ve genelde hamile olanlara negatif çıkar ama hamile olmayanlara pozitif çıkmaz)
Progestan veriyor doktor genelde ama kanama zaten oldugu icin birsey yapar mi bilemem. Bir de canim bu baslikta yazdiklarinin hepsini okudum da eger negatif ciksa da hic canini skma. Ben hamile kalmadan 1 ay once ayni seyi yasadim 4 gun gecikti idrarda negatif cikti test icin kan verdigim gun once kahverengi sonra kirmizi geldi adet oldum. Bana herkes bebek yerini hazirlamis bi dahaki ay gelcek dediler ve 1 ay sonra hamile kaldim. Insallah sen de hayirli haberler alirsin.Kizlar simdi ilk 2 gun pozitifdi ya. Sonra kanama oldugu ilk an doktora gitseydim onlenebilinirmiydi? Yani dollenme olmasi icin bisey yapiyorlarmi o esnada?
evet canım dikkat et kendine doktorun dediği gerçekleşirse kimyasal gebelik deniliyo ona bende mayısta birkere yaşadım tutunmadı adetle birlikte temizlenmişti ama bende az az gelmedi başlarda biraz kahverengi akıntı daha sonra direk adet oldum yoğun bi şekildeAyyyy ciddimisinnnnn.. varya simdi bi umit dogdu icimde. Netlestirememem kanamadan dolayi. Doktor kendi de dedi (benim anladigim) "tutunamayabilir ozaman adetle beraber temizlenir."
Insallah dedigin gibidir. Icim kipir kipir. Normal adet gibi degil zaten.
Aaayyy insallah bakalim. Birde normal gun asiri mi iliski olmasi lazim? Cunku benim adet de duzensiz oldugu icin yumurtlama ne zaman bilmiyorum. Testlerle de hic anlasamadim. 1 ay boyunca negatifti. Onu yapmiyorum artik birdaha.Progestan veriyor doktor genelde ama kanama zaten oldugu icin birsey yapar mi bilemem. Bir de canim bu baslikta yazdiklarinin hepsini okudum da eger negatif ciksa da hic canini skma. Ben hamile kalmadan 1 ay once ayni seyi yasadim 4 gun gecikti idrarda negatif cikti test icin kan verdigim gun once kahverengi sonra kirmizi geldi adet oldum. Bana herkes bebek yerini hazirlamis bi dahaki ay gelcek dediler ve 1 ay sonra hamile kaldim. Insallah sen de hayirli haberler alirsin.
evet canım dikkat et kendine doktorun dediği gerçekleşirse kimyasal gebelik deniliyo ona bende mayısta birkere yaşadım tutunmadı adetle birlikte temizlenmişti ama bende az az gelmedi başlarda biraz kahverengi akıntı daha sonra direk adet oldum yoğun bi şekilde
inş diyim :) muaneye gidemedim hala ptsi gidicem inş kalp atışını duyarız çok korkuyorumSimdi ama Allahin izniyle hamilesin dimi?
inş diyim :) muaneye gidemedim hala ptsi gidicem inş kalp atışını duyarız çok korkuyorum
Benim adetim duzenli oldugu icin yumurtlama gununden 10 gun once falan 2 gunde bir iliskimiz oluyordu.Aaayyy insallah bakalim. Birde normal gun asiri mi iliski olmasi lazim? Cunku benim adet de duzensiz oldugu icin yumurtlama ne zaman bilmiyorum. Testlerle de hic anlasamadim. 1 ay boyunca negatifti. Onu yapmiyorum artik birdaha.
amin inş sende canım:)Mevlam yuzunuzu guldursun. Insallah saglikli kalp atislarini duymak nasip olur.
Valla ben rahim filmi çekildikten snra hamile kaldım. Hamile kaldığım ay ramazan ayıydi full oruç tuttum. İftarda yemek yedim iftardan snra zayıflamak için bitki çayı. Sahurda da meyve yedim başka hicbsy yapmadımInsallah hayirlisi. Sanki bugun kan alip pazartesi negatif haberi alcam gibi hissediyorum. Keske pozitif olsa da sevinsem.
Bu arada gecen bi abla karaciger detoksu yapmis sonra hamile kalmis. Hamile kalmadan evvel oyle bisey yaptinizmi?
rabbim en kısa zmanda versin sanada bir bebiş ama bn yaşadım yerleşme kanmsı adteimden 5 gün önce kahverengi leke oldu sanki adet olcakmışım gibi oldu az az damla damla sonra kesildi 5gün sonunda sonra testte pozitif çıktı ama lekelenmem devam etti gene progestan kullandım 1 ay boyuncaKizlar sabah ilk idrarimle yine ayni stress.
Cok acik mavi cizgi beliriyor amma adetimi geceli 6 gun oluyor. Yani bu cizgi cooookk daha koyu olmasi gerekmiyormuydu???
Gec dollenme varsa o yuzden daha hormon yukseliyorsa peki neden kanamam var. Kanama biraz yogun ve cok koyu kahve. Fakat silerken kirmizi da geliyor arada.
Bana bi yardimci olun.
Burda goremiyoruz diceksiniz zannedersem. Gercekten var esim de ben de goruyoruz. (Hadi tek ben olsam pskolojik dicem)
Olmuyo sanki bende hala olmadı çünkü ve ablamda 7 aylık hamile ondada şuana kadar hiç olmamışkızlar her hamileliğin ilk haftalarında kanama oluyor mu
kızlar her hamileliğin ilk haftalarında kanama oluyor mu
benim adetim 6 gün gecikti. çoğu kanamam oldu yazıyor. merak ettimOlmuyo sanki bende hala olmadı çünkü ve ablamda 7 aylık hamile ondada şuana kadar hiç olmamış
yok canım niye herkeste olmuyo bende anlamış değilim ama dediğim gibi bende olmadı henüz kanamada çok iyi bişi deil die biliyorumbenim adetim 6 gün gecikti. çoğu kanamam oldu yazıyor. merak ettim
bende de olmadı canım, herkeste olmuyor. 6 gün geçmiş test yapmadın mı henüz?benim adetim 6 gün gecikti. çoğu kanamam oldu yazıyor. merak ettim
cinsiyet öğrendinizmi siz? :)bende de olmadı canım, herkeste olmuyor. 6 gün geçmiş test yapmadın mı henüz?
evet, oğluşum olacak hayırlısıyla :)cinsiyet öğrendinizmi siz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?