ay ne güzelll:) rabbim kucağınıza almayı nasip etsinevet, oğluşum olacak hayırlısıyla :)
canım, üzülme ama. inşallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin, haber et bizi dedün kan tahlili yaptırdım birazdan almaya gidicem sonuçlarıinşallah üzülmem
aminnn canım, rabbim isteyen herkese nasip etsinay ne güzelll:) rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
tamam . dua et cnm benim için hamişlerin duası kabul olur :)canım, üzülme ama. inşallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin, haber et bizi de
Can'ım bemim bir doktora git istersen kanamanda var ya sıkıntılı bir durum olmasın Allah korusunKizlar sabah ilk idrarimle yine ayni stress.
Cok acik mavi cizgi beliriyor amma adetimi geceli 6 gun oluyor. Yani bu cizgi cooookk daha koyu olmasi gerekmiyormuydu???
Gec dollenme varsa o yuzden daha hormon yukseliyorsa peki neden kanamam var. Kanama biraz yogun ve cok koyu kahve. Fakat silerken kirmizi da geliyor arada.
Bana bi yardimci olun.
Burda goremiyoruz diceksiniz zannedersem. Gercekten var esim de ben de goruyoruz. (Hadi tek ben olsam pskolojik dicem)
tamam canım :) rabbim nasip etsin inşallahhhhtamam . dua et cnm benim için hamişlerin duası kabul olur :)
amin buarada bişey daha sorsam:) bulantı vs ilk 3 aydan sonra geçiomu bide iç sıkıntısı daralma falan var dua ediyorum bol bol ama geçmiyoaminnn canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin
bu kadar takıntılı olma derimBugun dayanamadim az once birdaha test yptim. Yani 2 negatif olmus oldu. 2 pozitif 2 negatif + kanama var. Ben yerlesemedi diye dusunuyorum. Size ne dersiniz?
bence pozitif sonuç . bu durumda olsaydım sanırım hemen doktora giderdim.bu kadar takıntılı olma derim
Sabah kan verdim pazartesi tekrar sonuc alicam.bence pozitif sonuç . bu durumda olsaydım sanırım hemen doktora giderdim.
inş iyi haber alırsınSabah kan verdim pazartesi tekrar sonuc alicam.
bu kadar takıntılı olma derim
Bilseydim buraya yorum yapardımbende yeni konu actim benim yasadiklarima benzer birsey. Bende iki idrar testi yaptim hemde degisik marka yanlis olmasin diye ikisindede kirmizi cizgi silik cikti. Adetimden birgun once ve adet gunu yaptim. Adet gunude adet oldum ama biraz farkli bi sekilde 3-4 saat kahverengi bi kanama ve beraberinde adet oldum. Ama ben bu kahverengi lekelenme normalde hic olmaz. Testtepozitif cikinca doktora gittim. Doktorda kimyasal gebelik olabilir. Ya da hormonlarida bi sikinti vardir dedi. Hem beta hem hormon testi yapti. Sonuu bugun alicam . Herseyin hayırlısı olsun hakkımızda(;
Seninkisi baya adet gibi mi oluyorAynen hakkimizda hayirlisi. Benimkine bayaa benziyormus. Sonuclari aldiginda burda paylas olurmu? Ben de pazartesi alcam sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?