- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Sonucun pazartesi gunune mı kaldı ?Kizlar 3.cu testte arti yok oldu diyebilirim. 2 defa testte pozitif gorup sonra yok oldugunugoren varmi benim gibi?
Burda daha saat 7.38 az sonra gidecegimSonucun pazartesi gunune mı kaldı ?
Yurtd dışındasın sanırım canımm. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.Burda daha saat 7.38 az sonra gidecegim
Valla bnde verdim az önce sağlık ocağında acilde fln ücretszmiş ama ertesi güne sarkıyomuş özel hastanede de doktora çıkmadan ypmıyorz dedi randevu aldm doktor yönlendirdi bklm sonuç ne olck :/Canim ben Almanyada kaliyorum kadin doktorunda randevum var. Amma bu sitede okuduguma gore ozelde 2 saatte cikiyor diyorlardi hep. Vermediklerini duymadim yani.
Heryerde parali mi kan aldirmak?
Ayy canim hayirlisi. Benimkinin sonucu da pazartesi 15.30dan sonra amma simdi doktorla goruscem. Ne sorxagimi da bilmiyorum amma ufffValla bnde verdim az önce sağlık ocağında acilde fln ücretszmiş ama ertesi güne sarkıyomuş özel hastanede de doktora çıkmadan ypmıyorz dedi randevu aldm doktor yönlendirdi bklm sonuç ne olck :/
Bnmki ztn 2 gün geçince gel demişti gttm geçtiyse hmn kan alalm dedi bide görümcem aldı kanı ayarlasam denk gelmez şimdi bşy çıkmazsa görck bde stres yaptım dha çokAyy canim hayirlisi. Benimkinin sonucu da pazartesi 15.30dan sonra amma simdi doktorla goruscem. Ne sorxagimi da bilmiyorum amma ufff
Hadi yaaa. Sakin sıkma canini. Benim ne yaptigimi sen gorsen.Bnmki ztn 2 gün geçince gel demişti gttm geçtiyse hmn kan alalm dedi bide görümcem aldı kanı ayarlasam denk gelmez şimdi bşy çıkmazsa görck bde stres yaptım dha çok
Progestan sayiliyor yerlessib diye verdiYa icindekikeri atiyosun (hamilesin) bu testler negativse hep negativ bende yanilmadi yani veya Yerlesme olabilir (yasayanlar yazabilir ama kirmizi olmuyor okudugumuza göre) bide canim bunu bende yasadim sonunda adetim oldu kirmiziyi gördüm hem günüm gecmisti kahve rengi böyle koyu bisi akti akinti gibi sonra kirmizi kani gördüm adrt olduguna kanaat ettim idrar testimde negativdi sanirim yakinda rabdevun var o zaman netlesir ve bana dediki döllüyor yerlesemiyor olsbilirsin famenita 200 mg verdi
Amaaan çok fena olmuş ya buHadi yaaa. Sakin sıkma canini. Benim ne yaptigimi sen gorsen.
Sabahki testi arkadasa yolluyorum diye 15 kisilik kalabalik bi gruba yolladim. Al iste bu da negatif. Cocugum olmuyor benim gordunmu felan yazdim. Sonra bir de ne goreyim. Yanlis gruuuub. Yani seninki cok normal benimkinin yaninda. Gorumcende sussun otursun. Sen takma
Ay cnm snn dha berbatmış ama bide varsa bşyler olursa o zmn bu kdr üzülmicm en azındn çok stres yaptım :)Hadi yaaa. Sakin sıkma canini. Benim ne yaptigimi sen gorsen.
Sabahki testi arkadasa yolluyorum diye 15 kisilik kalabalik bi gruba yolladim. Al iste bu da negatif. Cocugum olmuyor benim gordunmu felan yazdim. Sonra bir de ne goreyim. Yanlis gruuuub. Yani seninki cok normal benimkinin yaninda. Gorumcende sussun otursun. Sen takma
Progestan hapi o yerlessin düsmesin diye verdi ben ona ovulasyon testi yumurta günü basliyom ta adete kadar iciyorum bide gecen ayda gunum den önce lekelendim dört gün sürdü adet geldiAyy ciddimi? Ben zaten 2.ci kez de boyle oldugum icin artik bende dollenme olmadiginin kanaatindeyim. Cok uzuluyorum. Az sonra kan vermeye gidecegim.
Birde o senin yazdigin ilac neye yariyor?
Ama ben burdaki doktorlari hicbegenmiyorum ;(Evett son haberler bende.
Doktorla gorustum. Pazartesiyi beklemen lazim. Ultrasondan bisey goremeyiz cunku daha 4 haftalik dedi (???) Neyse hep bildiklerimi anlatti. Sonra peki 2 kere pozitif 1 negatifdi dedim. Umuyorum ki o 1 tanesi bozuktur yoksa da adetin gelcek ve dollenme olmamis olcak demektir dedi.
Bende carsamba persembe hafif kanamam vardi diye soyledim. Yerlesme kanamasi ihtimali var amma pazartesi eger negatif olursa ozaman tutunamadi ve adet oldun demektir. Biz yine pazartesiyi bekleyelim dedi.
Bunun uzerine de esim profesor gibi hanimim varmis. Kac gunlerdir bana bunlari evde anlatiyordu zaten dedi
Yani burda herkes birbirinden profesor
Progestan hapi o yerlessin düsmesin diye verdi ben ona ovulasyon testi yumurta günü basliyom ta adete kadar iciyorum bide gecen ayda gunum den önce lekelendim dört gün sürdü adet geldi
Hadi inş. canım beklemeye devam. Güzel hbrler yakındırEvett son haberler bende.
Doktorla gorustum. Pazartesiyi beklemen lazim. Ultrasondan bisey goremeyiz cunku daha 4 haftalik dedi (???) Neyse hep bildiklerimi anlatti. Sonra peki 2 kere pozitif 1 negatifdi dedim. Umuyorum ki o 1 tanesi bozuktur yoksa da adetin gelcek ve dollenme olmamis olcak demektir dedi.
Bende carsamba persembe hafif kanamam vardi diye soyledim. Yerlesme kanamasi ihtimali var amma pazartesi eger negatif olursa ozaman tutunamadi ve adet oldun demektir. Biz yine pazartesiyi bekleyelim dedi.
Bunun uzerine de esim profesor gibi hanimim varmis. Kac gunlerdir bana bunlari evde anlatiyordu zaten dedi
Yani burda herkes birbirinden profesor
Sey burda dan kastim kk de. Ben cok doktor hastaneye giden biri degilim amma tr de daha iyi. Bi kere annem iltihapli buz gibi sismis parmakla doktora gitti adam biseyin yok 2 hafta sonra gecmesse gel dedi. Turkiyede boyle bir seye ihtimal vermem.Ama ben burdaki doktorlari hicbegenmiyorum ;(
Pzt mi cıkacab_, post: 47534719, member: 760148"]Hadi yaaa. Sakin sıkma canini. Benim ne yaptigimi sen gorsen.
canım sen hala hamile olduğunu netleştiremedinmi ? :) gayet ortada bence hamile olduğun Allahın izniyle pozitif çıkar kan testindeKizlar sabah ilk idrarimle yine ayni stress.
Cok acik mavi cizgi beliriyor amma adetimi geceli 6 gun oluyor. Yani bu cizgi cooookk daha koyu olmasi gerekmiyormuydu???
Gec dollenme varsa o yuzden daha hormon yukseliyorsa peki neden kanamam var. Kanama biraz yogun ve cok koyu kahve. Fakat silerken kirmizi da geliyor arada.
Bana bi yardimci olun.
Burda goremiyoruz diceksiniz zannedersem. Gercekten var esim de ben de goruyoruz. (Hadi tek ben olsam pskolojik dicem)
ve genelde hamile olanlara negatif çıkar ama hamile olmayanlara pozitif çıkmazcanım sen hala hamile olduğunu netleştiremedinmi ? :) gayet ortada bence hamile olduğun Allahın izniyle pozitif çıkar kan testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?