(
Sey burda dan kastim kk de. Ben cok doktor hastaneye giden biri degilim amma tr de daha iyi. Bi kere annem iltihapli buz gibi sismis parmakla doktora gitti adam biseyin yok 2 hafta sonra gecmesse gel dedi. Turkiyede boyle bir seye ihtimal vermem.

Veya mesela burda bana bazilari tavsiye olarak jinekologa gorun kesene baksin dedi. Halbuki ne kadar yeni. Burda bak daha bakamayiz dedi.

Burdaki duzen iyi ama Turkiye bence daha ilerde tip bakimindan.

Pzt mi cıkaca

Hadi inş. canım beklemeye devam. Güzel hbrler yakındır[/QUOTE]
Insallah. Hepimize.

Kizlar simdi ilk 2 gun pozitifdi ya. Sonra kanama oldugu ilk an doktora gitseydim onlenebilinirmiydi? Yani dollenme olmasi icin bisey yapiyorlarmi o esnada?

canım sen hala hamile olduğunu netleştiremedinmi ? :) gayet ortada bence hamile olduğun Allahın izniyle pozitif çıkar kan testinde

canım sen hala hamile olduğunu netleştiremedinmi ? :) gayet ortada bence hamile olduğun Allahın izniyle pozitif çıkar kan testinde
ve genelde hamile olanlara negatif çıkar ama hamile olmayanlara pozitif çıkmaz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…