Hamilemiyim (başlık #19274738)

Can'ım bemim bir doktora git istersen kanamanda var ya sıkıntılı bir durum olmasın Allah korusun

aminnn canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin buarada bişey daha sorsam:) bulantı vs ilk 3 aydan sonra geçiomu bide iç sıkıntısı daralma falan var dua ediyorum bol bol ama geçmiyo

Bugun dayanamadim az once birdaha test yptim. Yani 2 negatif olmus oldu. 2 pozitif 2 negatif + kanama var. Ben yerlesemedi diye dusunuyorum. Size ne dersiniz?

Bilseydim buraya yorum yapardım bende yeni konu actim benim yasadiklarima benzer birsey. Bende iki idrar testi yaptim hemde degisik marka yanlis olmasin diye ikisindede kirmizi cizgi silik cikti. Adetimden birgun once ve adet gunu yaptim. Adet gunude adet oldum ama biraz farkli bi sekilde 3-4 saat kahverengi bi kanama ve beraberinde adet oldum. Ama ben bu kahverengi lekelenme normalde hic olmaz. Testtepozitif cikinca doktora gittim. Doktorda kimyasal gebelik olabilir. Ya da hormonlarida bi sikinti vardir dedi. Hem beta hem hormon testi yapti. Sonuu bugun alicam . Herseyin hayırlısı olsun hakkımızda(;

Aynen hakkimizda hayirlisi. Benimkine bayaa benziyormus. Sonuclari aldiginda burda paylas olurmu? Ben de pazartesi alcam sonucu

Olur tamam paylşırım canım

konu sahibi arkadaş: idrar testin koyu çizgi bekliyorsun ama öyle olmuyor zaten senin ki gibi oluyor hamile olunca yani silik değil bu baya görünüyor. en kısa zamanda hayırlı haberler alman duası ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…